Topic: Discuții diverse despre Metrorex
5666 posts, 1489698 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse despre Metrorex
andrei11
Cu alte cuvinte metrourile ies din depou la ora 4, 4 si ceva si se distribuie in statii dupa un anumit grafic.
Astfel pe M 1 vei avea plecari la ora 5 in felul urmator :
Dristor 2
Stefan cel Mare
Crangasi
Eroilor
blablabla.
Te-ai prins ?
Oricum asa cum s-a spus mai sus nu toate metrourile stau peste noapte in depouri, de exemplu in D 2 stau 3 metrouri, unul pe linia curenta si 2 pe liniile 3 si 4. Cel de pe linia 3 pleaca spre statia Piata Iancului ( sens D 2 ) si cel de pe linia curenta pleaca spre statia Stefan cel Mare ( sens Victoriei ). Cel de pe linia 4 trage la linia 2 din statia D 2.
Cu alte cuvinte metrourile ies din depou la ora 4, 4 si ceva si se distribuie in statii dupa un anumit grafic.
Astfel pe M 1 vei avea plecari la ora 5 in felul urmator :
Dristor 2
Stefan cel Mare
Crangasi
Eroilor
blablabla.
Te-ai prins ?
Oricum asa cum s-a spus mai sus nu toate metrourile stau peste noapte in depouri, de exemplu in D 2 stau 3 metrouri, unul pe linia curenta si 2 pe liniile 3 si 4. Cel de pe linia 3 pleaca spre statia Piata Iancului ( sens D 2 ) si cel de pe linia curenta pleaca spre statia Stefan cel Mare ( sens Victoriei ). Cel de pe linia 4 trage la linia 2 din statia D 2.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Situatia pe M1, bazata pe vechiul mers - (orele sunt doar un pic decalate)
Primul tren pe un anumit segment este "tren de control" si circula cu 50km/h.
Situatia pe M1, bazata pe vechiul mers - (orele sunt doar un pic decalate)
Primul tren pe un anumit segment este "tren de control" si circula cu 50km/h.
primele trenuri.PNG (57.1 KB; downloaded 2578 times)
-
- cristi20
-
Posted:
-
cristi20
Am inteles, asta voiam sa aflu, prima ora de circulatie cu calatori din statiile intermediare. Multumesc frumos.
Cumva mi-a scapat la cautare topicul de stiri.
Am inteles, asta voiam sa aflu, prima ora de circulatie cu calatori din statiile intermediare. Multumesc frumos.
Cumva mi-a scapat la cautare topicul de stiri.
-
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
@Robert24: De unde ai luat informatiile acelea? Iti spun 100% ca sunt eronate. In primul si in primul rand, vad ca pe lista ta nu pleaca nici un tren la prima ora din Eroilor/PU1/Crangasi. In al 2-lea rand nu exista zi care sa semene cu alta din acest punct de vedere, deci nu ar avea nimeni cum sa faca o situatie general valabila. Exista doar cateva trenuri care se respecta cu strictete cu locurile lor de iesire, si acelea sunt TC-urile, care pleaca la ora fixa, pana la statia din care trebuie sa ia calatori.
@Robert24: De unde ai luat informatiile acelea? Iti spun 100% ca sunt eronate. In primul si in primul rand, vad ca pe lista ta nu pleaca nici un tren la prima ora din Eroilor/PU1/Crangasi. In al 2-lea rand nu exista zi care sa semene cu alta din acest punct de vedere, deci nu ar avea nimeni cum sa faca o situatie general valabila. Exista doar cateva trenuri care se respecta cu strictete cu locurile lor de iesire, si acelea sunt TC-urile, care pleaca la ora fixa, pana la statia din care trebuie sa ia calatori.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Din livretul pentru M1 valabil pana la 1 mai. Din 1 mai, e un nou program modificat pentru primele trenuri foarte putin.
Edit: o parte din ele sunt TC-uri.
Din livretul pentru M1 valabil pana la 1 mai. Din 1 mai, e un nou program modificat pentru primele trenuri foarte putin.
Edit: o parte din ele sunt TC-uri.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
1) Robert a spus :
<< bazata pe vechiul mers >>
2) De ce ar pleca tren la ora 5,00 din Eroilor/PU1/Crangasi ? Ca ce chestie ? Oricum - ca si logica - nu are cum sa plece tren ( pentru M 1 ) din Eroilor si PU 1. Pur si simplu n-are cum.
