Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1215188 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 155 156 157 158 159 160 161  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Inca o parere pertinenta... Strapungerea este folositoare strict in zona strapungerii, in rest creeaza probleme mari. Trebuie alternative la traficul auto, aici este problema. Trenuri - metrouri - RATB cu linii dedicate si orar respectat. Oamenilor nu li se ofera alternative sau poate asta se doreste!

Am vazut o poza superba a lui shoppy cu un tunel de verdeata. Daca trenurile ar avea o viteza medie macar de 70 km/h (asa se merge in coloana daca nu ai autostrada si daca e drumul cat de cat OK, nu mai vorbim ca altii au TGV-uri) si acces facil catre gari, cine ar prefera sa mai stea in noxe?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Asa si Pasajul Basarab a generat blocaje unde inainte nu erau, ce, mai bine nu-l faceam?
Cand om avea strapungere si pe Timisoara si pe Ghencea si pe Poligrafiei si Zburatoarea intre Timisoara si Bucuresti-Ploiesti, atunci e clar ca nu mai avem ce construi, si facem benzi de autobuz pe ele si intram tare cu amenzile, pana atunci...

Pasajul Basarab nu are o autostrada la capat, masinile sunt filtrate dinainte.
Deci, ce faci cu strapungerile daca bulevardele sunt deja blocate, tu nu te gandesti decat la iesire?
Stii ce e pe Timisoara la ore de varf? Ce solutie ai, sa schimbi timpii lui 41, unde am vazut si 3 care asteapta verde, venind de la Lujerului?
Intre Plaza si Razoare se merge bara la bara, unde vrei sa se ajunga?
Pe Poligrafiei nu stiu cum e, dar nici Ghencea nu se simte prea bine.

Pana atunci...pana atunci hai sa ne blocam de tot... "Si-om vedea noi".

Daca tu crezi ca o sa indrazneasca vreun primar sa zica ceva de genul "nu mai construim nici o / un  strapungere/pasaj ca ne blocam de tot", atunci discutam fantezii.

Asta ca ducem autostrada intr-un direct intr-un bulevard care o duce direct in centru este gresit din mai multe motive:
- daca vrei sa zici ca ducem A1 in direct in Splai mai ai pe parcurs intersectiile cu CB, Rezervelor, Zburatoare, Virtutii, Uverturii, deci nu toti care intra pe strpungere ajung in Splai
- daca vrei sa zici ca ducem traficul de pe Splai direct in centru, echivalent, nu stau sa insir toate podurile dintre Ciurel si Centru

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului florin

Florinds wrote:
Pasajul Basarab nu are o autostrada la capat, masinile sunt filtrate dinainte.
Deci, ce faci cu strapungerile daca bulevardele sunt deja blocate, tu nu te gandesti decat la iesire?
Stii ce e pe Timisoara la ore de varf? Ce solutie ai, sa schimbi timpii lui 41, unde am vazut si 3 care asteapta verde, venind de la Lujerului?
Intre Plaza si Razoare se merge bara la bara, unde vrei sa se ajunga?
Pe Poligrafiei nu stiu cum e, dar nici Ghencea nu se simte prea bine.

Pana atunci...pana atunci hai sa ne blocam de tot... "Si-om vedea noi".

Nu te-ai prins, ăsta e stiudiul de trafic:  "Si-om vedea noi".  :twisted: Poate fac un Pasaj Grozăvești peste Pasaj Basarab.  O să-i zicem, in memoriam, "Zburătoarea pe Rază" :roll:

@florin, pai nu era clar ca asta e studiul...

@shoppy, OK, ai dreptate partial, dar unde crezi ca merge majoritatea? Totusi, cea mai mare presiune va fi bineinteles pe primul semafor, care este deja problematic din cauza traficului din oras si autorizatiilor tampite care se dau in zona.
Cu primarii nu stiu ce sa zic, puscariasul (singurul din pacate, desi toti ar fi trebuit sa fie acolo) a inceput nebunia. In doua mandate sa nu fii in stare sa cumperi un autobuz si sa te bati cu pumnii in piept ca gorila pentru doua tramvaie resuscitate pe an... Da si tu pe istoria parcului functional in autobaze si o sa te ingrozesti. 200 000 EUR un Euro 4 in 2007. Chiar asa scump era?

