Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534566 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 147 148 149 150 151 152 153  ... 194

📖 Pagination options
Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus fbsoft

Fara suparare, dar , zona Grivita Vulcanescu... Ce proiectant a desenat'o ? Era beat ? Zici ca'i pisatu boului, scuze de expresie. Soferii stiu ce inseamna ...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia misterr

Astăzi s-a turnat ultimul gram de beton la căminul din intersecția cu Griviței (capacul de deasupra), se usca liniștit la soare... Chiar îmi pare rău că n-am avut nici azi cu ce să fac poze... Din cauza configurației vechilor conducte a ieșit un mic „palat” subteran, care mîine-poimîine va fi acoperit cu pămînt... Poate totuși trece cineva pe acolo și îl „imortalizează” pentru istorie...

Băieții de la Swietelsky lucrau în plin, au ajuns cu linia chiar în buza gropii căminului... Chiar am stat și m-am uitat cum ajustau fiecare milimetru al liniei cu scula respectivă, și mă gîndeam că totuși, la cîte gropane au fost acolo, oricît de bine s-a compactat, dacă pămîntul nu a avut timp să se așeze natural, tot vor fi tasări și se vor duce naibii milimetrii ăia...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia misterr

Am trecut astăzi din nou să-mi văd groapa (care ține în loc toată lucrarea)... Căminul s-a izolat cu bitum, se mai pune un rînd exterior de cărămidă, pentru protecție, dar deja a început umplerea cu pămînt.

E adevărat, astăzi nu se lucra, dar de săptămîna viitoare cred că începe și aici balastarea și compactarea, alte gropi mărețe pentru utilități nu mai sînt.

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus ADY881

Aron wrote:
Abia astept sa inceapa lucrul la pasajul de sub dealul parlamentului. Scrie ca trebuie lege speciala pentru pasaj. Probabil ca sa nu intalneasca vreun tunel al parlamentului sau camera secreta :D

Apropo de pasaj, are cineva la indemana proiectul lui? Va exista spatiu rezervat, pe centru, transportului public(tramvaiului)?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus 133 313

La anul si la multi ani pasajul. Scopul principal al bulevardului Uranus este o legatura rapida intre guvern si parlament. S-a realizat. Adio si la revedere. Mai departe...

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Mircea G

133 313 wrote:
La anul si la multi ani pasajul. Scopul principal al bulevardului Uranus este o legatura rapida intre guvern si parlament. S-a realizat. Adio si la revedere. Mai departe...
Sper sa NU !

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Tavi

Deocamdata nici trosonul in lucru nu este terminat ... ce se mai ciciie la caminele alea  :(

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A georgica2704

Mai este valabil data de 1 Octombrie cu reluarea circulatiei tramvailor spre Vasile Parvan , atat linia 35 ( terminata  de ceva vreme ) cat si linia 20 ? :?:
Ca liniile 24 si 45 mai mult ca sigur vor intoarce la Gara iar 42 ori la Banu Manta ori la Basarab  via Hala Matache :o .

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A Robert24

In principiu vor fi 24 si 35 la Vasile Parvan (20 se va desfiinta din cauza lucrarilor la metrou catre Laromet), 42 posibil la Gara Basarab via Piata Virgiliu si 45 la Gara de Nord via Alex.I.Cuza.
Teoretic, pot termina chiar si inainte de 1 octombrie.
Ramane de vazut ce si cum...

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A georgica2704

Mersi de raspuns.

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A misterr

Zona Matache (intersecția cu Griviței):

S-a terminat în sfîrșit cu marele cămin, e acoperit. Numai că a apărut alt șanț mare chiar lîngă el, tot în intersecția cu calea Griviței, tot pentru o conductă de canalizare...
În rest, se balastează, se compactează, ba chiar se termoizolează cu polistiren și se dă o față umană fundurilor clădirilor parțial demolate. Nu știu în sarcina cui intră lucrarea asta (e treaba Euroconstruct, sau ciubucul celor din zonă...)

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A Budy187

Poate in septembrie putem si noi sa circulam cu masina pe acest maret bulevard

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A URANUS

Din pacate la intersectia cu Grivitei inca se lucreaza la utilitati

Go to page:  1  ... 147 148 149 150 151 152 153  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463889 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”