Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 533950 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 162 163 164 165 166 167 168  ... 194

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a PinkyHog

Zicea cineva acum cateva zile ca arata oribil transformatorul ala de pe colt cu Calea Grivitei.
Uite ca se poate face sa arate un pic mai prietenos. Pozele sunt de la Auchan Titan, coltul cu NorAuto.
24112013999.jpg (498.24 KB; downloaded 2014 times)
241120131003.jpg (552.75 KB; downloaded 2012 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a nou_pe_aici

PinkyHog wrote:
Zicea cineva acum cateva zile ca arata oribil transformatorul ala de pe colt cu Calea Grivitei.
Uite ca se poate face sa arate un pic mai prietenos. Pozele sunt de la Auchan Titan, coltul cu NorAuto.

sunt mai multe prin Bucuresti aranjate, fac parte din proiectul Enel "City of energy".
Din ce stiu eu pana acum au fost facute si cele de la pasajul Pipera, unul in Centrul Vechi, parc IOR si Carol si unul prin Splai langa liceul Eliade.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a 133 313

Fac parte din proiectul "Enel, ne este lene sa mai ingropam, asa cum faceau comunistii de la care am concesionat"...  :roll:
Astia de la Enel nu se sinchisesc chiar deloc. Sunt o droaie de blocuri carora la parter li s-au prevazut spatii speciale pentru posturi trafo din constructie dar ulterior au ramas goale deoarece s-a folosit un trafo de putere mai mare pentru mai multe blocuri. Mai bine le vopsesc pe toate galben decat cu tentative de "art-cultura urbana" de genul asta. L-or recunoaste unul-doi pe Franklin pentru ca au vazut si ei 100 de dolari la televizor...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Tavi

Mai stie cineva cu e cu santierul acesta si ce sansa avem saptamana (1 dec) asta la deschidere?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a georgica2704

Mai degraba dupa 15 Decembrie sa ne asteptam la marea deschidere. Depinde in mare parte si de conditile meteo. ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Serban

Mai e de pus stratul de uzura pe o portiune destul de mica. Deci trebuie 1 zi cu temperaturi bune si fara ploaie. Altfel...nu prea mai e nimic de facut major.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Tavi

Multumesc.
@Serban: si dupa stratul de uzura si marcajele rutiere ar trebui facute tot pe uscat, nu? Am senzatia ca nu o sa fie usor ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Serban

Tot pe uscat, dar cred ca daca e gata tot mai putin marcajele, n-o sa o tina inchisa pana la primavara...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a survola

@serban: porţiunea dintre giratoriul de la Vulcănescu si Ştirbei e gata de mult, la fel si Bdul Garii de Nord. Si sunt inchise

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a survola

Am dat o tură pe la ora 15, încă mai e de asfaltat un strat pe colţul cu Calea Griviţei, mai lipsesc becurile de pe stâlpii, mai lipsesc chiar şi stâlpii !!!, nu avem fir alimentare tramvaie în zona Matache.
Marcajele sunt şi ele lipsă, dar mai e până acolo.
Se plantau nişte pomi in zona pietei Matache...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a URANUS

Si nici semafoare nu avem (intersectia cu Stirbei, cea cu Golescu, Vulcanescu, Grivitei, Occidentului) si astea o sa dureze ceva. Ar mai trebui demontati stalpii vechi intre Vulcanescu si Stirbei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Goldmund

Superbe 'panoramele' si pozele voastre!

Totul arata acum incomparabil mai bine cu ce era cu ceva timp in urma acolo, dar...
Raman la o parere ce am expus-o mult mai devreme:
intre Ion Mihalache(doar rampa de coborare/urcare) si pana in Piata Buzesti sau chiar pana in Calea Grivitei se putea face un tunel doar pentru tramvai, cu doua-trei statii subterane(dupa modelul existent in multe orase europene) apoi continuata sina la suprafata. Oricum, astfel de solutii vor fi aplicate si in Bucuresti, cu siguranta, candva, dar se pare ca tramvaiul e vazut ca ceva ce nu poate fi radical  modernizat, la cerintele si traficul oraselor de azi si ...maine,, 'asa stim noi de cand lumea, asa il si lasam'...Exista idei in acest sens si pentru tramvaiul din Bucuresti?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a 133 313

Goldmund wrote:
Raman la o parere ce am expus-o mult mai devreme:
intre Ion Mihalache(doar rampa de coborare/urcare) si pana in Piata Buzesti sau chiar pana in Calea Grivitei se putea face un tunel doar pentru tramvai, cu doua-trei statii subterane(dupa modelul existent in multe orase europene) apoi continuata sina la suprafata.

La Victoriei ai pasajul. Deci exclus. Cobori tramvaiul intre Victoriei si unde, pentru ce? Intra niste artere incarcate in Uranus in zona? Ceva la 3-4 benzi pe sens?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a andrei11

N-am vrut sa ma bag, dar pe Uranus de la Victoriei spre Polizu mai e si un metrou prin peisaj, blablabla.

Go to page:  1  ... 162 163 164 165 166 167 168  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463811 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”