MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Orizont

773 posts, 254262 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 56

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Orizont andrei11

Inca odata spun - si sustin ca aceasta lucrare trebuia gandita pe segmente, data in folosinta pe etape. Era clar ca asa cum a fost proiectata nu avea cum sa aiba sorti de izbanda si vom avea metrou in dr. Taberei in jurul anului 2025,asta in varianta optimista.
Parerea mea este ca foarte curand lucrarea va fi abandonata. Chiar foarte curand.
Lucrarea va merge asa in continuare, cel putin anul asta nu se mai opreste
M.A, asta e o dorinta sau o certitudine ? Eu sunt ferm convins ca este o dorinta.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont laur_visan

Este bine si pe segmente,dar ,,raul,,este deja facut,fara statia Eroilor 2 nu prea mai are cum sa existe notiunea de segmente,asa ca Doamne ajuta sa fie totul bine si poate incet incet vom putea sa ne bucuram cu totii si sa uitam momentele grele.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont subway guru

Ce spui tu straine? Stefan e departe!
Lucrarea a fost conceputa a fi executata in trei tronsoane, Dr. Taberei-Eroilor, Opera-Iancului, Iancului-Pantelimon!
Chiar ai luat 'in bot' prostioara aia a lu' premieru' gandind ca un 'tonson'=o statie???...si ca vom face in acest fel M5 in mai mult de o mie de ani???
O prostie mai mare ca asta n-am vazut decat la 'strategia' RATB de dotare cu tramvaie noi tip Bucur-hibrid...un tramvai per an=100 de tramvaie noi per secol!...halal gandire!!!
Nu vrei sa recapitulam 'experienta anterioara'?
M1=Tr1 Semanatoarea-T.Noi; Tr2 M.Bravu-Republica; Tr3 Eroilor-Industriilor
TL=Crangasi-GdN1
M2=Tr1 IMGB-PU2; Tr2 PU2-Pipera
M3=Victoriei-Dristor2
R1=Grigorescu-LdC
R2=GdN2-1Mai; 1Mai-Bazilescu; Laminorului-Straulesti
M6=doua tronsoane
Chiar nu inteleg pentru ce pledezi 'in van'...pentru 'legalizarea' si 'justificarea' impotentei cronice?...ori pentru reintoarcerea la 'normalitate'?
Eu cred ca spre deosibire de tine inca mai rezist sa am o gandire 'normala', nedistorsionata de cretinismele tipic 'autohtone', pe care nu le mai intelege nimeni, nici romani si nici straini normali la cap...

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont laur_visan

Haideti sa avem incredere in cei implicati si care cunosc in detaliu problemele si care incearca sa ne linisteasca pe toti.Toti ne dorim dint-o data totul....dar lucrurile cat decat se misca si poate mai bine ca alte lucrari de infrastrctura....

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont andrei11

Eu pledez pentruo abordare realista. Abordarea realista imi spune mie ca tronsonul Eroilor - DT + minidepou de la Vale va fi gata in aproximativ 10 - 15 ani ( de la prima sapa ).
As fi preferat ca acesti 10 - 15 ani sa fie impartiti in 3 segmente, ceva de genul segmentul I Eroilor -  Favorit, segmentul II Favorit - Romancierilor si asa mai departe.
Sa ne amintim ca un tronsonas de genul GdN 2 - Bazilescu / NG - sat Catelu a durat aproximativ 20 ani.
Evolutia lucrarilor in Dr. Taberei indica cam acelasi mod de gandire.
Din pacate pentru voi am facut o vizita de lucru pe tot tronsonul zilele acestea si mi-am facut clar o parere vizavi de viteza de lucru / cheful de munca de pe santier. Cu ochii mei, si nu din surse.
Subway, chiar nu inteleg de ce ai insirat in forum tronsoanele respective, e blabla. Eu vorbeam de altceva, si anume daca un tronson pe care-l doresti sa-l inaugurezi in 3 - 4 ani il inaugurezi in 15 - 20 - 25 - 40 ani, asta da planificare pe tronsoane. E tare de tot !
Sa luam schema metroului din 1953, sa vedem inelara de acolo in cat timp va fi construita, deocamdata au trecut 60 de ani si nu s-a realizat nimic. Decat o improvizatie de la Crangasi la Dristor 2 cu o statie  contra naturii la stadionul Dinamo si o statie rahitica la Obor - asta de la Obor in perspectiva lui M 7.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Nightwolf

EU zic ca o sa avem M in Dr. Taberei ... nu in 3 ani dar nici in 10-15 ... in vreo 6-8 ani da. Totul tine de bani acum. Daca regionalizarea iese asa cum vor astia si Bucurestiul+Ilfovul=LOVE, interesul constructiei si EXTINDERII metroului va fi URIAS. You`ll see ....

Ganditi-va ca de la 01.01.2014 deschidem un nou capitol in istoria Romaniei, care va influenta dpdv macroeconomic TOT ceea ce inseamna dezvoltare durabila, modernizare si consolidare infrastructura de toate tipurile ...

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Slasher1985

Eu nu vad prea multi realisti in discutia asta. Doar optimisti si pesimisti. E greu sa fii realist cand banii sunt permanent o incertitudine in Romania sincer, dar eu ma alatur grupului optimistilor, prefer sa ma simt mai impacat. :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont 133 313

Slasher1985 wrote:
E greu sa fii realist cand banii sunt permanent o incertitudine in Romania sincer, dar eu ma alatur grupului optimistilor, prefer sa ma simt mai impacat. :D

Nu stiu daca ajuta daca ne gandim ca ne pasc doua referendumuri, unul de la dom' presedinte si unul de la dom' premier. Care referendumuri vor trebui sa fie finantate la rectificarea bugetara... Sperantele de acum merg in pos-t.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Victor92

Chiar voiam astazi sa ma duc sa fac poze la statia "Orizont", dar Andrei mi-a luat-o inainte :D  . Am si eu o intrebare de 100 de puncte. De ce nu s-a mai "taiat" din acel trotuar (sens centru) astfel incat sa se creeze 2 benzi dupa intrarea la unitatea militara?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Utilizator anonim

Referitor la intrebarea lui Victor - pentru ca s-ar fi creat un conflict de trafic acolo si oricum devierea cand va avea loc nu va dura mai mult de o luna. In prezent constructorul asteapta OKul pentru devierea traficului de la Metrorex, desi nu cred ca va fi prea curand. Naspa.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont survola

De ce nu va fi prea curând? Ce motive au, mai ales că e prima staţie (pe drumul critic)?
Aşteaptă să fie gata toate celelalte?  :lol:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Intrebati la Metrorex, ei decid.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont subway guru

Mai bine intreaba la RATB daca au luat 'pastile de chef de munca'...ca banii i-au primit pt deviere...la preturi 'nesimtite'...
Au promis ca in doua saptamani e 'gata'...asa ca ...ochii pe ei!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Mai bine intreaba la RATB daca au luat 'pastile de chef de munca'...ca banii i-au primit pt deviere...la preturi 'nesimtite'...
Au promis ca in doua saptamani e 'gata'...asa ca ...ochii pe ei!

Daca e vorba de RATB atunci scade si mai mult optimismul...  :evil:

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 56

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433357 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”