MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3208 posts, 889248 views

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 230

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF puidemorosan

Nu prietene, mă refer la casa celor de la Alstom. Este evident ca depoul Militari este casa celor de la Alstom. Crezi ca cei de la CAF sunt atât de tâmpiți sa-si trimită produsul fix sub nasul concurentei.
Gândiți un pic la rece. Garantez eu ca nu doare.
Și ca sa încheiem discuțiile inutile.
Trenurile 1 și 2 sunt pe drum spre România (parte din întârziere sunt atribuțiile și SNCF), trenul 5 este în fabricație la Grivita, trenul 3 recepționat preliminar astăzi în Spania, trenul 4 în hala de probe statice (tot in Spania) iar celelalte vagoane în diferite stadii de fabricație urmând sa ia drumul atelierelor Grivita.
Cat despre penalizari, Metrorex decide...

Re: Trenurile CAF Robert24

Alstom este prezent si la Berceni si la Pantelimon, probabil ca si la Ciurel (asta nu stiu sigur).
Alstom asigura mentenanta trenurilor din Bucuresti ca ne place sau nu, insa chiar fac treaba buna.
Si probabil ca dupa ce vor iesi din garantie vor asigura mentenanta si la CAF-uri, cine stie... Om vedea.

Mentenanță o vor asigura din ziua 1. Noi (în particular, eu ca inginer de garantie) vom asigura remediere în TG. Chiar dacă Alstom este prezent peste tot (inclusiv în Ciurel), depoul Militari rămâne cartierul general al celor de la Alstom. Și sa nu fiu înțeles gresit, nu contest profesionalismul celor de la Alstom sau calitatea mentenanței pe care o fac. Aici vorbim de altceva.

Re: Stiri AndreyCFR

Se pare că prima ramă de metrou CAF va avea numele "Mureş 2302 - 1302"
Totuşi o întrebare am, ştie cineva ce nume va avea rama de metrou în sine? Adică cum e la Bombardier familia de metrouri "MOVIA", sau la Alstom "Metropolis", etc...
Sursa 1: link
Sursa 2: Ultimele poze după primele două sunt de pe site-ul CAF.
Foto.jpg (974.23 KB; downloaded 6195 times)
Layer 1.jpg (96.38 KB; downloaded 6193 times)
1_bucarest.jpg (63.17 KB; downloaded 8038 times)
2_bucarest.jpg (46.2 KB; downloaded 6189 times)
3_bucarest.jpg (39.25 KB; downloaded 6456 times)
4_bucarest.jpg (37.28 KB; downloaded 6556 times)
5_bucarest.jpg (55.54 KB; downloaded 7039 times)
6_bucarest.jpg (38.72 KB; downloaded 6633 times)
7_bucarest.jpg (47.46 KB; downloaded 6725 times)

Re: Stiri puidemorosan

Prima rama este Dunărea.  A doua este Mureș.

Re: Trenurile CAF AndreyCFR

Multumesc pentru lamurire puidemorosan. Ma miram eu de ce avea numarul 1302 - 2302 :roll:

Re: Trenurile CAF LArSON

Ca sa descretim fruntile, probabil ca trenul venit sau nu in Septembrie se cheama Styx :P

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF thor5

Nu inteleg de ce sunt atatia "hateri"pe forumul asta! Ii indemn pe toti chitzibusarii sa puna mana si sa faca lucruri mai bune decat cele existente. Mi se pare penibil sa discutam despre fiabilitate, atata timp cat romanii nu sunt in stare (la ora actuala) sa produca niciun fel de rame de metrou, fiabile sau nu. La fel de penibil ca si discutia despre viteza de lucru a TBM-urilor (cartitele de sapat tuneluri), atata timp cat noi nici macar nu intelegem exact cum functioneaza, daramite sa mai si construim asa ceva. In ultimii 20+ de ani nu am reusit sa facem nici macar un tunel nou intre 2 statii de metrou, dar acum ne "grabim" si ni se pare ca italienii si spaniolii (de la metrou) sunt lenesi!?! Tipic romanesc!

Re: Trenurile CAF Slasher1985

thor5 wrote:
nici macar un tunel nou intre 2 statii de metrou

Slava cerului ca tocmai am reusit asta. ;)

In rest da. Ba e o problema cu fiabilitatea, ba cu asamblarea, ba cu transportul, ba chiar si cu numele trenurilor. Offf...

Re: Trenurile CAF subway guru

@puiu:
Am o rugaminte, ne lamutesti te rog localizarea fotografiilor puse de tine?
In afara de cea pusa in clar ca e in gara in Franta, celelalte unde sunt?...la CAF, la Grivita sau la IMGB...ori altundeva?
Multumiri anticipate!

Celelalte poze (profesionale) sunt realizate in hala de probe din Beasain si au fost luate de pe site-ul oficial CAF.
Printre primele poze pe care le-am pus eu, sunt facute in Divizia 4, tot in Beasain.
Cu stima.

Revin cu o mica explicatie.
Pozele din acest album sunt primele din Grivita de la descarcarea vagonului R2 din UT5 iar urmatoarele sunt din Div.4 din Beasain.
http://s1225.photobucket.com/user/puide...t=3&page=1

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF Utilizator anonim

De ce au patina electromagnetica ? Asa a cerut MR sau asa a fost trenul ?

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432388 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”