Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1215263 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 153 154 155 156 157 158 159  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Va rog eu frumos fara campanie electorala. Multumesc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Deja aici mi-am gasit cativa aliati pentru "tezele" mele, repetate inca din anul 2014 pe  "dicutii" la DNCB(v. printre altele pag. 87,91,95 din 2014 si restul....)
Ce se intampla cu un sistem de colectare a circulatie concentrat? (avem exact situatia de acum)
-doar autostrazile si cateva DN care intra in Bucuresti preiau calvarul, concentrat, mare parte din automobilisti(fie si de firma - v. microbuze si sub 5t!) trec prin tot orasul sa ajunga in cealalta parte a orasului/zona industriala.
-Ce se intampla cu o DNCB corect si bine facuta?
Nu mai trebuie sa intri din A1 neaparat prin Militari(sau pana la splai, cand totul va fi gata....!), intri doar acolo langa cartierul unde locuieti de pe DNCB . Distanta intre cele doua variante este uriasa, de lumi diferite. Doar astfel se descongestioneaza orasul.
Bine, veti spune, si parcarile alea P+R construite(care se vor construi) la ultima gura de metrou din Militari(de peste tot de la marginea orasului), ar prelua o buna parte din automobilisti. Da, dar atentie! -  nu din bucuresteni.
Apropo de "Splai"(Unirii de data asta) mai primeste o intersectie grea, la Bulevardul Nicolae Grigorescu, un alt proiect facut...fara cap. Acolo unde ai camp, frate, tu repeti practic proiectul de la alte poduri din interiorul aglomerat al orasului ?? Unul suspendat, doua poduri la acelasi nivel - bestial, in camp !) Deci Splaiul Ind. sau Unirii vor fi de pomina in  privinta aglomeratiei care va veni in...2,3 ani.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Vedeti ca o luasem cu totul in alta directie.
Discutiile despre Inelul Median / Autostrada Suspendata le-am mutat aici.  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Azi am vazut montate si restul de 2 contravantuiri la pilonii principali ai podului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului depp14

Ieri s-a lucrat la iesirea din Bucuresti/intrarea pe Autostrada A1.
Efectiv, de la ora 5 pana la orele 21-22, pe Maniu s-a mers bara la bara de la Apaca pana la iesirea din Bucuresti. La fel de aglomerate au fost si Valea Cascadelor&Bdul Timisoara cat si Uverturii si strazile adiacente. Imi pare rau ca nu am facut o poza. Eu am reusit sa fac 40 minute de la Cora pana in Dudu, folosind stradute ..

Inteleg nevoia centurii si sunt sigur ca va ajuta foarte mult, dar nu va face minuni pentru aceasta iesire din Bucuresti.
Aceasta Strapungere este necesara!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Si cand va fi gata aceasta strapungere si vor fi lucrari ca acum, sa vezi atunci cum se va circula bara la bara. :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Da, dar nu vei sta 2 ore in trafic, vei sta numai 45 de minute ;)

Unde stai tu acum doua ore in trafic? Trebuie sa vezi situatia in ansamblu, nu numai interesul unuia sau al altuia. Unii nici nu isi dau seama ce ii va lovi si normal ca nu zic nimic acum.

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ClaudiuL

Normal, cei cu drumuri in zona vor, ceilalti nu vor. Si culmea au si argumente :).

Ai dreptate, ca de exemplu  Danes si grupul de rezistenta pe care vrea sa il formeze. Dupa tine, cei mai fericiti ar trebui sa fie cei care au casa la autostrada. :))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului dr4qul4

depp14 wrote:
Ieri s-a lucrat la iesirea din Bucuresti/intrarea pe Autostrada A1.
Efectiv, de la ora 5 pana la orele 21-22, pe Maniu s-a mers bara la bara de la Apaca pana la iesirea din Bucuresti. La fel de aglomerate au fost si Valea Cascadelor&Bdul Timisoara cat si Uverturii si strazile adiacente. Imi pare rau ca nu am facut o poza. Eu am reusit sa fac 40 minute de la Cora pana in Dudu, folosind stradute ..

Inteleg nevoia centurii si sunt sigur ca va ajuta foarte mult, dar nu va face minuni pentru aceasta iesire din Bucuresti.
Aceasta Strapungere este necesara!

cam asa :))
20160530_194146.jpg (1.63 MB; downloaded 2052 times)

Tot cam asa arata si alte bulevarde cand nu sunt lucrari... ;)

Re: Stiri si articole din presa Adrian Rosca

Vad ca economica punct net a preluat cuvant cu cuvant textul scris pe forum, chiar si "catedrala" catolica.  :popa: Ca idee, sunt doar doua catedrale catolice in Bucuresti, cea romano-catolica Sf. Iosif si cea greco-catolica Sf. Vasile.

Re: Stiri si articole din presa TibiV

Pai daca suntem de incredere ?... :bere:

Go to page:  1  ... 153 154 155 156 157 158 159  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463851 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”