Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discuții după inaugurarea pasajului

1568 posts, 447956 views

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 112

📖 Pagination options
Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului subway guru

N-as crede, era 'SPECIAL' pt inaugurare...

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului shoppy

Steagul e inca acolo, doar este tot strans in partea de jos a cablului, nu stiu daca a cedat prinderea de sus a fost strans asa intentionat.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului andrei11

Azi m-a prins o ploaie mare in zona Pasajului ( ca si pieton ) . Proasta solutie au ales proiectantii in "afacerea burlanul". Te ploua intr-o veselie in statiile de tramvai ! Nu e in regula, pe cuvant de onoare. Si nu am criticat pana acum pasajul !

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului bekxy

Da' în restul staţiilor de tramvai din oraş nu te plouă?  :roll:

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului andrei11

Ai dreptate. Dar parca daca ma ploua de la ploaie e ceva ( ca asa e mersul lucrurilor ) si daca te ploua cu ditamai podul peste capul tau de la burlan parca e altceva. Chestie de nuanta.  :roll:

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului GeoAtreides

iliutu wrote:
A disparut steagul ! L-a strans cineva preventiv ?

L-a dat jos ploaia si vantul. La ora 16:00 atarna o bucata din el agata de hobane.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Nightwolf

E ceva putred cu steagu ... se pare ca s-a intamplat ceva acum 5min pe pod, sensul spre Titulescu ... ISU in route ...

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului iliutu

Asa este, la stiri au zis ca l-au strans cu grija, impachetat, si predat la primarie, deoarece era afectat de vant si ploaie.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului 2009

Astăzi este Ziua drapelului naţional al României aşa că, mai mult ca sigur s-a întâmplat ceva cu steagul, fie a căzut, fie s-a rupt, dar în orice caz nu cred că cineva ar fi dat steagul ieri jos taman de Ziua drapelului

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului subway guru

La partea superioara era prins de rigla cu o 'chinga', cred ca ala a fost 'punctul slab'...

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Goldmund

Acum ar fi interesante fotografiile de la "Zona Pasaj Basarab inaintea lucrarilor", dar am inteles ca datele respective s-au pierdut....
Acum am fi pus in stanga vechea imagine si in dreapta asa cum arata totul azi. Mai tineti minte cum arata zona acum patru ani?! Diferena este enorma!

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Dominatrix

Nu e o problema ca s-a desprins steagul. Important e sa nu se desprinda bannerele. Meltenii stiu de ce.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Nightwolf

Siiiii am avut primul accident mai serios pe pasaj, 7 auto implicate aseara, coborarea spre Titulescu .... Contrar asteptarilor, si-au tras-o in linie dreapta nu pe deschideri ...

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului misterr

Și cine fu de vină? Că doar nu... pasajul!

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 112

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463833 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”