Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 701638 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 160 161 162 163 164 165 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Pai ai identificat corect problemele pe care le-a cauzat Baluta, Andrei.
Screenshot_20220904-180055_Chrome.jpg (669.6 KB; downloaded 3024 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 1689

Haideti, zau, chiar crede (/spera) cineva sincer ca se va urca vreodata tramvaiul pe vreunul din podurile astea ?!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Pai tu ai deschis subiectul discutiei. :)

Noi ne-am luptat ca pasajul Metalurgiei sa fie realizat conform aprobarilor PMB. Am militat ca toate pasajele de pe inelul median sa fie in acord cu PMUD si sa aiba tramvaiul in calcul, chit ca acesta ar urma sa se faca intr-un viitor mai indepartat.

Cu toate avertismentele noastre publice si toate sesizarile oficiale, nimeni nu a acordat interes subiectului, nici presa, nici opozitia (nu stiu ce mai face opozitia din consiliile locale ale sectoarelor 3, 4 sau 5), nici publicul, nici Primarul General, nimeni. Nimeni nu si-a asumat oficial nici ca nu s-ar dori tramvai deloc pe acest sector al inelului median, chiar dimpotriva. PMB a asistat nepasatoare cum inelul median este masacrat ireversibil pentru un interes pur local, in detrimentul interesului orasului.

Mai mult, Baluta a mintit in august 2021 cand a fost intrebat despre ce solutie rutiera va fi adoptata pentru pasajul Metalurgiei, sustinand ca va fi identic cu cel de la Mihai Bravu.

_____

In concluzie, cum necum, tramvaiul trebuie sa fie introdus candva si cumva pe inelul median.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

O să fie introdus cândva tramvaiul subteran, adică metroul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Apuca vreunul din noi?

Re: Lărgire Str. Iuliu Hațieganu (2023-202x) andreiiul

ByOnu wrote here:
Au început lucrările.

Practic, daca nu au schimbat intre timp proiectul, ceea ce se implementeaza acum este 3+3, fara scuar median rezervat (contrar PUZurilor precedente), iar pistele de biciclete vor fi pe trotuar. Cand se va implementa tramvaiul, artera va fi 2+2 carosabile. In concluzie, cele 4 benzi (2 de pe pod si 2 bretele de la sol) se vor revarsa in numai 2 benzi.

Drumul care se construieste nu cred ca e cel definitiv, ci mai degraba unul provizoriu ca sa nu izoleze firmele care au acces acum la Hatieganu si nici podul sa devina inutil. Din randarile prezentate, drumul largit este cel actual. Asa cum spunea cineva (nu stiu daca aici), pacat de acei pomi crescuti pe stanga si dreapta. Macar un sir il putea pastra ca separator natural de sensuri.

Re: Lărgire Str. Iuliu Hațieganu (2023-202x) cris_m

Pentru copacii astia nu urla nimeni ca ii taie, bine ca urla pentru maidanul din Piata Unirii sau pentru spatiul median de pe Grigorescu care are loc garla de greentrack si copaci pe mijloc...

Re: Lărgire Str. Iuliu Hațieganu (2023-202x) ByOnu

andreiiul wrote here:
pacat de acei pomi crescuti pe stanga si dreapta. Macar un sir il putea pastra ca separator natural de sensuri.

De acord.

Nici la largirea arterelor Sos. Pipera si Str. Fabrica de Glucoza n-au incercat sa pastreze aliniamentele de copaci. Tabula rasa si despartitoare din beton. :(

Nu stiu daca ati vazut vreodata cum se protejeaza copacii p-afara pe durata santierelor.
Preservation-Matters_Protecting-Historic-Trees_Mar2021_Page_6_Image_0001.jpg (48.09 KB; downloaded 2635 times)
Construction-Tree-Preservation-1500x995-1-400x265.png (219.46 KB; downloaded 2639 times)

Re: Lărgire Str. Iuliu Hațieganu (2023-202x) 1.cremsnit

@cris_m  nu urla nimeni pentru ca nu-i vede nimeni din pacate.. nu poti compara P-ta. Unirii, zona tranzitata de mii sau sute de mii de oameni zilnic, cu strada aia situata in no man's land..

Re: Lărgire Str. Iuliu Hațieganu (2023-202x) cris_m

Pai si Piata Unirii mi se pare un perimetru al nimanui, marea majoritate doar tranziteaza zona. Cred ca nici 1% din cei care urla ca "dispare" (sanki) spatiul ala verde chiar folosesc acel spatiu vreodata. Doar mi se pare ciudat, atata tot.

Re: Lărgire Str. Iuliu Hațieganu (2023-202x) 1.cremsnit

N-are niciun sens ce spui.. No further questions here

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreiiul

Uitandu-ma la filmarea cu deviera drumului, stau si ma intreb unde este acel profil 3+3. Dupa pozitionarea bordurilor negoitiene, drumul pare sa ramana la 2+2.
Daca e asa, atunci asa se intampla cand ii lasi pe primarii de sector sa faca ce vor

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan MD

Conform proiectului original, oricum a 3a banda trebuia sa fie linia e tramvai, deci nu e grav daca nu se face acum, important e sa lase suficient spatiu pentru altadata. Langa INML se vede deja ca nu va fi spatiu suficient, dar in rest este atat de mult teren viran in zona aia si santierul ocupa un spatiu asa de amplu, ca trebuie sa fii pur si simplu malitios sa nu respecti latimea originala din PUZ a soselei, nu faci nicio economie semnificativa.

Go to page:  1  ... 160 161 162 163 164 165 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464549 posts in 5797 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”