Topic: Muzica preferată
229 posts, 77285 views
📖 Pagination options
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
-
- Luca M.
-
Posted:
-
- Mr. Tramvai
-
Posted:
-
Re: Muzica preferată
Mr. Tramvai
In memoria lui Ozzy Osbourne, care din păcate a murit astăzi, voi atașa aici melodia mea preferată compusă de această legendă care a schimbat fața rock-ului.
Dumnezeu să-l odihnească în pace...
https://youtube.com/watch?v=G4nI2V07X6k& ... 1Ne2180O
In memoria lui Ozzy Osbourne, care din păcate a murit astăzi, voi atașa aici melodia mea preferată compusă de această legendă care a schimbat fața rock-ului.
Dumnezeu să-l odihnească în pace...
https://youtube.com/watch?v=G4nI2V07X6k& ... 1Ne2180O
- STB4101
-
Posted:
-
STB4101
Am vreo 18 melodii preferate de la Taylor Swift:
Voi pune albumele sub text ingrosat, si melodiile:
Fearless:
- You Belong With Me
Speak Now:
- Mine
Red:
- All Too Well
- 22
- We Are Never Ever Getting Back Togheter
- Come Back, Be Here
Nine hundred eighty nine (1989):
- Welcome To New York
- Blank Space
- Style
- Shake It Off
- Look What You Made Me Do
Lover:
- Lover
- Cruel Summer
- Miss Americana & The Heartbreak Prince
Midnights:
- Anti Hero
TTPD:
- I Can Do It With A Broken Heart
+ Versiunile reinregistrate a tuturor melodiilor care nu sunt din albumele Lover, Folklore, Evermore, Midnights si TTPD, cunoscute ca Taylor's Version + All Too Well (10 Minutes version) (Taylor's version) (From the vault).
Piesele Taylor's Version sunt cele pentru care in 2019, ea a avut o disputa legala cu scott Borchetta (Fostul CEO a casei de discuri Big Records Machine) pentru primele ei 6 albume (Debut, fearless, speak now, red, 1989, reputation), deoarece le-a vandut impreuna cu casa de discuri, si a vrut sa recupereze controlul asupra muzicii ei.
In cele din urma, in Mai 2025, a recuperat inapoi drepturile asupra celor 6 albume, fiindca le-a cumparat inapoi.
In prezent, mai are doua reinregistrari de lansat:
- Taylor Swift (Taylor's version) - acesta este debutul.
- Reputation (Taylor's version)
Ambele reinregistrari ar trebui lansate la finalul anului 2025, impreuna cu noul album de studio TS12.
Cat despre piesele From The Vault din albumele Taylor's version, sunt piese care au fost scrise la vremea lansarii albumului original, dar care nu au fost lansate.
Sunt dispus sa va raspund la orice intrebare.
Am vreo 18 melodii preferate de la Taylor Swift:
Voi pune albumele sub text ingrosat, si melodiile:
Fearless:
- You Belong With Me
Speak Now:
- Mine
Red:
- All Too Well
- 22
- We Are Never Ever Getting Back Togheter
- Come Back, Be Here
Nine hundred eighty nine (1989):
- Welcome To New York
- Blank Space
- Style
- Shake It Off
- Look What You Made Me Do
Lover:
- Lover
- Cruel Summer
- Miss Americana & The Heartbreak Prince
Midnights:
- Anti Hero
TTPD:
- I Can Do It With A Broken Heart
+ Versiunile reinregistrate a tuturor melodiilor care nu sunt din albumele Lover, Folklore, Evermore, Midnights si TTPD, cunoscute ca Taylor's Version + All Too Well (10 Minutes version) (Taylor's version) (From the vault).
Piesele Taylor's Version sunt cele pentru care in 2019, ea a avut o disputa legala cu scott Borchetta (Fostul CEO a casei de discuri Big Records Machine) pentru primele ei 6 albume (Debut, fearless, speak now, red, 1989, reputation), deoarece le-a vandut impreuna cu casa de discuri, si a vrut sa recupereze controlul asupra muzicii ei.
In cele din urma, in Mai 2025, a recuperat inapoi drepturile asupra celor 6 albume, fiindca le-a cumparat inapoi.
In prezent, mai are doua reinregistrari de lansat:
- Taylor Swift (Taylor's version) - acesta este debutul.
- Reputation (Taylor's version)
Ambele reinregistrari ar trebui lansate la finalul anului 2025, impreuna cu noul album de studio TS12.
Cat despre piesele From The Vault din albumele Taylor's version, sunt piese care au fost scrise la vremea lansarii albumului original, dar care nu au fost lansate.
Sunt dispus sa va raspund la orice intrebare.
- STB4101
-
Posted:
-
STB4101
Avem vesti noi pentru Swifties.
Ieri a fost anunțat noul album de studio TS12 de care am vorbit acum câteva zile.
Acesta se numește "The life of a showgirl" și deja se poate precomanda.
Nu s-a revelat încă data de lansare, dar în curând se va revela, și va avea un turneu de promovare, cel puțin din câte știu.
Vreun Swiftie pe aici, în afară de mine?
Avem vesti noi pentru Swifties.
Ieri a fost anunțat noul album de studio TS12 de care am vorbit acum câteva zile.
Acesta se numește "The life of a showgirl" și deja se poate precomanda.
Nu s-a revelat încă data de lansare, dar în curând se va revela, și va avea un turneu de promovare, cel puțin din câte știu.
Vreun Swiftie pe aici, în afară de mine?
-
- Luca M.
-
Posted:
-
- STB4101
-
Posted:
-
STB4101
Ai putea spune care?
Poate le știu și eu
Te invit să asculți All Too Well, este o piesă emoționantă, care te poate face să plângi, indiferent dacă asculți versiunea de 10 minute sau versiunea originală de 5 minute.
Ai putea spune care?
Poate le știu și eu
Te invit să asculți All Too Well, este o piesă emoționantă, care te poate face să plângi, indiferent dacă asculți versiunea de 10 minute sau versiunea originală de 5 minute.
-
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
Sunt din cele pe care le-ai mentionat tu:
You Belong with me
We are never ever getting back together
Blank space
Cruel summer
Blank space
Anti Hero.
Multumesc pentru recomandare.
Sunt din cele pe care le-ai mentionat tu:
You Belong with me
We are never ever getting back together
Blank space
Cruel summer
Blank space
Anti Hero.
Multumesc pentru recomandare.
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
-
- Pavlov195
-
Posted:
-
Pavlov195
The Young Gods - Kissing The Sun
De pe albumul Only Heaven din 1995
Pentru fanii muzicii industriale și ai tramvaielor Tatra din București 😁
The Young Gods - Kissing The Sun
De pe albumul Only Heaven din 1995
Pentru fanii muzicii industriale și ai tramvaielor Tatra din București 😁
- Dristorul Nr.3
-
Posted:
-
- Dristorul Nr.3
-
Posted:
-
- Doban4
-
Posted:
-
- Dristorul Nr.3
-
Posted:
-
Dristorul Nr.3
Corul compus din membrii: Rolf Kohler,Michael Scholz și Detlef Wiedeke a participat la peste 200 de producții din Germania, majoritatea fiind realizate sub patronajul lui Dieter Bohlen.
Corul compus din membrii: Rolf Kohler,Michael Scholz și Detlef Wiedeke a participat la peste 200 de producții din Germania, majoritatea fiind realizate sub patronajul lui Dieter Bohlen.
📖 Pagination options