Topic: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD)
294 posts, 106542 views
📖 Pagination options
- cosmin212
-
Posted:
-
Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD)
cosmin212
Când se va da drumul la noua configuratie a intersectiei de sub podul Otopeni ?
Când se va da drumul la noua configuratie a intersectiei de sub podul Otopeni ?
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Am trecut astăzi pe acolo venind de pe autostrada. Doamne, dacă vine un străin, înebuneste. O bulibăseala de bidoane din care nu înțelegi nimic. Nimic clar. Indicatoare de presemnalizare nu , totul e praf.
Am trecut astăzi pe acolo venind de pe autostrada. Doamne, dacă vine un străin, înebuneste. O bulibăseala de bidoane din care nu înțelegi nimic. Nimic clar. Indicatoare de presemnalizare nu , totul e praf.
- uvictor
-
Posted:
-
uvictor
Nu cred ca s-a scris aici inca: azi am observat ca a fost instalat giratoriul format din separatori de plastic pe Odaii, intre intersectia DNCB cu Mogosoaia si cea cu DN1.
Nu cred ca s-a scris aici inca: azi am observat ca a fost instalat giratoriul format din separatori de plastic pe Odaii, intre intersectia DNCB cu Mogosoaia si cea cu DN1.
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Sunt functionale de ceva vreme cele doua giratorii. De la Lukoil si de la "alveole"
Asteptam cu interes modificarea sub pod DN1
Sunt functionale de ceva vreme cele doua giratorii. De la Lukoil si de la "alveole"
Asteptam cu interes modificarea sub pod DN1
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Asteptam cu interes deschiderea A1-DN7. Portiunea Chiajna- Petrom are asfalt de ceva vreme . L am testat. Se simte super. Hai cu inaugurarea.
Asteptam cu interes deschiderea A1-DN7. Portiunea Chiajna- Petrom are asfalt de ceva vreme . L am testat. Se simte super. Hai cu inaugurarea.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-pres%C4%83-10052017-0
http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-pres%C4%83-10052017-0
Comunicat de presă 10.05.2017
Pas important pentru construcţia pasajului Mogoşoaia
Documentaţia privind proiectarea şi execuţia pasajului Mogoşoaia a fost înaintată către ANAP, spre validare şi urmează să fie postată pe SEAP.
Proiectul pentru Pasajul Mogosoaia face parte din contractul de proiectare si execuţie "Fluidizarea traficului pe DN1 între km 8+100-km 17+100 şi Centura Rutieră în zona de nord a Municipiului Bucureşti Obiect 7- Completarea Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti prin construirea sectorului cuprins între DN7- DN1A(4 benzi)" şi este parte din Centura Bucureşti la patru benzi (zona de nord) A1-DN2.
Pasajul Mogoşoaia se află la intersecţia DN1A cu centura Bucureşti, în zona localităţii Mogoşoaia şi are o lungime de 112,6m, cu 4 deschideri, 2 benzi pe sens. Va fluidiza traficul pe sectorul rutier din centura Capitalei cuprins între A1-DN2, între km 66+540 si km 67+340.
Termenul de realizare a proiectului este de 30 luni, din care 6 luni proiectare şi 24 de luni execuţie lucrări pasaj, perioada de garanţie 5 ani.
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Asa arata bulibaseala de bidoane vineri, 19 mai.
Catre Chitila:
IMG_1482 by Pinkyhog, on Flickr
IMG_1483 by Pinkyhog, on Flickr
Catre Voluntari:
IMG_1488 by Pinkyhog, on Flickr
IMG_1489 by Pinkyhog, on Flickr
IMG_1490 by Pinkyhog, on Flickr
IMG_1498 by Pinkyhog, on Flickr
IMG_1497 by Pinkyhog, on Flickr
IMG_1493 by Pinkyhog, on Flickr
Asa arata bulibaseala de bidoane vineri, 19 mai.
Catre Chitila:
IMG_1482 by Pinkyhog, on Flickr
IMG_1483 by Pinkyhog, on Flickr
Catre Voluntari:
IMG_1488 by Pinkyhog, on Flickr
IMG_1489 by Pinkyhog, on Flickr
IMG_1490 by Pinkyhog, on Flickr
IMG_1498 by Pinkyhog, on Flickr
IMG_1497 by Pinkyhog, on Flickr
IMG_1493 by Pinkyhog, on Flickr
- TibiV
-
Posted:
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Ce nu-ti place colegu'? E frumos colorat? Este. Mai trebuie ceva? Nu. Gata!
Ce nu-ti place colegu'? E frumos colorat? Este. Mai trebuie ceva? Nu. Gata!
- TibiV
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
N-o sa ma vedeti pe mine pe acolo neam până ce nu se face pe trei nivele.
N-o sa ma vedeti pe mine pe acolo neam până ce nu se face pe trei nivele.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Doar daca ai in plan sa mai traiesti 70-80 de ani de aici incolo....
Doar daca ai in plan sa mai traiesti 70-80 de ani de aici incolo....
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Ce s-a modificat efectiv, ..ca uitandu-ma pe Maps vad aceeasi configuratie, doar ca fara scuarul acela din dale verzi. Ce-mi scapa? Ce s-a castigat prin inlocuirea scuarului fix cu bidoane de santier?
Ce s-a modificat efectiv, ..ca uitandu-ma pe Maps vad aceeasi configuratie, doar ca fara scuarul acela din dale verzi. Ce-mi scapa? Ce s-a castigat prin inlocuirea scuarului fix cu bidoane de santier?
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Pai urmeaza etapa a doua a modificarii conform planurilor...
Dar nu stiu ce mai asteapta...
Pai urmeaza etapa a doua a modificarii conform planurilor...
Dar nu stiu ce mai asteapta...
📖 Pagination options