Topic: Repartizarea tramvaielor
2159 posts, 579225 views
📖 Pagination options
- 3mil
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor
3mil
Astazi circula pe linia 21. Nu stiu din partea carui depou.
Just a User wrote here:
4016 a revenit înapoi la Dudești.
Astazi circula pe linia 21. Nu stiu din partea carui depou.
- Just a User
-
Posted:
-
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Azi avem încă o mostră de rea voință având repartizate tot pe 25 4 (PATRU) bucur consecutive urmate de un V3A.
nathalael wrote here:
Turația liniei 25 se face contra intereselor călătorilor.
V3A-3005-3011-Bucur(cred ca era 3009)-Imperio-3008-3344-299 acestea au fost ture consecutive azi
Azi avem încă o mostră de rea voință având repartizate tot pe 25 4 (PATRU) bucur consecutive urmate de un V3A.
- REDX
-
Posted:
-
REDX
Tramvaiul V3A-93 112 (de la Depoul Colentina) circulă cu titlul de împrumut pe linia 42.
Tramvaiul V3A-93 112 (de la Depoul Colentina) circulă cu titlul de împrumut pe linia 42.
- TudorSt
-
Posted:
-
TudorSt
Așa rău a ajuns parcul la Victoria, în condițiile în care sunt practic două depouri într-unul singur în perioada asta, de au ajuns să împrumute de la alții?
Așa rău a ajuns parcul la Victoria, în condițiile în care sunt practic două depouri într-unul singur în perioada asta, de au ajuns să împrumute de la alții?
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Depourile Bucureștii Noi - Victoria - Colentina, sunt unite în noua organigrama a STB SA, parcul circulant este tot al vechilor unități dar colaborarea va fi mai strânsă.
La fel Alexandria- Militari și Titan-Dudești-Giurgiului.
Spre exemplu azi Colentina și Victoria au compensat pentru Bucureștii Noi 2 ture, Giurgiului a compensat 6 ture pentru Titan (2) și Dudești (4).
Depourile Bucureștii Noi - Victoria - Colentina, sunt unite în noua organigrama a STB SA, parcul circulant este tot al vechilor unități dar colaborarea va fi mai strânsă.
La fel Alexandria- Militari și Titan-Dudești-Giurgiului.
Spre exemplu azi Colentina și Victoria au compensat pentru Bucureștii Noi 2 ture, Giurgiului a compensat 6 ture pentru Titan (2) și Dudești (4).
- TudorSt
-
Posted:
-
TudorSt
Foarte interesant, mi se pare o bila albă. În cazul ăsta, dacă BN nu ar avea vagoane disponibile, ar putea apela la CA de la Colentina pentru 41?
Foarte interesant, mi se pare o bila albă. În cazul ăsta, dacă BN nu ar avea vagoane disponibile, ar putea apela la CA de la Colentina pentru 41?
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Orice poate fi posibil, dar nu cred ca e cazul sa nu aiba 8 vagoane PPC disponibile.
Orice poate fi posibil, dar nu cred ca e cazul sa nu aiba 8 vagoane PPC disponibile.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
In sfarsit un lucru bun care reduce mancatoreala si frecusurile intre depouri.
In sfarsit un lucru bun care reduce mancatoreala si frecusurile intre depouri.
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Și o poză cu acesta, surprins la capătul de la Piața Presei.
REDX wrote here:
Și o poză cu acesta, surprins la capătul de la Piața Presei.
DSC_0695.jpg (1.94 MB; downloaded 2005 times)
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Are în memorie afișajul din vremurile când apărea Calea Plevnei, nu Vasile Pârvan precum în prezent.
Are în memorie afișajul din vremurile când apărea Calea Plevnei, nu Vasile Pârvan precum în prezent.
- Just a User
-
Posted:
-
Just a User
Și din partea mea un cadru cu 112 doar că la Piața Victoriei.
Și din partea mea un cadru cu 112 doar că la Piața Victoriei.
IMG_8859.jpg (1.72 MB; downloaded 1988 times)
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Conform Info STB , V3A 346 de la Titan ,este azi pe linia 1.
Conform Info STB , V3A 346 de la Titan ,este azi pe linia 1.
- DenisM017
-
Posted:
-
DenisM017
Bidirecționalul 4043 circulă astăzi pe linia 42, împrumutat de cei de la Bucureștii Noi. Este prima repartizare a unui astfel de tramvai pe această linie, cel puțin de la reînființarea ei.
Bidirecționalul 4043 circulă astăzi pe linia 42, împrumutat de cei de la Bucureștii Noi. Este prima repartizare a unui astfel de tramvai pe această linie, cel puțin de la reînființarea ei.
📖 Pagination options