Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov

Topic: Discuții diverse despre vehicule

219 posts, 87948 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16

📖 Pagination options
Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 4 Nenea_titi

gexge wrote here:
Păi cum părăsești Bucureștiul cu un tramvai sau cu un troleibuz? Hai să te aud.

Buldoexcavatoare, încărcătoare, scutere, mașini chinezești coteț, astea au nr galben. Nu ai voie cu ele în afara județului în care sunt înmatriculate! Nu m-am referit la tramvai, troleibuz. Ele doar intră sub aceeași legislație. Cu tramvaiul nu ai cum...dar cu un troleibuz cu autonomie...poate. Din Pajura sau Străulești ai șanse să ajungi la Otopeni...în teorie.

Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun shoppy

Placutele de tramvai si cele de scuter sunt dierite, cele de tramvai le face primaria locala cum vrea ea drept dovada ca in alte orase arata altfel, cele de scuter sunt standardizate; iar cu placutele galbene, ca vad ca aici baga tramvaiul impreuna cu scuterul, ai voie sa circuli oriunde in tara indiferent de localitatea scrisa pe ele, aici la minutul 6 spune ca legea nu defineste o limita, de obicei omul citeaza si legea dar cred ca aici nu aea ce sa citeze, sau spune tu legea unde scrie.

a

Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun Morfeuseus

As dori sa stiu cum functioneaza turele vehiculelor de transport din Bucuresti, dar nu stiu daca acest subiect a fost detaliat pe vreunul din forumuri. Ma intereseaza in special motivul pentru care vehiculele nu se schimba pe traseu, ci ies si vin cu aceeasi persoana inapoi. M-as bucura daca ma puteti ajuta.

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor shoppy

tibi227 wrote here:
Exista topic cu numerele de parc ale troleibuzelor din București.

5321 este Astra Irisbus Citelis.

Nu am spus ca informatia nu se poate afla din alte parti doar ca nu toti stau sa caute si in alte parti ca sa inteleaga despre ce este vorba, nu este ca si cum cine a scris numarul nu stie si marca troleibuzului ca doar l-a vazut, poate sa scrie un cuvant in plus ca sa inteleaga oricine, ca nu costa nimic.

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor Gabi23

Mi se pare exagerat.
Nu trebuie să stăm acum să precizăm în fiecare mesaj tipul vehicului., chiar nu e cazul. Cine e nelămurit poate căuta ce subtip de vehicul este și chiar găsește și poze în general cu vehuculul respectiv. Mai ales la vehicule care au o istorie îndelungată, cum este cazul la vehiculul 5321.

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor shoppy

O sa atragem mai multi pasionati daca discutam clar decat sa cultivam un limbaj special rezervat catorva elitisti in arta pe cale de disparitie a memoratului istoriei exploatarii defectuoase a mii de masini initial identice si care intr-o lume civilizata ar fi ramas identice, si asta cere un singur cuvant, tu ai scris cam 55 contra, deci deabia dupa scrierea a 55 de astfel de mesaje ai fi ajuns in "pierdere".

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor PaulIP

Gabi23 wrote here:
Mi se pare exagerat.
Nu trebuie să stăm acum să precizăm în fiecare mesaj tipul vehicului., chiar nu e cazul. Cine e nelămurit poate căuta ce subtip de vehicul este și chiar găsește și poze în general cu vehuculul respectiv. Mai ales la vehicule care au o istorie îndelungată, cum este cazul la vehiculul 5321.

Te invit să te uiți pe albumele foto ale pasionaților din străinătate și ai să vezi că tipul de vehicul e menționat adesea alături de numărul de parc, tocmai în ideea că cineva care „aterizează” prima dată să aibă o idee la ce mama naibii se uită fără să stea să caute ce tip de vehicul are numărul ăla de parc. Că așa poate eu vreau să-mi imaginez că 5321 la care se referea colegul cu mulți „y” în nume e DAC-ul 112EM, sau dacă aud că 7091 a făcut cioca-bum mă gândesc dacă mai repară biarticulata sau o casează  :lol:

Re: Discuții diverse despre vehicule shoppy

Si acei apsionati din strainatate mai stiu ceva, daca vrei sa treci dincolo de stadiul de dispecerat / galerie foto, problemele sunt complexe si nu exista pasionat care sa le stie pe toate, unii poate sunt foarte buni la memorat numere de masini, altii nu fac asta dar au cunostinte tehnice din diferite domenii, pana la urma comunitatea este puternica prin suma membrilor care reusesc sa se completeze intre ei.

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Parcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464081 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”