Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
3301 posts, 522734 views
📖 Pagination options
- George
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
George
A proiectantului, deci a Metroul SA? sau cine o fi fost? A Siemens? Nu pot concepe ca testele să iasă prost şi să nu se facă nimic!
A proiectantului, deci a Metroul SA? sau cine o fi fost? A Siemens? Nu pot concepe ca testele să iasă prost şi să nu se facă nimic!
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Fac și eu pe filozoful...
1) Sau ăla care a proiectat legatul firelor e dus cu pluta.
2) Sau ăla care efectiv a legat firele pe teren, în tunel și stații e dus cu pluta.
3) Sau balizele sunt făcute în China pe stânga după criteriul absolut infailibil ( nu e pleonasm ? ) prețul cel mai mic.
4) Evident există și a patra posibilitate, proiectul e bun, balizele sunt ok, cel care leagă firele le leagă corect dar nu vrea pentru că nu a fost plătit....
Fac și eu pe filozoful...
1) Sau ăla care a proiectat legatul firelor e dus cu pluta.
2) Sau ăla care efectiv a legat firele pe teren, în tunel și stații e dus cu pluta.
3) Sau balizele sunt făcute în China pe stânga după criteriul absolut infailibil ( nu e pleonasm ? ) prețul cel mai mic.
4) Evident există și a patra posibilitate, proiectul e bun, balizele sunt ok, cel care leagă firele le leagă corect dar nu vrea pentru că nu a fost plătit....
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Eu am auzit ca Metrorex si Siemens dau vina unul pe alta pentru nereusita. Asta se numeste blocaj.
Eu am auzit ca Metrorex si Siemens dau vina unul pe alta pentru nereusita. Asta se numeste blocaj.
- Goldmund
-
Posted:
-
Re: M4 Gara de Nord - Progresul
Goldmund
Valentin, pana la urma o sa-ti raspunda cineva la intrebarea ta, doar ca altele sunt actualele prioritati:
1- M5: sa fie dat in folosinta pana la Eroilor
4- M5: sa inceapa lucru la Eroilor-Piata Iancului
2- modernizare pe M1, M2, M3
3- M6: sa inceapa lucru la tronsonul 1Mai-Tokyo si Tokyo-OTP
5- definirea legaturilor intre Hasdeu1 si 2, apoi vine si raspunsul...
(De ce am numerotat asa? De unde sa stim noi care vor fi prioritatile MetroRex in viitor?)
Valentin, pana la urma o sa-ti raspunda cineva la intrebarea ta, doar ca altele sunt actualele prioritati:
1- M5: sa fie dat in folosinta pana la Eroilor
4- M5: sa inceapa lucru la Eroilor-Piata Iancului
2- modernizare pe M1, M2, M3
3- M6: sa inceapa lucru la tronsonul 1Mai-Tokyo si Tokyo-OTP
5- definirea legaturilor intre Hasdeu1 si 2, apoi vine si raspunsul...
(De ce am numerotat asa? De unde sa stim noi care vor fi prioritatile MetroRex in viitor?)
- orex
-
Posted:
-
orex
Daca s-au predat lucrarile la timp si au fost validate, undeva in toamna anului curent vom vedea ce, pe unde si cum!
Daca s-au predat lucrarile la timp si au fost validate, undeva in toamna anului curent vom vedea ce, pe unde si cum!
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Club Feroviar susține că până în 31 Iulie se dă drumul la automatizare pe întreg tronsonul...Aici
Club Feroviar susține că până în 31 Iulie se dă drumul la automatizare pe întreg tronsonul...Aici
- SniperGuy
-
Posted:
-
SniperGuy
Doamne-ajuta!
LE: Si inca ceva interesant in articolul acela, se vor inlocui si restul de turnicheti vechi si semi-vechi (Jiului si Parc Bazilescu)
Doamne-ajuta!
LE: Si inca ceva interesant in articolul acela, se vor inlocui si restul de turnicheti vechi si semi-vechi (Jiului si Parc Bazilescu)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Si trec la carduri de plastic pentru abonamente, portofel electronic etc?
Si trec la carduri de plastic pentru abonamente, portofel electronic etc?
- subway guru
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Inevitabil ar trebui sa fie si inscrierea in ADTPBI.
Inevitabil ar trebui sa fie si inscrierea in ADTPBI.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Punctul culminant din articolul de pe Club Feroviar este asta:
Si voi ziceti ca asta e o sursa credibila... Oricum, daca Sodolescu a facut anuntul, m-am linistit.
Punctul culminant din articolul de pe Club Feroviar este asta:
Situația s-a mai ameliorat puțin în primăvara anului trecut, când la stația Străulești a fost montat un macaz, pentru ca trenurile să poată schimba și linia, odată cu direcția de mers.
Si voi ziceti ca asta e o sursa credibila... Oricum, daca Sodolescu a facut anuntul, m-am linistit.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
In sfarsit trecem si noi in secolul 21... Greu, foarte greu!
subway guru wrote:
E inevitabil...
In sfarsit trecem si noi in secolul 21... Greu, foarte greu!
- Valentin
-
Posted:
-
Valentin
O vrabiuta mi-a spus ca a ramas in cursa varianta 1 (rosie) cu o statie in minus fata de ce era initial (nu e vorba de punctele cheie Hasdeu/E.Revolutiei). O sa existe si conexiunea cu E.Revolutiei ..
O vrabiuta mi-a spus ca a ramas in cursa varianta 1 (rosie) cu o statie in minus fata de ce era initial (nu e vorba de punctele cheie Hasdeu/E.Revolutiei). O sa existe si conexiunea cu E.Revolutiei ..
- sab
-
Posted:
-
sab
Daca nu exista si la Izvor nu este bine.
Varianta de compromis (care nu stiu sa fi fost propusa pe lista scurta) era Izvor (cu corespondenta)-Sebastian-Eroii Revolutiei- sos Giurgiului.
Adica bleumarin+roz+rosu+ galben+rosu din nou. Rezolva totul. Aceasta era varianta CORECTA din punct de vedere al calatorului. Din punctul altora, putem discuta
Daca nu exista si la Izvor nu este bine.
Varianta de compromis (care nu stiu sa fi fost propusa pe lista scurta) era Izvor (cu corespondenta)-Sebastian-Eroii Revolutiei- sos Giurgiului.
Adica bleumarin+roz+rosu+ galben+rosu din nou. Rezolva totul. Aceasta era varianta CORECTA din punct de vedere al calatorului. Din punctul altora, putem discuta
📖 Pagination options