MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1845 posts, 449663 views

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 132

📖 Pagination options
Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing subway guru

De bun simt!...suntem tare 'exigenti' cu napastuitii soartei dar foarte 'indulgenti' cu nenumaratii bizoni plini de nesimtire impertinenta...
:twisted:

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing argos

Tibi, cred ca e cum spui tu. Mai bine spus, imi doresc sa fie cum spui tu. Chapeau!

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing TibiV

TibiV wrote:
parerea mea (dar si speranta mea...) este ca nu este vorba despre nici un "bug", ci de un lucru intentionat si de bun simt....

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing sab

TibiV wrote:
Si chiar daca ar exista posibilitatea "fraudarii" pentru o persoana la fiecare carucior... Cati invalizi ati prins voi in metrou ?
Caci nu cred (desi recunosc ca nu stiu, ca nu am incercat) ca aia de la paza sa te lase sa treci prin "poarta speciala" daca esti "biped" sanatos bine-mersi...)

Eu nu am vazut. Ar fi si greu sa calatoreasca atata timp cat nu exista posibilitatea sa schimbe metroul la Unirii, la Victoriei/Izvor trebuie sa ia 3 lifturi, iar la Obor ramane pe peron pana il cara cineva afara cu forta bratelor...

Eu am trecut de nenumarate ori prin acea poarta, in special atunci cand eram cu copiii  sau atunci cand aveam mai multe sacose voluminoase pline cu cumparaturi si imi era incomod sa trec pe la turnichetul normal. Nu spune paza nimic, doar sta cu ochii pe tine sa validezi.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing mcosmin

O stire ceva mai vesela: au inceput montarea taxatoarelor contactless pentru carduri. Azi se lucra cu spor pe M3. Cu ocazia asta vor fi eliminate si taxatoare vechi pt RATB.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing TibiV

sab wrote:
Eu am trecut de nenumarate ori prin acea poarta, in special atunci cand eram cu copiii  sau atunci cand aveam mai multe sacose voluminoase pline cu cumparaturi si imi era incomod sa trec pe la turnichetul normal.

Nu spune paza nimic, doar sta cu ochii pe tine sa validezi.

Pobabil ar spune daca dupa ce ai validat ai da abonamentul/cartela altcuiva... ;)
Iar daca ai face-o, probabil ar verifica doar daca este cartela "obisnuita", nu abonament.
La cartela obisnuita nu exista nici o problema sa "o golesti" cu un "grup" de prieteni in aceeasi statie, in 30 de secunde...

Noul sistem de plata prin card e asa secret ca deja au pus cagule de teroristi peste validatoarele NFC  deja instalate pe M3..

Ca nu cuuuuumva sa vada lumea ce se petrece acolo  :twisted:

• sab
  • Posted:
  •  

Nu cred ca asta este motivul, poate ca sistemul nu este functional .Si decat sa-l foloseasca omul, sa-i ia banii din cont si sa nu poata intra (asa cum mi s-a intamplat mie la contactless-urile vechi..), mai bine cu "cagula".

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Mentosan

Aseară la Universitate un tip și-a luat o plasă de genul ăsta. A taxat, i-au luat banii, și după se chinuia săracul să împingă în turnichet. Nu știu ce s-a întâmplat până la final, dar eu aș fi făcut mare scandal.

Dar cagula aia nu te protejeaza, decat daca contine plumb sau ceva metalic.
NFC-ul trece prin ea...

• sab
  • Posted:
  •  

Cel mai probabil validatorul respectiv era fara "cagula". Altfel de unde sa stie omul ce se ascundea sub "cagula", sa valideze asa, aiurea ? Asa cum am mai discutat cu alte ocazii, contactless-ul asta este offline si nu stiu daca tranzactiile merg la fel ca cele cu PIN. Oricum este nevoie de o procedura de trimitere a tranzactiilor respective in decontare . Exact precum inchiderea de zi, procedura care se face manual din cate stiu eu la un POS standard..

Poate a citit forumul si a stiut ce e sub cagule  :twisted: .

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing adila

Sa monteze automat de cartele la Pantelimon. Este ridicol ce se intampla acolo. Am vazut duminica asta, oameni cu copii in brate trimisi la Republica sa-si procure cartela.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Mentosan

Era fără cagulă în momentul în care și-a luat plasa tipul. Probabil nu era online, cum zice sab, însă piuitul aferent l-a emis, așa că tipul a crezut că poate trece.
Aseară avea cagula corespunzătoare pusă, după ce probabil mai mulți s-au înțepat.

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 132

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433502 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”