Topic: Discuții diverse despre Metrorex
5666 posts, 1489584 views
📖 Pagination options
- mcosmin
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse despre Metrorex
mcosmin
Sunt curios daca mai exista haita de caini maidanezi care pazea iesirile din statie.
Sunt curios daca mai exista haita de caini maidanezi care pazea iesirile din statie.
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Am fost eu recent la Pantelimon și la ieșirea din stație erau doar paznici fumând.
Am fost eu recent la Pantelimon și la ieșirea din stație erau doar paznici fumând.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Cineva a varsat galeata cu vopsea la NG (linia 1), apoi a fugit in tunel ca sa scape de consecinte

Cineva a varsat galeata cu vopsea la NG (linia 1), apoi a fugit in tunel ca sa scape de consecinte

-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Nu cred că discuțiile despre această ramă își au locul aici, așa că am creat un topic dedicat la adresa viewtopic.php?f=149&t=3805
Poate doresc moderatorii să mute discuția și ultima filmare acolo.
Nu cred că discuțiile despre această ramă își au locul aici, așa că am creat un topic dedicat la adresa viewtopic.php?f=149&t=3805
Poate doresc moderatorii să mute discuția și ultima filmare acolo.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Minune, automatul de cartele de la Aurel Vlaicu functioneaza. Partea proasta e ca nu merge plata in numerar.

Minune, automatul de cartele de la Aurel Vlaicu functioneaza. Partea proasta e ca nu merge plata in numerar.

-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Chiar mare minune, merge și cel de la gară. Nu am văzut dacă avea vreo avertizare pe el.
Oricum ba nu merge niciunul cu card, ba nu merg deloc, acum nu mai funcționează cu numerar.
Chiar mare minune, merge și cel de la gară. Nu am văzut dacă avea vreo avertizare pe el.
Oricum ba nu merge niciunul cu card, ba nu merg deloc, acum nu mai funcționează cu numerar.
- florin
-
Posted:
-
florin
Eu am încercat la Unirii și Victoriei, teoretic funcționale, practic n-am reușit să scot vreo cartelă din ele.
Eu am încercat la Unirii și Victoriei, teoretic funcționale, practic n-am reușit să scot vreo cartelă din ele.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
La AVC-ul de la 1 Mai a fost schimbat POS-ul si plata cu cardul functioneaza.
La AVC-ul de la 1 Mai a fost schimbat POS-ul si plata cu cardul functioneaza.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
AVCul asta ce vrea sa insemne, ca sigur nu s-a spart un vas de sange in creierul nimanui...
AVCul asta ce vrea sa insemne, ca sigur nu s-a spart un vas de sange in creierul nimanui...
-
- punmeister
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
http://www.metrorex.ro/_read428-1
http://www.metrorex.ro/_read428-1
4 August 2016
Metrorex informeaza publicul asupra faptului ca, in perioada 04.08.2016, ora 12:00 – 05.08.2016, ora 24:00, accesul B (cel dinspre statia de metrou Constatin Brancoveanu) al statiei de metrou Eroii Revolutiei, va fi temporar inchis traficului de calatori.
In zona mentionata se vor executalucrari de refacere a platformei de granit, aflata in prelungirea escalatorului statiei.
Pana la finalizarea acestor lucrari, Metrorex invita calatorii sa utilizeze accesul A al statiei de metrou Eroii Revolutiei.
Cerem scuze publicului calator pentru disconfort și multumim pentru intelegere.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Dupa 2 zile, AVCul de la Aurel Vlaicu went kaput.
Cu ocazia asta am aflat ca AVCurile astea ruleaza pe batranul Windows XP.

Dupa 2 zile, AVCul de la Aurel Vlaicu went kaput.
Cu ocazia asta am aflat ca AVCurile astea ruleaza pe batranul Windows XP.

-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Vad ca la Basarab (sens GdN/M4) au vopsit peretii. E proaspata, mirosea puternic a vopsea.

Bonus, diferenta intre vopseaua originala si vopseaua noua.

Vad ca la Basarab (sens GdN/M4) au vopsit peretii. E proaspata, mirosea puternic a vopsea.

Bonus, diferenta intre vopseaua originala si vopseaua noua.

-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
La ce i-ar trebui un alt program ? Nu face fata ? In principiu bagi banu' / cardu' si-ti dă cartela. Pe lângă functia de baza probabil ca mai tine si o contabilitate primara si ceva de genul cate cartele si ce fel de cartele s-au vandut. Cam atat. Nu-ti trebuie un program superperformant pentru asa ceva, cred ca si W 95 ar fi facut fata. Dar probabil ca rula XP - ul cand au fost construite.
E ca ( si ) la telefoane. Eu am nevoie de un telefon cu care s a vorbesc / sa scriu SMS - uri / sa-mi arate ora si sa ma scoale dimineata. Si sa-mi intre usor in buzunar. Pentru acest lucru folosesc ceva de genul :
Pur si simplu nu-mi trebuie altceva, corespunde scopului pentru care l-am cumparat.
Sau o masina f scumpa, cu multe optiuni pe care nu le exploatez. Mie imi trebuie o masina usor de intretinut cu care sa ma deplasez in interiorul Bucurestiului ( si limitrof ) in medie 2000 - 2500 km / luna. La ce mi-ar folosi o masina cu nu stiu cati CP si care sa atinga suta in 5 secunde ? Pur si simplu n-am nevoie.
PS : E o parere strict personala, nu o puneti la suflet.
Off topic : Au nepotii nu stiu ce telefoane superperformante, li s-au crapat ecranele la cazaturi l-au costat pe frate-miu cat 10 telefoane din astea de-al meu reparatul lor.
punmeister wrote:
Cu ocazia asta am aflat ca AVCurile astea ruleaza pe batranul Windows XP.![]()
La ce i-ar trebui un alt program ? Nu face fata ? In principiu bagi banu' / cardu' si-ti dă cartela. Pe lângă functia de baza probabil ca mai tine si o contabilitate primara si ceva de genul cate cartele si ce fel de cartele s-au vandut. Cam atat. Nu-ti trebuie un program superperformant pentru asa ceva, cred ca si W 95 ar fi facut fata. Dar probabil ca rula XP - ul cand au fost construite.
E ca ( si ) la telefoane. Eu am nevoie de un telefon cu care s a vorbesc / sa scriu SMS - uri / sa-mi arate ora si sa ma scoale dimineata. Si sa-mi intre usor in buzunar. Pentru acest lucru folosesc ceva de genul :
8-4-2016 4-19-16 PM.png (137.32 KB; downloaded 2841 times)
Pur si simplu nu-mi trebuie altceva, corespunde scopului pentru care l-am cumparat.
Sau o masina f scumpa, cu multe optiuni pe care nu le exploatez. Mie imi trebuie o masina usor de intretinut cu care sa ma deplasez in interiorul Bucurestiului ( si limitrof ) in medie 2000 - 2500 km / luna. La ce mi-ar folosi o masina cu nu stiu cati CP si care sa atinga suta in 5 secunde ? Pur si simplu n-am nevoie.
PS : E o parere strict personala, nu o puneti la suflet.
Off topic : Au nepotii nu stiu ce telefoane superperformante, li s-au crapat ecranele la cazaturi l-au costat pe frate-miu cat 10 telefoane din astea de-al meu reparatul lor.
📖 Pagination options