MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)

1661 posts, 457834 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie andrei11

Nu mi s-a raspuns la intrebare...e buna directia peretelui mulat desenata de mine ? Da sau nu, oricum era pura curiozitate, sper ca in urmatoarele 2 luni sa ne dam seama de pozitia exacta a lui. Iar celalalt perete este mai spre Cotroceni sau spre 13 Septembrie ?
Mai fac o incercare ( nu si ultima  :!: )
11-3-2011 11-12-30 PM.jpg (149.81 KB; downloaded 4500 times)

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie subway guru

Doar un pic translatata spre 13 Septembrie si e absolut ok...
Panoul ce se sapa acum e pe 'peretele nord'...

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie andrei11

Ok, am translatat-o putin, o lasam asa, oricum lucrul asta nu  e chiar asa de important, important este ca "Domnisoara Kelly" sa lucreze la capacitatea maxima...
11-3-2011 11-12-30 PM.jpg (149.8 KB; downloaded 4484 times)

Daca tot te-ai 'benoclat' azi la pranz la Dra Kelly pe cabluri, n-ai 'imortalizat' momentul?
Ai 'ratat' o 'premiera mondiala', ne-ai fi luat 'fatza' la totzi!!!

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie radu73

Utilizator anonim wrote:
Duminica.

Dar fara troleibuze ... le baga pe toate prin Militari ...  :oops:  :oops:  :oops:

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie Dominatrix

Daca va fi gata reteaua de deviere din zona Razoare pana la Craciun, eu zic ca e bine...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie Utilizator anonim

Doua saptamani.

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie WAYNEN

Cine are poze cu noua retea de troleibuze de pe Strada Locotenent Nicolae Gaina?

WAYNEN wrote:
Cine are poze cu noua retea de troleibuze de pe Strada Locotenent Nicolae Gaina?

Sa le puna pe topicul de devieri de trafic, nu aici!
Cateva vorbe despre peretii mulati de la Academie, ca sa va faceti 'o imagine'...
Primul panou sapat are 2,50m lungime, 1,00m latime si 30,00m adancime...adica e tot atat de adanc pe cat e un bloc de 10etaje de inalt...
Maine dimineata se introduce carcasa de armare si se betoneaza...2,5x1,0x30,0=750mc
Cine trece pe acolo, sa pozeze (valabil si pentru prietenii 'presari')...eu sunt in week-end... 8-)

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie GAC

Entuziasmant acest debut de lucrare, precum si reportajul lui MA (ca de obicei).
Totusi, prefer sa nu vin cu laude pana nu se va vedea o consecventa in lucrare.
In ceea ce priveste Utilajul Kelly, avand in vedere cat pamant are de scos, sper ca mai are o pereche de dinti de rezerva. De asemenea, sper ca va mai veni cel putin inca un utilaj, intrucat perimetrul statiei are cu siguranta peste 400 de metrii, iar in acest ritm, de 2,5 m la 2 zile, am mari indoieli ca vom vedea "bagari" de TBM-uri mai devreme de anul viitor pe vremea asta.

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie radu73

Utilizator anonim wrote:
Doua saptamani.

Ma bucur sa aud asta ... nu de altceva dar am trait ca si voi desfintarea troleibuzelor din Berceni spre nordul orasului ...

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie bogdan_marius

In urma cu jumatate de ora am trecut pe la rond Razoare si se instala armatura de fier beton in primul panou de perete mulat

Au început săpăturile la stația de metrou Academia Militară VIDEO
04 Nov, 17:25 / Catalin Doscas
http://b365.ro/news/au-ince ... ezi-video/
Primele cupe de pământ de pe şantierul de la Răzoare au fost încărcate în camioane încă de vineri dimineață. Lucrările la pereţii viitoarei staţii de pe Magistrala 5 au început efectiv după ce, preţ de câteva săptămâni, s-a muncit la amenajarea şantierului.
http://www.youtube.com/watch?v=Uz1Hc9x1 ... r_embedded

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie telvanni

subway guru wrote:
Primele cupe de pământ de pe şantierul de la Răzoare au fost încărcate în camioane încă de vineri dimineață

Si duse unde?   :D

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2476 forum members have written 438650 posts in 5491 topics and 524 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”