3) Cred ca ai citit alte tabele, din tabelul lui Robert :
a) Spre Republica
Pleaca tren la ora 5,00 si din Crangasi si din Eroilor.
b) Spre D 2
Pleaca tren din Eroilor la ora 5:00
Asadar nu vad logica interventiei.
Pe de alta parte plecatul trenurilor din statii cred ca are un grafic impartit in doua, zile lucratoare / zile nelucratoare, prin urmare luni si miercuri cred ca pleaca tren la aceeasi ora din aceeasi statie. Asa, din prostie, pentru ca nu sunt nocturn, m-am uitat la ultimele trenuri la unele staii ( de exemplu D 1 ) si nu e pe zile, e pe zile lucratoare si zile nelucratoare. Deci luni si joi, marti si vineri, si miercuri ultimul tren e la aceeasi ora.
Imi pare rau, probabil ca o sa uit, dar cand o sa cobor ( jos )
si daca-mi amintesc o sa ma uit si dupa primul tren, ca scrie. Si-ti garantez eu ca luni si miercuri e fix la aceeasi ora.
1) Robert a spus :
<< bazata pe vechiul mers >>
2) De ce ar pleca tren la ora 5,00 din Eroilor/PU1/Crangasi ? Ca ce chestie ? Oricum - ca si logica - nu are cum sa plece tren ( pentru M 1 ) din Eroilor si PU 1. Pur si simplu n-are cum.
3) Cred ca ai citit alte tabele, din tabelul lui Robert :
a) Spre Republica
Pleaca tren la ora 5,00 si din Crangasi si din Eroilor.
b) Spre D 2
Pleaca tren din Eroilor la ora 5:00
Asadar nu vad logica interventiei.
Pe de alta parte plecatul trenurilor din statii cred ca are un grafic impartit in doua, zile lucratoare / zile nelucratoare, prin urmare luni si miercuri cred ca pleaca tren la aceeasi ora din aceeasi statie. Asa, din prostie, pentru ca nu sunt nocturn, m-am uitat la ultimele trenuri la unele staii ( de exemplu D 1 ) si nu e pe zile, e pe zile lucratoare si zile nelucratoare. Deci luni si joi, marti si vineri, si miercuri ultimul tren e la aceeasi ora.
Imi pare rau, probabil ca o sa uit, dar cand o sa cobor ( jos )
-
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
Sunt prezente in statii la aceleasi ore impartite pe zile lucratoare/nelucratoare, asta clar, dar in afara de TC-uri nu prea se intampla sa plece toate trenurile din aceleasi locuri. Asta este tot ce vroiam sa transmit, nicidecum ca nu s-ar respecta orele primelor trenuri.
Sunt prezente in statii la aceleasi ore impartite pe zile lucratoare/nelucratoare, asta clar, dar in afara de TC-uri nu prea se intampla sa plece toate trenurile din aceleasi locuri. Asta este tot ce vroiam sa transmit, nicidecum ca nu s-ar respecta orele primelor trenuri.
- mcosmin
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nu linia in sine, ci sa nu ramana ceva pe linie / langa linie care sa afecteze gabaritul trenului.
Noaptea precum cunosti se fac tot felul de interventii si se mai uita bormasini, galeti, sape, tarnacoape, bucati de sina, traverse, blablabla, blablabla.
Drezine si oameni nu cred ca se pierd dar scule / dispozitive / etc cu siguranta.
Nu linia in sine, ci sa nu ramana ceva pe linie / langa linie care sa afecteze gabaritul trenului.
Noaptea precum cunosti se fac tot felul de interventii si se mai uita bormasini, galeti, sape, tarnacoape, bucati de sina, traverse, blablabla, blablabla.
Drezine si oameni nu cred ca se pierd dar scule / dispozitive / etc cu siguranta.
- sab
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
TibiV
Probabil ca este ca la alte lucrari publice, gen autostrazi....
10 luni perioada de implementare si 60 de luni garantia (5 ani)....
Sau 22 de luni implementarea si 4 ani garantie. Sub 4 ani nu coboara nimeni....
Probabil ca este ca la alte lucrari publice, gen autostrazi....
10 luni perioada de implementare si 60 de luni garantia (5 ani)....
Sau 22 de luni implementarea si 4 ani garantie. Sub 4 ani nu coboara nimeni....
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Undeva pe aproape as zice ca e si 10 proiectare 12 executie 48 garantie
Undeva pe aproape as zice ca e si 10 proiectare 12 executie 48 garantie
-
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
Adica le scoate pe cele abia montate si monteaza altele la loc?
Adica le scoate pe cele abia montate si monteaza altele la loc?
📖 Pagination options