Topic: Astra Imperio Metropolitan
2883 posts, 1039175 views
📖 Pagination options
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Astra Imperio Metropolitan
shoppy
Până la urmă nu se încalcă nici un regulament că nu funcționează, deci pot să nu funcționeze.
Până la urmă nu se încalcă nici un regulament că nu funcționează, deci pot să nu funcționeze.
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Daca aceste displayuri LCD sunt legate de Bustec si sistemul Thoreb, uitati-va la Galati sau la Cluj. Afiseaza urmatoarea statie respectiv indicativul liniei si directia de mers. Chiar nu se poate asa ceva si la noi? Este clar ca e vorba de nevointa ci NU neputinta ...
Daca aceste displayuri LCD sunt legate de Bustec si sistemul Thoreb, uitati-va la Galati sau la Cluj. Afiseaza urmatoarea statie respectiv indicativul liniei si directia de mers. Chiar nu se poate asa ceva si la noi? Este clar ca e vorba de nevointa ci NU neputinta ...
-
- JAMS
-
Posted:
-
JAMS
Mie mi se pare infinit mai grav ca zgomotul de rulare e mult peste cel produs de un V3A. Chiar nu se pot repara? Sau asa "face toate"? Sunt convins ca in fisa tehnica e masurat un zgomot de rulare mult sub cel actual.
edi1717 wrote here:
Acele bucati din stanga sunt strambe fata de cele din dreapta. Si m-am uitat in amandoua tramvaie la toate aceste bucati, si restul erau in regula. Ma gandesc ca poate nu au strans cum trebuie niste suruburi.
Mie mi se pare infinit mai grav ca zgomotul de rulare e mult peste cel produs de un V3A. Chiar nu se pot repara? Sau asa "face toate"? Sunt convins ca in fisa tehnica e masurat un zgomot de rulare mult sub cel actual.
-
- punmeister
-
Posted:
-
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Țin să te contrazic ușor, din păcate.
Chiar aseară am dat de două Imperio din 25 făcând ca toate cele. Unul la intersecția cu Calea 13 Septembrie și unul pe Șoseaua Progresului.
Un mic off-topic: la fel auzisem și la Oradea și Galați.
Unele zdrăngăneau din toate încheieturile, altele nimic.
În București, în afară de 41 si 32, nu a scăpat vreo linie de zdranganit.
Nu pot sa nu zic ca nu e din cauza infrastructurii precare la care sunt supuse zilnic, dar cred totuși ca e și altceva.
Țin să te contrazic ușor, din păcate.
Chiar aseară am dat de două Imperio din 25 făcând ca toate cele. Unul la intersecția cu Calea 13 Septembrie și unul pe Șoseaua Progresului.
Un mic off-topic: la fel auzisem și la Oradea și Galați.
Unele zdrăngăneau din toate încheieturile, altele nimic.
În București, în afară de 41 si 32, nu a scăpat vreo linie de zdranganit.
Nu pot sa nu zic ca nu e din cauza infrastructurii precare la care sunt supuse zilnic, dar cred totuși ca e și altceva.
- TudorSt
-
Posted:
-
TudorSt
A început sezonul de patinaj pe frunze, deci să ne așteptăm ca din ce în ce mai multe să aibă locuri plane.
Apropo, Imperio parcă nu au pe bord buton de anulat antipatinarea cum au PPC-urile, nu?
A început sezonul de patinaj pe frunze, deci să ne așteptăm ca din ce în ce mai multe să aibă locuri plane.
Apropo, Imperio parcă nu au pe bord buton de anulat antipatinarea cum au PPC-urile, nu?
- soldy
-
Posted:
-
-
- StefanTramspotter
-
Posted:
-
StefanTramspotter
Bine ai revenit în 21!
Astra Imperio Metropolitan #3858 - Linia 21 - Stația "Bulevardul Carol I" - 10 Noiembrie 2024
Bine ai revenit în 21!
Astra Imperio Metropolitan #3858 - Linia 21 - Stația "Bulevardul Carol I" - 10 Noiembrie 2024
IMG_20241110_143410.jpg (1.76 MB; downloaded 4096 times)
-
- Tiberiu Shaolin
-
Posted:
-
Tiberiu Shaolin
In seara de 08.11.2024 a fost ultima seara când s-a retras 3858 in depoul Alexandria. După igienizare și verificarea tehnica a vagonului a fost transferat depoului Colentina pentru linia 21.
In seara de 08.11.2024 a fost ultima seara când s-a retras 3858 in depoul Alexandria. După igienizare și verificarea tehnica a vagonului a fost transferat depoului Colentina pentru linia 21.
IMG_20241108_204027.jpg (1.1 MB; downloaded 3952 times)
IMG_20241108_204618.jpg (1.57 MB; downloaded 3951 times)
-
- Just a User
-
Posted:
-
Just a User
O serie de poze din partea mea cu Tramvaiele Imperio "recucerind" linia 21.
O serie de poze din partea mea cu Tramvaiele Imperio "recucerind" linia 21.
3864 - Calea Moșilor
IMG_9061.jpg (1.73 MB; downloaded 3907 times)
3863 - Str. Lipscani
IMG_9062.jpg (1.69 MB; downloaded 3909 times)
3861 - Piața Sf. Gheorghe
IMG_9066.jpg (1.77 MB; downloaded 3909 times)
3858 - Bucur Obor
IMG_9072.jpg (1.71 MB; downloaded 3908 times)
3866 - Bucur Obor
IMG_9073.jpg (1.69 MB; downloaded 3907 times)
3857 - Teiul Doamnei
IMG_9075.jpg (1.68 MB; downloaded 3907 times)
3859 - Teiul Doamnei
IMG_9077.jpg (1.66 MB; downloaded 3910 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Deci singurul moment cand li se face inspetie tehnica este cand le dau la alt depou sau ca huruie nu tine de inspectia tehnica?
Deci singurul moment cand li se face inspetie tehnica este cand le dau la alt depou sau ca huruie nu tine de inspectia tehnica?
-
- Tiberiu Shaolin
-
Posted:
-
Tiberiu Shaolin
3857 pe canalul CIZ in depoul Colentina, după 6 luni a revenit acasă
3857 pe canalul CIZ in depoul Colentina, după 6 luni a revenit acasă
IMG_20241108_233339.jpg (1.62 MB; downloaded 3635 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Tramvaiul este al regiei si sta in depoul unde este nevoie de el, ideile astea ca este al nostru sau s-a intors acasa nu fac decat sa creeze raca intre angajatii aceleasi regii.
Tramvaiul este al regiei si sta in depoul unde este nevoie de el, ideile astea ca este al nostru sau s-a intors acasa nu fac decat sa creeze raca intre angajatii aceleasi regii.
📖 Pagination options