Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
4823 posts, 1334767 views
📖 Pagination options
- barbuandrei
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa autobuzelor
barbuandrei
Ambele circula. Data viitoare foloseste butonul de "search", fiindca s-a mai discutat de aceste masini in urma cu cateva zile/saptamani.
Ambele circula. Data viitoare foloseste butonul de "search", fiindca s-a mai discutat de aceste masini in urma cu cateva zile/saptamani.
- V2A
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
4152 tocmai este tractat de SPB de la Ceahlau. In acelasi timp o masina de Militari, chiar 4120 daca am vazut bine, are o problema la toba probabil, scotand un zgomot imposibil la plecarea din statie.
4152 tocmai este tractat de SPB de la Ceahlau. In acelasi timp o masina de Militari, chiar 4120 daca am vazut bine, are o problema la toba probabil, scotand un zgomot imposibil la plecarea din statie.
- anndrei
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Da, acolo l-am remarcat si eu. Sa speram ca se rezolva.
Da, acolo l-am remarcat si eu. Sa speram ca se rezolva.
- V2A
-
Posted:
-
V2A
4630 are ceva probleme cu podeaua lângă ușa din spate. Este o zonă mică vizibil puțin lăsată, care se simte sub linoleum dacă stai cu piciorul acolo.
4630 are ceva probleme cu podeaua lângă ușa din spate. Este o zonă mică vizibil puțin lăsată, care se simte sub linoleum dacă stai cu piciorul acolo.
- Alex21
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
- Andrei98
-
Posted:
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
- Albert
-
Posted:
-
Albert
E sirocco-ul sau au uitat sa pună AdBlue. Cel mai probabil s-au dat senzorii de temperatura peste cap și baga caldura in salon...
andrei11 wrote:
Primit azi pe Facebook, de la "Trafictube"
https://www.facebook.com/codrut.marin.5 ... 580752827/
E sirocco-ul sau au uitat sa pună AdBlue. Cel mai probabil s-au dat senzorii de temperatura peste cap și baga caldura in salon...
- punmeister
-
Posted:
-
- Albert
-
Posted:
-
Albert
6801 scotea fum pe jos. Asta scoate pe sus. Nu stiu care e diferenta...
6801 scotea fum pe jos. Asta scoate pe sus. Nu stiu care e diferenta...
- dany
-
Posted:
-
📖 Pagination options