Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 941504 views

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 328

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj Subteran Piata Sudului - Discutii generale 133 313

misterr wrote:
Păi capătul provizoriu de troleibuze rămîne acolo? După terminarea șantierelor (pasaj Piața Sudului, pasaj Mihai Bravu...) nu se revine la vechile trasee (74 pe Văcărești la Gara de Nord etc...)?

Hai ca am ras cu pofta.

Re: Stiri si articole din presa survola

Nu au timp sa se ocupe de asta, pun borduri in intersectie la Ambasada chineza  :twisted:

Re: Stiri si articole din presa subway guru

Nightwolf, cel mai mare proiect pe bani europeni din Bucuresti e M5!
:lol:  :lol:  :lol:

Re: Stiri si articole din presa Nightwolf

Nu`s eu autorul articolului :P

Re: Stiri si articole din presa bekxy

Măi, dar boul ăsta de Oprescu cât mai are de gând să o frece cu banii europeni? E absolut incredibil cum acest pasaj nu se face de atâţia ani. În provincie se absorb la greu bani europeni în infrastructură, în schimb Dr. Haos chiar nu face nimic în direcţia asta. Cât de imbecile e, cât de imbecili sunt bucureştenii de nu văd chestia asta? Mai umblaţi, fraţilor, prin ţară.... să vedeţi ce înseamnă să fii primar. Nu înseamnă să trăieşti din taxe şi impozite locale şi din credit.... credit la greu... înseamnă să fii isteţ şi să trăieşti şi pe banii uniunii din care facem parte. Mai umblaţi prin ţară, să vedeţi că e plină de panouri Regio, în Bucureşti e un kkt - marca Oprescu.
Dr. Haos merge pe principiul generaţiei din care face parte: cine nu munceşte, nu greşeşte, adică e popular. Şi mai câştigă nişte alegeri... Din păcate nemunca lui a început să omoare...

Re: Stiri si articole din presa nemo

Lasă, că a blocat de peste 2 ani jumate zona Vacaresti pentru 7 piloni răşchiraţi ai celui mai inutil pasaj din Bucuresti (desi e pe cale sa-si piarda acest statut), in timp ce pe str. Luica si Turnu Magurele e un blocaj practic permanent, am ramas azi trosnit cand am vazut, am crezut ca au inceput lucrarile pe centura si toate TIR-urile au iesit la parada pe Turnu Magurele: coada de la intersectia cu Emil Racovita pana la intersectia cu Brancoveanu pe sensul spre Giurgiului, iar pe celalalt sens tot asa coada cel putin pana la intersectia cu Obregia. Sa largeasca odata aleea asta cu o banda jumate pe sens care e asa din anii '60-'70, inainte sa se gandeasca la autostrazi suspendate, pasaje la Piata Scanteii Stinse sau alti carnati.

Iar despre banii europeni, cred ca sunteti de acord ca pasajul asta de la Sudului este si va fi cam singura lucrare semnificativa a primariei cu acest gen de finantare, ca sa ia faţa naivilor (sa nu zic altfel). Adica face si el ceva (primarul) ca sa nu zica, ca nu face nimic cu fonduri UE. Rău am ajuns, e corect ca ne râd in faţă primarii si locuitorii altor orase si sate care profita de acest tip de finantare.

P.S. Daca nici "casa" lui, Primaria de pe Bd. Regina Elisabeta nu vrea sa o termine (de reabilitat), ce sa mai zicem de alte lucrari incepute sau care asteapta sa inceapa?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Gata ? A murit marele proiect ? :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Nu se face nici un Sudului, doctorul a inceput sa construiascapilonul de la Virtutii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Păi Pilonul poate fi sifonat, nu e pe POR.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Utilizator anonim

Momentan nu se mai face.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Ne ameninta cu el de un an, se pare ca e prea complicat pe bani europeni, mai repede facem un pilon fara autorizatie de constructie si fara continuare :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Nu avea mai baieti cum sa-l faca pana nu termina M. Bravu .... am spus asta de mult ... ar insemna sa izolezi Berceniul de oras .... o sa-l faca DAR din 2014-2015 macar sa dea drumu la un pod...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Nu vreau sa te contrazic, dar explica-mi si mie care e problema cu lucrul in paralel la cele doua obiective.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Daca ai sta in Berceni ti-ai da seama imediat!  :)
Nu e o placere ca in fiecare dimineata si seara sa pierd cate 15 minute doar ca sa trec de mareata lucrare de la pod... Inca minim 15 minute suplimentare x 2 ar fi deja dezastru!

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433506 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”