Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD)

294 posts, 106542 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20 21

📖 Pagination options
Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) cosmin212

Când se va da drumul la noua configuratie a intersectiei de sub podul Otopeni ?

Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) realistul

Am trecut astăzi pe acolo venind de pe autostrada. Doamne, dacă vine un străin, înebuneste. O bulibăseala de bidoane din care nu înțelegi nimic. Nimic clar. Indicatoare de presemnalizare nu , totul e praf.

Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) uvictor

Nu cred ca s-a scris aici inca: azi am observat ca a fost instalat giratoriul format din separatori de plastic pe Odaii, intre intersectia DNCB cu Mogosoaia si cea cu DN1.

Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) danutzu_2910

Sunt functionale de ceva vreme cele doua giratorii. De la Lukoil si de la "alveole"
Asteptam cu interes modificarea sub pod DN1

Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) mindmasster

Asteptam cu interes deschiderea A1-DN7. Portiunea Chiajna- Petrom are asfalt de ceva vreme . L am testat. Se simte super. Hai cu inaugurarea.

Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) TibiV

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-pres%C4%83-10052017-0

Comunicat de presă 10.05.2017

Pas important pentru construcţia pasajului Mogoşoaia

Documentaţia privind proiectarea şi execuţia pasajului Mogoşoaia a fost înaintată către ANAP, spre validare şi urmează să fie postată pe SEAP.

Proiectul  pentru Pasajul Mogosoaia face parte din contractul de proiectare si execuţie "Fluidizarea traficului pe DN1 între km 8+100-km 17+100 şi Centura Rutieră în zona de nord a Municipiului Bucureşti Obiect 7- Completarea Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti prin construirea sectorului cuprins între DN7- DN1A(4 benzi)" şi este parte din Centura Bucureşti la patru benzi (zona de nord) A1-DN2.

Pasajul Mogoşoaia se află la intersecţia DN1A cu centura Bucureşti, în zona localităţii Mogoşoaia şi are o lungime de 112,6m, cu 4 deschideri, 2 benzi pe sens. Va fluidiza traficul pe sectorul rutier din centura Capitalei cuprins între A1-DN2, între km 66+540 si km 67+340.

Termenul de realizare a proiectului este de 30 luni, din care 6 luni proiectare şi 24 de luni execuţie lucrări pasaj, perioada de garanţie 5 ani.

Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) PinkyHog

Asa arata bulibaseala de bidoane vineri, 19 mai.

Catre Chitila:

IMG_1482 by Pinkyhog, on Flickr

IMG_1483 by Pinkyhog, on Flickr

Catre Voluntari:

IMG_1488 by Pinkyhog, on Flickr

IMG_1489 by Pinkyhog, on Flickr

IMG_1490 by Pinkyhog, on Flickr

IMG_1498 by Pinkyhog, on Flickr

IMG_1497 by Pinkyhog, on Flickr

IMG_1493 by Pinkyhog, on Flickr

Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) PinkyHog

Ce nu-ti place colegu'? E frumos colorat? Este. Mai trebuie ceva? Nu. Gata!  :bere:

:lol:  :lol:  :lol:

Gata !
Este limpede ca apa de cristal !...;)

Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) andrei11

N-o sa ma vedeti pe mine pe acolo neam  până ce nu se face pe trei  nivele.  :twisted:

Doar daca ai in plan sa mai traiesti 70-80 de ani de aici incolo.... ;)

Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) ByOnu

Ce s-a modificat efectiv, ..ca uitandu-ma pe Maps vad aceeasi configuratie, doar ca fara scuarul acela din dale verzi. Ce-mi scapa? Ce s-a castigat prin inlocuirea scuarului fix cu bidoane de santier? :oops:

Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) danutzu_2910

Pai urmeaza etapa a doua a modificarii conform planurilor...
Dar nu stiu ce mai asteapta...

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20 21

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435692 posts in 5431 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”