Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 618045 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Discutiile offtopic despre transport public versus transport privat au un nou topic, in sectiunea "generalitati despre transporturi si infrastructura".

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului stevethegreat

azi cand am trecut se lucra intens, pe fasia dintre strada Prevederii pana la stalpii TEL cred ca se monteaza canalizare, au spart din loc in loc asfaltul; in capat cand intri pe Splai erau minim 4 macarale si o gramada de muncitori iar pe Splai circulatia era deviata pe banda 2 acolo unde va fi piciorul podului

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Poza de ieri, 15 ianuarie.
IMAG0191.jpg (560.17 KB; downloaded 3298 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Cred ca mai trebuie adaugati niste stalpi mai in stanga (cum ne uitam la fotografii) care sa ridice cablurile de curent.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Ohooo... stii cat dureaza operatiunea aia?? :))))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului iulavr

Buna ziua.Sunt student in anul 3 si am ales sa fac licenta la management de proiect.As avea nevoie ,daca ma poate ajuta cineva, de toate activitatile necesare construirii podului peste Dambovita. Va multumesc , si imi cer scuze daca am fost offtopic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Victor92

Se lucra si astazi la ora 13:30 in zona, in zona raului Dambovita. Din pacate, alta activitate pe Bulevardul Nicolae Grigorescu nu am vazut...

iulavr wrote:
Buna ziua.Sunt student in anul 3 si am ales sa fac licenta la management de proiect.As avea nevoie ,daca ma poate ajuta cineva, de toate activitatile necesare construirii podului peste Dambovita. Va multumesc , si imi cer scuze daca am fost offtopic.

Mai mult decat ce este in topicul "Documentatie Tehnica" nu avem... Sper sa iti fie de folos.

Va multumesc pentru raspunsul prompt.Pot sa iau legatura cu domnul Dan prin intermediul forumului? Nu am vazut vreun buton de private mesage. Va multumesc si inca odata imi cer scuze pentru off topic

Pe pagina 3 a threadului userul Dan sustine ca este topograful lucrarii. Ar putea sa mi dea mai multe detalii

Cu permisiunea lui, iti voi da adresa de mail. Ii scriu acum.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

In caz de ceva, cred ca te-ai putea interesa la Facultatea de Geodezie

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2466 forum members have written 438281 posts in 5487 topics and 524 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”