MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei

819 posts, 334052 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 59

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei 133 313

Interesant contur.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei laur_visan

Acum a inceput betonarea PS-ului.

Astazi au inceput si sapaturile pt realizarea PSS.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei URANUS

Aici (ma refer strict la PSS) se va sapa direct pana la nivelul radierului sau vom avea "clasicul" planseu intermediar sub care se va sapa pana la radier?

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei aztec

Din cate stiu nu e de adancime mare ca la AM...si nu da in statie, ci in zona macazelor, deci teoretic ar trebui sa fie fara intermediar.

Apropos, aici pe forum am gasit si poza asta pusa de Utilizator anonim.. o scapasem din vedere...lamureste unele lucruri...din pacate rezolutia este slaba... si pe net lipsesc planuri concrete

Aici doar Subway Guru ne poate ajuta:
-care este adancimea PSS-ului?
-avand in vedere ca Varvara este pe drum,aceasta impreuna cu Filofteea banuiesc ca se vor pozitiona in prima faza in spatele PM.
-sunt sanse ca pana de Craciun sa le avem pe amandoua la PSS?

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei URANUS

Adancimea PSS-ului probabil ca e egala cu cea a statiei care are planseu intermediar, aici intrebarea e daca se vor spatii tehnice in zona PSS , gen prize ventilatii, etc.

Si inca o intrebare.  Ma tin sa o adresez de mult timp.Am citit in cateva posturi mai sus despre Utilizator anonim,cum ca cineva isi atribuie niste lucruri pe aici.In momentul cand m-am inscris pe acest forum am vazut ca Utilizator anonim este membru fondator.El aducea informatii si poze in diferite topice,mai mult si mai concret ca oricine.Exista sansa ca el sa revina,sa ne dea un semn?Este pacat ca din cauza unor persoane ,sa se duca totul pe apa sambetei.Sa creezi ce este aici,sa strangi atatia pasionati,priceputi sau nu,nu este un lucru la indemana oricui.Si acum va intreb pe toti sau pe cei care au o idee:Nu este pacat ca in tara asta sa pierdut tot?Este nevoie ca si in forumurile,putine de altfel si competente sa se piarda si aici tot?Subway sau cine ati avut o legatura poate mai stransa cu Utilizator anonim ne puteti oferii o mica informatie in ce directie ne indreptam?Poate doar asa cei care suntem sau nu mereu activi aici si pasionati sa nu mai intrebam mereu si sa revenim la normal ignorand sau denuntant instigatorii.

Acesta a fost un mare OFFTOPIC imi cer scuze,la scris aici si aceste lucruri ma chinuiau de mult timp sa le scriu si sa le intreb.

In final cum ai zis, Utilizator anonim,chiar dc nu esti activ,urmaresti.Sa stii ca suntem multi oameni printre oameni care inca nu am uitat sa fim oameni.

laur_visan esti off-topic.
Atat de off-topic incat nu pot sa nu ma alatur  si sa intreb si eu cam acelasi lucru. Andrei, cui ne lasi.. Al cui e forumul asta, cine il pastoreste? Ce e cu tine...? Eu unul credeam ca tu esti "sefu" si de accea am venit aci, alaturi de tine, pt informati bune si poze pe masura. Sunt cativa useri ce fac cinste forumului, "insideri" cu informatii pretioase, si ...o gloata, ca mine, bagatori de seama si postaci ...unii mai bine intentionati, unii mai rai.. pastia ii ignoram.
Deci... cui ne lasi... si ce e cu forumul asta.
Dupa ce citesti, poti sa stergi. Nu ma supar. Sper sa fad poze si informatii...O zi buna.

Scuze ca sunt rau.. am primit o informatie proasta, si nu sunt in toane bune.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei George

M-as ralia partial celor de mai sus, cu urmatoarele doua observatii:

Intai, este dreptul lui Utilizator anonim sa-si retraga implicarea din forumul pe care l-a creat cu multa truda si implicare si sa-l lase pe seama altor administratori - care isi fac treaba foarte bine - si pe seama comunitatii care, iata, e pusa in situatia de a se responsabiliza si de a nu astepta, doar, ca ALTII sa puna poze si sa aduca informatii.

