Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1
832 posts, 211486 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: POZE lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1.
subway guru
Bravo orex, i-ai umplut de rusine pe toti <necredinciosii>. Felicitari!
Bravo orex, i-ai umplut de rusine pe toti <necredinciosii>. Felicitari!
- misterr
-
Posted:
-
Re: DISCUTII lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1.
misterr
Excelent lucrat!
Dacă tot erai cu aparatul în mînă, mergeau niște poze făcute la fel peste gardul de vizavi, să ne lămurim și ce e cu pereții mulați de la accesul B1. Sau a apărut paznicul între timp?
Excelent lucrat!
Dacă tot erai cu aparatul în mînă, mergeau niște poze făcute la fel peste gardul de vizavi, să ne lămurim și ce e cu pereții mulați de la accesul B1. Sau a apărut paznicul între timp?
- sab
-
Posted:
-
sab
Si de ce am avea nevoie de doua lifturi in aceeasi parte a statiei ?
Sau unul da direct la nivelul turnichetilor M5 ? Ar fi o solutie logica pentru a avea doua lifturi. Mai trist ar fi, daca este asa, ca te trezesti la M5 si tu vrei la M1...
Ar mai fi si varianta ca ceea se face acum langa accesul M1 sa fie un lift intermediar, de la M1 la M5.... Si asta ar avea multa logica. Ce nu mi se pare logic in acest caz este ca liftul exterior, daca este unul singur, sa fie tocmai pe partea cu spitalul. Eu nu vad o mare inghesuiala acolo. Dar cum si la Unirii lifturile dau in parc, nu ar trebui sa ne mire nimic.
Si de ce am avea nevoie de doua lifturi in aceeasi parte a statiei ?
Sau unul da direct la nivelul turnichetilor M5 ? Ar fi o solutie logica pentru a avea doua lifturi. Mai trist ar fi, daca este asa, ca te trezesti la M5 si tu vrei la M1...
Ar mai fi si varianta ca ceea se face acum langa accesul M1 sa fie un lift intermediar, de la M1 la M5.... Si asta ar avea multa logica. Ce nu mi se pare logic in acest caz este ca liftul exterior, daca este unul singur, sa fie tocmai pe partea cu spitalul. Eu nu vad o mare inghesuiala acolo. Dar cum si la Unirii lifturile dau in parc, nu ar trebui sa ne mire nimic.
- icee
-
Posted:
-
icee
Ati aflat si cota pasajului de subtraversare a b-dului?
Mi se pare ca liftul ala se termina in scari...
Ati aflat si cota pasajului de subtraversare a b-dului?
Mi se pare ca liftul ala se termina in scari...
- andrei11
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Acum trei sau patru zile era liniște și pace.
sab wrote:
Ce spuneai, Andrei? Ca nu se apuca de al doilea rand de scari?
Acum trei sau patru zile era liniște și pace.
- sab
-
Posted:
-
sab
Azi au inceput. O sa se cam ingreuneze accesul acolo.
La linia 2 nu cred ca au facut ceva pana acum. Acolo chiar mi se pare ca este mai mult de lucru, inclusiv de facut un peron, ca acum nu exista decat ceva ca la Romana (40-50 cm).
Azi au inceput. O sa se cam ingreuneze accesul acolo.
La linia 2 nu cred ca au facut ceva pana acum. Acolo chiar mi se pare ca este mai mult de lucru, inclusiv de facut un peron, ca acum nu exista decat ceva ca la Romana (40-50 cm).
- punmeister
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Vad ca <scara> e deja montata!
sab wrote:
Ce spuneai, Andrei? Ca nu se apuca de al doilea rand de scari?
Vad ca <scara> e deja montata!
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ce-i pe mijloc, că nu-mi dau seama, stâlpi din fier ?
sab wrote:
Foarte curios, au scos tabla de la ultima zona ingradita.
Ce-i pe mijloc, că nu-mi dau seama, stâlpi din fier ?
- sab
-
Posted:
-
- Bogdant
-
Posted:
-
Bogdant
Dupa cum sunt dispusi stalpii acolo se pare ca o sa fie scari rulante. De aceea si spatiul de lucru a fost mai ingust, nu au avut nevoie de loc pentru a construi cofrajele rampelor pentru scari.
sab wrote:
Foarte curios, au scos tabla de la ultima zona ingradita.
Dupa cum sunt dispusi stalpii acolo se pare ca o sa fie scari rulante. De aceea si spatiul de lucru a fost mai ingust, nu au avut nevoie de loc pentru a construi cofrajele rampelor pentru scari.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Scarile fixe sunt obligatorii, rulantele sunt optionale. Mai nou si lifturile sunt tot la categoria figuri impuse...
Scarile fixe sunt obligatorii, rulantele sunt optionale. Mai nou si lifturile sunt tot la categoria figuri impuse...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Informatii proaspete de la Metrorex:
Informatii proaspete de la Metrorex:
Ca urmare a solicitării dumneavoastră, înregistrată la Metrorex cu numărul M.01/5430/08.04.2019, vă comunicăm următoarele:
...
La data prezentei, la Accesul B1 – B2 existent al stației de metrou Eroilor 1 se derulează lucrări de adaptare a stației Eroilor 1 pentru punerea în funcțiune a Magistralei 5. Aceste lucrări constau în :
o Tăierea / demolarea peretelui existent al Accesului B1 – B2 în vederea realizării pasajului de legătură dintre Accesul A1 – A2, al stației Eroilor 2, și Accesul B1 – B2;
o Executarea de pretranșee în vederea forării coloanelor secante pentru execuția liftului exterior, adiacent Accesului B1 – B2, care va face legătura între nivelul suprateran și vestibulul existent al stației Eroilor 1, înaintea liniei de turnicheți reconformată în acest sens.
Este posibil ca la finalul lucrărilor accesul B1 – B2, al stației Eroilor 1, să aibă un aspect diferit datorită reconfigurării.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination