Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534139 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 166 167 168 169 170 171 172  ... 194

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a 133 313

Da, fireste. Ca nu este nimeni tampit sa compenseze prin efortul sau sacrificiul personal ce au binevoit franarii de serviciu sa saboteze.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a georgica2704

Totusi tragem speranta ca pana de Craciun sa dea drumul la tramvaie, 99 % din lucrare e facuta deci motive sa o lalaie nu prea ar mai fii.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a 133 313

Nu intelegeti. Tramvaiele se amana sau anuleaza pe cat posibil. Nu se observa cu ochiul liber?  19, 34... 5, 55... Parcul circulant este la pamant. Sunt linii in functiune care contin niste caricaturi de vagoane. Vezi 16. De unde sa se mai scoata suplimente? Mai luna asta am vazut bidirectionale prin Bucurestii Noi. Nu se mai modernizeaza 93 in ppc iar LF-uri maxim 5 pe an In contextul in care si alea existente sunt trimise la sacrificiu pe OR distrus. Sunt vagoane care zac din timpuri imemorabile, vezi holecurile. Dar nefunctionale.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a misterr

Normal că acum nu e nimeni pe șantier, duminica nu se lucrează, iar sîmbăta e program scurt. Era vorba de 3 schimburi în timpul săptămînii. Deși noaptea e cam răcoare...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Nightwolf

Sunt -3 grade in Bucuresti la ora asta .... asta inseamna ca nu poti sa lucrezi un muncitor mai mult de 40min/h fara sa-i asiguri cel putin 150ml ceai cald/ora ...costurile sunt enorme la temperatura asta, nu cred ca se risca nimeni ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a burli

ce sa intelgem ca aici va fi cu sens unic bucata de drum de la agentia cfr pina la intersectie?

Re: 3. Tronsonul: Calea Grivitei - Mircea Vulcanescu andrei11

Exact, si dincolo de intersectie, pana-n Dacia / Mircea Vulcanescu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Lohengrin

133 313 wrote:
Nu intelegeti. Tramvaiele se amana sau anuleaza pe cat posibil. Nu se observa cu ochiul liber?  19, 34... 5, 55... Parcul circulant este la pamant...

Depourile Colentina, Victoria si Titan sunt cu parcul la pământ. La Bucurestii Noi există un excedent vizibil, ar fi loc de o linie decentă până la Vasile Pârvan. Iar faptul că folosesc bidirecționale din Victoria este de neînțeles. Cred însă că RATB-ul va face următoarele mișcări:
  - 41 în Militari (lucrări la M5 Parc Drumul Taberei)
  - 25 out (orice facere de bine trebuie stârpită!)
  - 12 la Pârvan cu parcul de Giurgiu al liniei 11
  - 8 rămâne la Militari cu supliment de Alexandria
  - 11 trece la Alexandria, cu vagoanele din 41
  - 1 continuă să plimbe vânt, dublând pe 11 și 12.
  - 35 rămâne neschimbat
  - 24 și 45 revin pe vechiul traseu la Gară
  - 42 pe Buzești (poate se îndură să-i zică 3)
  - 44 încă nu

Ce m-aș gândi eu că e bine:
  - 35 la Pârvan
  - 24 la Pârvan, 45 la Gară
  - 44 Giulești - Pârvan
  - 25 neschimbat
  - 1 out forever (dacă iubește cineva linia asta, da, e utilă, dar noaptea!) , revenirea lui 34 la Ghencea
  - 8 unit cu 46 peste Pasajul Basarab, chiar și înainte de migrarea lui 41 în Militari
  - 11 la Basarab
  - 41 în Militari la momentul oportun

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Robert24

Pentru vise (umede) exista un topic dedicat aici

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Utilizator anonim

Un update de care mai multi nu au fost atenti - 41 nu se mai modifica/deviaza din cauza lucrarilor la metrou, acestea au fost simplificate in zona Parc Drumul Taberei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a andrei11

O sa -ti pun o intrebare, dar nu aici. Ne intalnim in   parc. :cry:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a misterr

Se lucra și astăzi la piața Victoriei (stația de tramvai). Euroconstruct asfalta în zona refugiului (unde s-a decupat pentru a se pune bordurile), și termina de montat balustrada.

Eu trec în fiecare zi prin piața Victoriei, iar vinerea după-masă merg pe jos de la piața Victoriei la Matache, că am o treabă în zona Matache, și pot să casc gura. Pe porțiunea asta e gata rețeaua, inclusiv racordurile cu rețeaua veche la Victoriei, intersecțiile cu linia de troleibuz la Occidentului etc.

În rest, zona din vale (Vasile Pîrvan, Cobălcescu, Știrbey Vodă) știu că e gata de mult, inclusiv rețeaua, dar trec vineri peste tot și verific.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Utilizator anonim

Cred ca este cel mai simplu sa desenam situatia retelei de contact... In zona incercuita nu sunt nici macar stalpii, doar fundatiile acestora.

Untitled.jpg (296.14 KB; downloaded 2050 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a URANUS

Azi s-a lucrat pana la ora 16.30. Vestea buna e ca s-a asfaltat tot ce era de asfaltat, inclusiv trotuare (mai putin o mica portiune de langa trafo) + linia de tramvai de pe Grivita (din dreptul refugiului). Bordurile sunt de asemenea montate. Mai sunt de montat stalpii de la rondul Vulcanescu (vreo 8 mari si 2 mici pt iluminat), inca vreo 2 la intersectia cu Grivita, fir de contact intre Grivita si Stirbei, semafoare, finisaje refugii, demontat stalpii vechi, marcaje si gata...

Go to page:  1  ... 166 167 168 169 170 171 172  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”