Planul de dezvoltare pe termen lung nu este dat de primar ci de cetatenii orasului, daca primarul se pune contra atunci va fi ales altul care promite ce trebuie.
Deocamdata planul pe termen lung al bucurestenilor nu este sa se inghesuie in autobuz ca amaratii ci sa se plimbe cu masina ca sa vada dujmanii, si, ca sa aiba pe unde sa se plimbe cu masina, atunci trebuie sa se faca toate pasajele/strapungerile posibile, ca dupaia o sa fie bine. Este clar ca nu o sa fie bine dar asta e gandirea si alta nu, vorba cea, dinapoia calului si dinaintea prostimii nu te pune.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Astept ( calm ) sa va dumiriti.
DNCB - ul cu pasaje la 3 stele in toate intersectiile posibile. Tot DNCB - ul, adica si ce s-a construit cu picioarele in Nord.

Macar sa fie un drum express peste tot, daca la 3 benzi pe sens nu putem spera. Lasati, ca si ocnasul s-a zbatut destul, e un topic pe aici cu numele lui, sa nu o dam numai pe cetatenii orasului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Prin 3 stele inteleg pasaje denivelate pe 3 nivele. Ca si drum express cred ca 2 benzi ar fi deajuns, avand in vedere ca odata si odata se va face si A0.

Ocnasul s-a pricopsit cu Basarabul declarat de interes public de catre guvernarea gandacului si a fost ridicat in slavi pentru terminarea lui, tot asa cum marinarul a fost ridicat in slavi si facut presedinte pentru pasajele de la Baneasa, deci ocnasul a inteles foarte repede schema si a incercat sa o copieze, iar zburatoarea chiar este o lucrare evidenta si necesara intre Militari si Pipera, deci total aiurea sa crezi ca ocnasul le-a bagat idei in capul bucurestenilor, ci el s-a pliat perfect pe gandirea lor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

andrei11 wrote:
Prin 3 stele inteleg pasaje denivelate pe 3 nivele. Ca si drum express cred ca 2 benzi ar fi deajuns, avand in vedere ca odata si odata se va face si A0.

:bere:

shoppy wrote:
total aiurea sa crezi ca ocnasul le-a bagat idei in capul bucurestenilor, ci el s-a pliat perfect pe gandirea lor.

Care gandire ?!...
Noi suntem o mica gasca aici pe forum, si uneori ne certam ca chiorii.
NU cred ca bucurestenii au "o gandire"... :(
Au "multe gandiri", si grupul cu cel mai multe gandiri asemenatoare isi pune "ganditorul" ei la primarie. (Desi sunt convins ca de regula grupul asta nu gadeste nimic altceva decat "asta ni s-a spus ca e (hmmmm.... omul?!... mai binepersoana noastra, pe asta il/o votam!)
Ne vom convige duminica.
Uneori democratia ma sperie... :(

Bucurestenii votanti se impart in 3 categorii:
1) aia de nu merg niciodata cu masina personala
2) aia de viseaza sa mearga zilnic cu masina personala
3) aia de merg zilnic cu masina personala

Pentru 1) este alta treaba, aici avem pensionarii si amaratii, votul astora se cumpara cu gratuitatea de la RATB, magazine si alte programe sociale.
Pentru 2) si 3) clar intelege oricine ce trebuie promis, pasaje noi, bulevarde noi, strapungeri noi, autostrazi noi, supralargiri noi, parcat gratis pe oriunde fara amenzi si ridicat, politia rutiera vine doar la accidentele cu victime altfel se cade la mica intelegere, trafic dirijat de politia locala care urla - zbiara - se isterizeaza dar nu da nici o amenda, etc.

Mi se pare ca am descris foarte bine cam ce se intampla in Bucuresti.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

I-ai uitat pe bucurestenii care merg sau vor sa mearga cu bicicleta.

Go to page:  1  ... 155 156 157 158 159 160 161  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”