Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Despre inelul median - "autostrada suspendata"

500 posts, 200717 views

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 36

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata Utilizator anonim

Nightwolf wrote:
N-ar fi rau sa se intre putin in zona aia, ce-am vazut acolo m-a speriat ...

Pe acolo mai stau eu la pozat trenuri  :lol:
Nu ar strica putina curatenie oricum pe acolo, eventual si cu niste banci pentru fotografii feroviari  :lol:

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata chevic

pe prima pagina a acestui topic Utilizator anonim a pus o schita cu ipotetica autostrada. in aceasta schita parcul este traversat pe linia caii ferate. traversarea prin orice alt loc mi se pare stupida.

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata chevic

@bogd_an

din cate inteleg ideea autostrazii suspendate e de a crea alte cai de circulatie fata de cele existente. o eventuala legatura piata presei pipera pe sub parc nu ar avea nici o legatura cu suspendata. si de altfel pe un alt topic s-a vorbit deja de un pasaj subteran( pentru ca altfel e greu de facut cu retrocedari ) care sa faca legatura intre aviatorilor pipera (pe sub caramfil)mai ales acum cu noul pasaj de pe barbu vacarescu.

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata shoppy

Si daca nu ti-a venit ideea dupa cei 10 ani cat am pus eu poze de acolo atunci inseamna ca fotografii feroviari gandesc lafel :), iar inainte de mine zona era frecventata de echipa Lacriteanu - Bianco.
Fiti atenti ca in zona stau niste pensionari care gasesc mingile de golf pe care le dau aia peste gard si apoi incearca sa le vanda inapoi, deci daca gasiti vreo minge de golf aveti grija ca se poate lasa cu bataie, in rest nici o problema cu interlopii pe acolo(pe la PO Carpati am avut probleme de m-au fugarit aia de furau cablurile ca, credeau ca le fac poze si chem politia).

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata adn2377

Pai mai bine le faceai poze si chemai politia :)

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata Goldmund

ADN-ul mi-a luat vorba din gura... :lol:

Aha, deci de aia acolo, la 5km de Gara de Nord, se fura cablurile o data pe luna, ca nu am chemat eu politia, defapt asta chiar cred ca e o idee buna, sa sunam in fiecare zi la 1 noaptea cate 2-3 la politie si sa zicem ca la Pajura se fura, ca avem peste 50% sanse sa avem dreptate.

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata lilidrac

Autostrada suspendată va trece pe sub pământ – spune Oprescu
http://b365.ro/news/autostr ... e-oprescu/

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata GeoAtreides

Mie nu-mi vine sa cred -- ala zice ca semnat deja, FARA CONSULTARE PUBLICA?! o sa dea sute de milioane de euro FARA CONSULTARE PUBLICA!?!

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata DanCld

Eu n-as lua de bun tot ce spune Oprescu cu diferite ocazii; atitudinea lui este fortat pozitiva in sensul de "fac tot acum, anul asta, oricum" cu paranteze gen "prefectul / consiliul / justitia nu ma lasa". Eu prefer sa nu las deoparte grauntele de sare cand ii citesc declaratiile ( http://www.phrases.org.uk/meanings/take ... -salt.html ).

Asta e praf in ochii alora care nu stiu ce e ala un memorandum, memorandum poate semna si cu tomberonezul care pazeste pubelele primariei, memorandumul nu te obliga legal la nimic, e doar asa, spre un "gentelmens agreenment".

http://dexonline.ro/definitie/memorandum

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata drunkenn

Scuze ca ma bag in seama, dar daca tot bagi dexu' in discutie poate bagam si dictionaru' de engleza. :)
"gentlemen's agreement"

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata Andrei2010

Da' sa faca dracului autostrazi suspendate prin tot orasul, si printre ele, turnuri si malluri. Doar sîntem in USA, nu ?

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 36

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433237 posts in 5390 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”