MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1093248 views

Go to page:  1  ... 163 164 165 166 167 168 169  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF mcosmin

Casimea la ora de varf, in probe pe M1, (pe la 18:34 era la Eroilor, mergea spre Dristor 2).

Pare-mi-se mie sau trenul asta sfareseste pe M1?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

N-as prea crede...

Re: Trenurile CAF BodoMinea

Și ultimele din seria asta la fel au făcut probe extinse pe M1 și M4, și tot pe M2 au ajuns (înlocuind BM-uri).

Cred că doar se grăbesc puțin să facă numărul de KM de rodaj și să intre rapid în circulație.

Pai tot kilometrii aia in face, fie ca e pe M1 fie ca e pe M2, si din cate stiu, pe M2 se circula in general la viteze mai mari, traseul e mai usor, mai multe linii drepte, spre deosebire de meandrele pe care le face M1 pe malul Dambovitei.

Inteleg ca le plimba pe toate magistralele ca sa faca probe de gabarit. Dar nu vad de ce ai face asta la ora de varf, decat daca vrei sa testezi sistemul ATO al trenului.

Re: Trenurile CAF punmeister

BodoMinea wrote:
Și ultimele din seria asta la fel au făcut probe extinse pe M1 și M4, și tot pe M2 au ajuns (înlocuind BM-uri).

N-am vazut niciun CAF din seria UT17-UT24 in probe pe M4. Ultima data (cred) cand a trecut un CAF pe M4 a fost pentru proba de gabarit acum un an.
Poza - puidemorosan
20141007_165703.jpg (137.82 KB; downloaded 3080 times)

Eu personal n-am văzut decât pe M2 probe cu seria nouă, dar am auzit și de M4 (și de M1.. deja clar). Poate e vorba doar de primele cu M4.

Oricum, ca să facă probe de gabarit nu trebuie să facă foarte multe ture. Mă gândesc că au ales să facă pe M1 mai mult pentru că e magistrala mai lungă? Mai puține întoarceri, mai mult apăsat pe uși și demaraj  :lol:

Re: Trenurile CAF TibiV

Probe de gabarit nu aveau de ce sa faca decat cu primele 2-3 trenuri.
Toate celalalte sunt la fel, n'est ce pas ?...

Re: Trenurile CAF puidemorosan

UT24 face anduranta. Nimic altceva. M1/M3 sunt mai convenabile pentru rebrusari. Pe M2 nu-ți mai poți permite încă un tren la ora de vârf.

Re: Trenurile CAF TibiV

De maxim bun simt...
Cum naiba sa mai strecori un tren (gol) pe M2 cand nici alea in trafic nu sunt suficient de dese... :lol:

Deci M2 e la capacitate maxima...

Re: Trenurile CAF punmeister

Sunt curios de un lucru, dupa ce intra UT24 in circulatie, va ramane un BM rezerva pentru M2?

Re: Trenurile CAF Mihai Nicolae

Re: Trenurile CAF ByOnu

Felicitari pentru munca depusa! (Uneori ma intreb de unde atat de mult timp liber.) Trebuie sa recunosc ca ai facut o treaba buna. Mi-ar fi placut sa vad si deschiderea usilor pe cealalta parte. La Obor de exemplu pozitia iti permitea un asemenea cadru
Foarte frumos. ;)

Adevărat, super colajul.  :bere:  :D

Go to page:  1  ... 163 164 165 166 167 168 169  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463813 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”