Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4191 posts, 1268486 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 150 151 152 153 154 155 156  ... 300

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanţa autobuzelor Utilizator anonim

Buy-back via Evo Bus evident.

Re: Mentenanţa autobuzelor Cristi N

Le ia dar nu cred ca STB-ul va primi foarte multi bani pe ele sau nu va sti sa negocieze treaba asta. Pana la urma si la autoturisme sunt multe piese pentru care primesti discount daca dai piesa veche la schimb.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanţa autobuzelor Utilizator anonim

Ideea e ca puse la punct mai pot duce sa zicem 5 ani prin alte parti unde e nevoie.

Re: Mentenanţa autobuzelor Albert

Nu cred ca da Evo Bus bani pe autobuze.Cel mai probabil o sa accepte sa le facă un discount la o viitoare achiziție de autobuze prin negociere directa cu ei.Sau sa facă un schimb de genul leasing operațional-va dau 100 de autobuze vechi,îmi dați 20 noi.

Re: Mentenanţa autobuzelor punmeister

EvoBus SRL nu mai exista din 2014, acum e Mercedes-Benz Romania SRL.

Re: Discutii diverse cris_m

V2A wrote:
Cred că 4987 (605) nu mai are WiFi. I-au fost dezlipite abțibildurile specifice. De asemenea, în 4799 (381) nu funcționează WiFi-ul.
Sa fim seriosi, aceasta masura a fost luata foarte tarziu, doar ca sa fie bifata pe hartie. Sunt convins ca majoritatea calatorilor care au un smartphone, isi permit acum si un abonament cu suficient internet mobil...

Re: Mentenanţa autobuzelor Albert

punmeister wrote:
EvoBus SRL nu mai exista din 2014, acum e Mercedes-Benz Romania SRL.

Da,stiam,dar parca e mai scurt EvoBus fata de Mercedes Benz România SRL.Si sa fim serioși,cu asta ne-am obișnuit.Cum s-ar zice,pe vremea noastră asa era. :lol:

Re: Discutii diverse cris_m

Sa nu uitam de ITB/RATB/STB... Aceeasi Mărie cu altă palarie. Chiar nu conteaza numele firmei, intelegem despre ce e vorba. :geek:

Re: Discutii diverse Andrei98

cris_m wrote:
]Sa fim seriosi, aceasta masura a fost luata foarte tarziu, doar ca sa fie bifata pe hartie. Sunt convins ca majoritatea calatorilor care au un smartphone, isi permit acum si un abonament cu suficient internet mobil...

Corect, nu mai suntem in 2010-2012 cand internetul mobil era foarte scump si toata lumea umbla dupa wi-fi gratis. Acum cu zeci de GB de internet la un abonament nici internetul ala nu mai apuci sa il consumi, cine mai sta sa se si conecteze la wi-fi-ul din autobuz...

Re: Discutii diverse CiprianTRB

Acm 5 min la Complex Comercial Apusului s-a schimbat plăcută de Stație! A venit o Dacia Papuc Scrie pe ea Intervenții Stații STB
PicsArt_03-12-11.30.06.jpg (287.9 KB; downloaded 2544 times)

Re: Discutii diverse punmeister

Andrei98 wrote:
cris_m wrote:
]Sa fim seriosi, aceasta masura a fost luata foarte tarziu, doar ca sa fie bifata pe hartie. Sunt convins ca majoritatea calatorilor care au un smartphone, isi permit acum si un abonament cu suficient internet mobil...

Corect, nu mai suntem in 2010-2012 cand internetul mobil era foarte scump si toata lumea umbla dupa wi-fi gratis. Acum cu zeci de GB de internet la un abonament nici internetul ala nu mai apuci sa il consumi, cine mai sta sa se si conecteze la wi-fi-ul din autobuz...

Singurul avantaj ar fi ca WiFi-ul nu e "sadic" cu bateria ca datele mobile.

Re: Discutii diverse Andrei98

Otokar lovește din nou:
Sursa: IoRo Tube
IMG_20190313_073707.jpg (210.44 KB; downloaded 2550 times)

Sursa: IoRo Tube
IMG_20190313_073731.jpg (210.68 KB; downloaded 2550 times)

Am putea să deschidem niște pariuri ca să putem paria pe următoarele lucruri care se vor dezmembra la ele  :lol:

Re: Discutii diverse SirVlady

Eu unul chiar nu ma asteptam sa stea atat de prost la calitatea finisajelor.
Problema cu barele rupte e deja traditionala la Otokar.

Apropos, ca tot venea vorba de suruburi, eram intr-un Otokar 10 pe 302 (nu mai stiu numarul de parc), si pur si simplu, un surub care era in spate (mai exact unde e compartimentul motorului) iesea nestingherit.
Si acum imi pun intrebarea, ma intreb cum vor arata peste urmatorii 8 ani?  :popa:

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse V2A

Chiar acum sunt două autobuze Otokar (6401 şi 6410) la Horoscop (lângă metrou), care afişează  "SUMMIT COR / BUCHAREST 2019".

Go to page:  1  ... 150 151 152 153 154 155 156  ... 300

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464054 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”