La un moment dat trebuie sa te poti distanta de "creatia" ta, deci cred ca M.A. face bine ce face.

Acum vine insa a doua observatie:

Daca motivul retragerii este atitudinea de rea-credinta a cuiva care reproduce fotografii fara autorizatie, ceea ce constituie un delict civil si poate chiar infractiune (n-am stat sa verific), dar delict civil e in orice caz si poate fi obligat judecatoreste sa inceteze aceasta conduita ilegala si sa plateasca daune (!), atunci cred ca atat M.A. cat si colegii administratori au dreptul sa-l expuna si apoi sa-l excluda definitiv si fara drept de apel de pe forum pe cel care face asta.
De ce te-ai retrage de pe o platforma creata de tine ca urmare a atitudinii parazitare si ilicite a unui membru care s-a strecurat intr-o comunitate din care, in realitate, nu intelege sa faca parte ?!

Si atunci: daca singurul impediment e 2), atunci se poate rezolva. Daca 2) doar se suprapune pe 1), nu ne ramane celor de pe aici decat sa acceptam decizia fondatorului. E simplu.

Re: Discutii - Lucrari statia Dr. Taberei andrei11

Dr. Taberei ( Raul Doamnei ) NSS - ul e la minus 13 metri
Academia Militara NSS - ul e la minus 18,45 metri
Din pacate nu stiu NSS - ul de laValea Argesului dar nu cred ca are prea mare importanta.
Si linia 3 are 120 metri "utili", deci se poate gara un tren standard de 6 vagoane fara probleme.
Linia 3 nu o s-o vedeti niciodata de pe peronul destinat asteptarii trenului.
De mare folos mi-a fost si de asta data userul @aztec, nu am facut altceva decat sa-i "citesc" schita postata ceva mai sus.
12-3-2014 11-40-30 PM.png (13.53 KB; downloaded 3204 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei subway guru

Dragii mei,
Desi nu am mai vorbit cu MA de ceva multa vreme, as vrea totusi sa va impartasesc niste lucruri:
MA e un tanar extrem de sufletist, dar viata...e viata! Si un forum, oricat ar fi de palpitant nu poate tine loc nici de scoala si nici de foame...nu vreau sa va spun mai multe ca intelegeti si singuri...
Colegul nostru drag, daca vrea sa aiba un drum in viata trebuie sa aiba grija si de el, nu doar de noi!!!!!
Sunteti majori si vaccinati, luati-va forumul in grija, gata, ati iesit de mult de pe portile gradinitei!
:)
Si eu, la randul meu am facut un pas mai in spate, va voi da doar informatiile esentiale, pentru restul stiti TOT, puteti judeca si singuri!
Sunt convins ca va veti descurca de minune...si daca nu, are grija badia guru sa scoata nuiaua si sa arda nefericitului nepriceput trei la palma ca sa bage la cap :) :) :)
Suntem langa voi si alaturi de voi...dar luati-va soarta in propriile maini!
Doar ca ACEST forum este o opera colectiva, spre deosebire de majoritatea altora...democratia in actiune, si cei actualmente responsabili de el au marele merit de a mentine aceasta linie.
:geek:
N-am vazut pe aici nici cenzura comunistoida, nici interventii brutale, nici injurii nemeritate, e o platforma fair-play de discutii si dezbateri civilizate intr-o atmosfera de buna cuviinta...asa ceva mai rar.
Si de fapt, ce si-a dorit fondatorul acestui forum...s-a si realizat!
:mrgreen:
Toate cele bune sa se adune!

Multumesc frumos dl SubwayGuru pt raspunsul foarte amplu si sufletist pe cate l-ati dat.Acum cand totul este foarte clar pt toata lumea,nu ramane decat sa-i uram lui Utilizator anonim succes si multe realizari in viata si dvs multumim pt rabdare si bunavointa in a explica si in a invata pe cei tineri si novici de aici.

Acesta a fost ultimul OFFTOPIC,de acum sa ne intoarcem la lucruri concrete privind fiecare topic in parte.
O zi frumoasa la toata lumea.

Stadiul azi ora 14.00
Postez aici pozele pt ca la calitatea asta nu merita la topicul dedicat
Si cum o poza face 1000 cuvinte..
DSC02041-1.jpg (42.8 KB; downloaded 2961 times)

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433357 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”