Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 182644 views
📖 Pagination options
- earthchild
-
Posted:
-
- survola
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
survola
Se lucrează azi la PP3. Au îngrădit si zona unde era înainte traversarea pietonala dintre mall si BIG.
Se lucrează azi la PP3. Au îngrădit si zona unde era înainte traversarea pietonala dintre mall si BIG.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Poza postata de earthchild este "Gate Tower" din Osaka...
Poza postata de earthchild este "Gate Tower" din Osaka...
A wood and charcoal business held the property rights for this plot of land since the early Meiji period, but the gradual move to other sources of fuel resulted in the deterioration of those company buildings. In 1983, redevelopment of the area was approved, but building permits were refused because the highway was already being planned. The property rights' holders refused to give up, and negotiated with the Hanshin Expressway corporation for approximately five years to reach the current solution.
Although normally highway corporations purchase the land they build a highway on or over, it is not guaranteed to succeed and therefore issues like this can arise. For that reason, the highway laws, city planning laws, city redevelopment laws and building codes were partly revised in 1989 to allow the unified development of highways and buildings in the same space.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Intr-o poza de la sectiunea lunii Iulie apare pe un stalp pregatit pentru firul de troleu aproape de Secuilor. E singurul? Mie asa imi pare...
Si in legatura cu gaurile alea mici (din ultima tura de poze), de ce au fost acoperite? Pareau a fi pentru vreun gardut sau macar niste popice. Sunt din loc in loc la intervale cel putin pe trotuarul de pe Vacaresti spre Sudului (or fi si-n alte parti acoperite, eu doar pe acolo am fost). Oricum mi se pare ca or sa se manance in curand si o sa avem iar gaurele. Sau or sa le sape ei ca sa puna ce poate vroiau sa puna de la inceput. Alta munca, alta distractie.
PS. sincer, vazand tot pozele de acolo, ar trebui schimbate toate placutele RATB, pus alt design, poate diferit in functie de numarul de linii care trec prin zona. Urasc ingramadirea aia cand pe langa liniile normale apar navete, linii speciale sau pur si simplu trasee in plus.
Intr-o poza de la sectiunea lunii Iulie apare pe un stalp pregatit pentru firul de troleu aproape de Secuilor. E singurul? Mie asa imi pare...
Si in legatura cu gaurile alea mici (din ultima tura de poze), de ce au fost acoperite? Pareau a fi pentru vreun gardut sau macar niste popice. Sunt din loc in loc la intervale cel putin pe trotuarul de pe Vacaresti spre Sudului (or fi si-n alte parti acoperite, eu doar pe acolo am fost). Oricum mi se pare ca or sa se manance in curand si o sa avem iar gaurele. Sau or sa le sape ei ca sa puna ce poate vroiau sa puna de la inceput. Alta munca, alta distractie.
PS. sincer, vazand tot pozele de acolo, ar trebui schimbate toate placutele RATB, pus alt design, poate diferit in functie de numarul de linii care trec prin zona. Urasc ingramadirea aia cand pe langa liniile normale apar navete, linii speciale sau pur si simplu trasee in plus.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Probabil (99% probabilitate) au scos carote pentru a verifica daca s-a repectat proiectul (straturi de materiale si calitatea lor).
Puss in Boots wrote:
Si in legatura cu gaurile alea mici (din ultima tura de poze), de ce au fost acoperite?
Probabil (99% probabilitate) au scos carote pentru a verifica daca s-a repectat proiectul (straturi de materiale si calitatea lor).
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Pacat daca e doar asta, acolo ar trebui niste garduri de protectie. Dar din alea macar ca-n centru nu mizerii ca-n fata scolii. De fapt mai peste tot ar trebui niste garduri de protectie. Poate le-au pus temporar pe cele din fata scolii, vreau sa cred.... Pentru ca vreau sa cred ca nu o sa le lase asa (trotuarele ma refer), fara vreo protectie pt pietoni (cat de cat acolo...).
Pacat daca e doar asta, acolo ar trebui niste garduri de protectie. Dar din alea macar ca-n centru nu mizerii ca-n fata scolii. De fapt mai peste tot ar trebui niste garduri de protectie. Poate le-au pus temporar pe cele din fata scolii, vreau sa cred.... Pentru ca vreau sa cred ca nu o sa le lase asa (trotuarele ma refer), fara vreo protectie pt pietoni (cat de cat acolo...).
