Infrastructura rutieră din RomâniaLucrări la drumuri naționalePod peste Dunăre la Brăila spre Tulcea (DN22B - DN22)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

247 posts, 49849 views

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18

📖 Pagination options
Re: Iunie 2023 subway guru

orex wrote here:

Din ce in ce mai multe reportaje!
Se apropie finalizarea primei etape.

Re: Iunie 2023 subway guru

Unde sunt aia cu infiltratiile dezastruase in blocurile de ancoraj???
:bleah:
P.S.
Am constat ca urmareste comentariile noastre si vine cu filmari lamuritoare aproape imediat!
:love:  :bere:

Re: Iunie 2023 orex

Apai @subway guru, RADUCU ne-a aratat niste lucruri din pantecele elementelor podului, la care, noi, ca simpli utilizatori ai retelei de drumuri, n-am avea acces vreodata!
Ma bucur ca are asemenea ”pile”! :rofl:
Efortul lui incomensurabil, de a urmari, pas cu pas, edificarea acestui obiectiv de investitie, dar mai ales regia filmarilor (rasarit, amurg, noapte, detalii, etc.) se situeaza la superlativ. Astept cu nesat urmatorul episod. :D

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

Cum le-a dat lor "al 3-lea pod ca lungime de acest tip din Europa" ca mie nu imi da, adica suspendatele cu 1 sau 3 benzi pe sens sunt de alt tip sau podurile peste Bosfor si Dardanale nu sunt in Europa?

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului BIGRED1984

Nu sunt (pentru clasamentul lor). Mai nou am vazut pe undeva sintagma 'top 3 din UE', trebuie sa iasa cumva in top.

Pai daca ale turcilor nu sunt in Europa atunci nu sunt nici in Asia, deci unde sunt?, in Oceania?
Sa vad cand am timp sa fac un clasament dupa lungime intre culee / intre ancoraje / punte sustinuta de cabluri, ca la "lungime totala" cum spun ei am impresia ca iesim defapt pe 4 chiar daca le exilam pe alea in Oceania.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului subway guru

Turcia nu e in UE (si nici nu va fi asa curand) si nici UK nu mai e. Din punctul asta de vedere clasamentul e perfect corect.
Si pana la urma putin conteaza, e al nostru si e cel mai important si mai impresionant, toti romanii abia asteapta sa se inaugureze si sa nu mai stea la bac.
Castigatori deocamdata vor fi cei cu dubele de transport pasageri, in afara de tiristi?
Cine ar mai traversa cu bacul in afara de biciclisti si pietoni?

Corect ca nu conteaza asa mult, se discuta doar modul in care au tot facut clasamentul astfel incat sa iasa totusi intr-un top.
Biciclistii mai temerari vor traversa podul pe sosea, daca nu cumva or interzice si pe acolo (depinde daca are indicativ de DX sau DN).
De exemplu, la Giurgiu-Ruse se poate trece, si inca gratuit, cu bicicleta, am trecut podul acum ceva ani, o experienta inedita si periculoasa, recunosc.

A, nu, foarte mandru de realizare, iar constructia o faci ca sa invingi relieful existent nu ca sa bati recorduri, abia astept sa ma plimb pe acolo cu masina si bicicleta, sa caut niste pozitii de fotografiat, timp sa fie.
Am impresia ca digi a incurcat Europa cu UE, al 3-lea din UE ca lungime este corect.

(Asta cu bicicleta interzis pe DN este tampenie, daca iei prin cate sate trec DN-urile, nu sta nimeni sa amendeze biciclistii pe DN-uri.)

Dar cu caruta se poate traversa?…sau cu trotineta?

'Om trai si 'om vedea ... da' cum o fi daca baga turma pe acolo, parca pe Cernavoda a fost ? sau nu-mi aduc bine aminte ?

Acum vreo 10 ani erau periodic turmele pe Cernavoda primavara si toamna, am prins si eu, si parca am vazut postari si anul trecut.

Turmele le-ar putea baga pe trotuar cu magarusi cu tot!

Baietii astia amesteca podurile suspendate cu podurile hobanate

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pod peste Dunăre la Brăila spre Tulcea (DN22B - DN22)  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435264 posts in 5427 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”