Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2314 posts, 700102 views

Go to page:  1  ... 160 161 162 163 164 165 166

📖 Pagination options
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate LArSON

Care e logica pentru care s-au separat statiile de tramvai si troleibuz la "Mecet" ? Credeam ca am depasit faza asta odata cu mersul pe linia de travai a autobuzelor...

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

Este transpus în teren conform avizului obținut în Comisia Tehnică de Circulație în anul 2019.
Este fără logică... Trebuie să facă stație comun 97, 14, 55.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate ByOnu

Statia noua de la Arthur Verona este de un real succes. Mereu cand am trecut prin ea se cobora si sa urca. Mai mereu asteapta cineva autobuzul in statie.

Felicitari TPBI pentru densificarea retelei de linii si statii! <3 Se repara greselile istorice.

Imi amintesc vremurile cand 381 inca se mai credea expres si oprea doar la Romana - Universitate - Budapesta. Din fericire le-a venit mintea la cap si au infiintat statii la Sf. Gheorghe si Biserica Italiana. Greu de inteles ce a fost in mintea comunistilor sa lase km intregi de bulevarde fara statii, de parca metroul le-ar fi rezolvat pe toate.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate cris_m

Cred ca voiai sa zici cresterea accesibilitatii retelei de transport public. Asa se cheama in termeni mai academici :)

Go to page:  1  ... 160 161 162 163 164 165 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2427 forum members have written 434221 posts in 5406 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”