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Tibi am pus poza in care apare una, dar ele sunt mai multe.
Scriu de pe telefon și nu pot pune poza, uite aici un link.
https://flic.kr/p/WHegy1
TibiV wrote:Puss in Boots wrote:
Si in legatura cu gaurile alea mici (din ultima tura de poze), de ce au fost acoperite?
Tibi am pus poza in care apare una, dar ele sunt mai multe.
Scriu de pe telefon și nu pot pune poza, uite aici un link.
https://flic.kr/p/WHegy1
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Stiu ca sunt mai multe...
Asa se iau carotele de control...
Trebuie sa fii sigur ca au repectat peste tot proiectul, nu doar intr-un loc...
Daca o carota este OK nu inseamna ca este OK peste tot.
La fel cum daca o carota nu este OK, nu inseamna ca si-au batut joc peste tot...
Deci: carote multe, din toate zonele...
Stiu ca sunt mai multe...
Asa se iau carotele de control...
Trebuie sa fii sigur ca au repectat peste tot proiectul, nu doar intr-un loc...
Daca o carota este OK nu inseamna ca este OK peste tot.
La fel cum daca o carota nu este OK, nu inseamna ca si-au batut joc peste tot...
Deci: carote multe, din toate zonele...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
andrei11 wrote:De ce să pună pozele la august, dacă pozele sînt din iulie, că nu mă prind? Pozele nu se pun în topicul lunar corespunzător lunii respective?
Deschideti-va topic pentru August, ca Iulie s-a dus. Inclusiv GPS, posteaza inca odata pozele la August. Multumesc.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Sa apreciem munca omului. Putem să-l ajutăm modificând luna și data. Și eu am pățit asta din neatentie.
Sa apreciem munca omului. Putem să-l ajutăm modificând luna și data. Și eu am pățit asta din neatentie.
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Bai frate, cu cat or fi decontat "indicatoarele" alea penibile???
Sau or fi bonus???
PENIBIL!!
Cum sa scrii frate "catre lift" si sa-l pui in pasaj la nici juma' de metru de usa liftului??
Sau alea de sus, din capatul scarilor, de parca n-ai vedea liftul si nu ai stii pe unde sa mergi....
Astia s-or fi gandit ca daca am inghitit galusca cu pseudoinaugurarea, suntem handicapati sai "hai sa le mai punem niste indicatoare"...
Andrei, daca nu e locul mesajului aici, poti muta / sterge, dar cred ca are legatura cu subiectu'
Bai frate, cu cat or fi decontat "indicatoarele" alea penibile???
Sau or fi bonus???
PENIBIL!!
Cum sa scrii frate "catre lift" si sa-l pui in pasaj la nici juma' de metru de usa liftului??
Sau alea de sus, din capatul scarilor, de parca n-ai vedea liftul si nu ai stii pe unde sa mergi....
Astia s-or fi gandit ca daca am inghitit galusca cu pseudoinaugurarea, suntem handicapati sai "hai sa le mai punem niste indicatoare"...
Andrei, daca nu e locul mesajului aici, poti muta / sterge, dar cred ca are legatura cu subiectu'
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Si eu zic ca "are legatura"...
Da' poate intra pe factura la contestatele "cheltuieli indirecte"... :lol
Si eu zic ca "are legatura"...
Da' poate intra pe factura la contestatele "cheltuieli indirecte"... :lol
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Da, da,, da... ASTEA-S CHIELTUIELILE INDIRECTE!!
Da, da,, da... ASTEA-S CHIELTUIELILE INDIRECTE!!
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Sunt multe zone in pasajele pietonale neterminate. E perima data când calc prin ele. Sunt foarte lungi și late.
Sunt multe zone in pasajele pietonale neterminate. E perima data când calc prin ele. Sunt foarte lungi și late.
IMG_20170801_191414.jpg (1.6 MB; downloaded 3463 times)
IMG_20170801_191404.jpg (1.66 MB; downloaded 3462 times)
📖 Pagination options