Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"
4482 posts, 1231422 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou
TibiV
Good point !...
Şi eu speram să îl "desfiinţez" pe 133....

Dar gata, am luat-o toţi off rău de tot...
Adminii, memoriile de altă dată... unde ?
Good point !...
Şi eu speram să îl "desfiinţez" pe 133....
Dar gata, am luat-o toţi off rău de tot...
Adminii, memoriile de altă dată... unde ?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da da, avea nea nicu niste idei, sa mancam toti in serii acelasi lucru la cantina, adica ce ramanea dupa ce se fura tot ce merita sa fie furat.
Si inainte nu doar metroul ci intreaba tarasenie ajunsese fieful lui nea nicu, care la sfarsit era bolnav, sau nebun, sau cum vreti. Si nea nicu avea dreptate cand facea metrou, unea surse(cartiere de blocuri) cu destinatii(uzine), care toate erau facute de el, acolo unde arata el cu degetu, ca doar el stia cel mai bine, si toate erau bune, ca asa zicea el.
Problema e ca in capitalism dupa cum nu se garanteaza locuri de munca si mancare pentru oricine, nici sursele si destinatiile nu stau unde le arata vreun nebun cu degetu, si nici sistemul nu e bun doar ca asa zice un nebun, daca nu esti in stare sa ai o viziune ti-o iau alte orase inainte, si dupaia vin toti expertii sa-ti explice savant lipsa de viziune care te-a adus aici.
Da da, avea nea nicu niste idei, sa mancam toti in serii acelasi lucru la cantina, adica ce ramanea dupa ce se fura tot ce merita sa fie furat.
Si inainte nu doar metroul ci intreaba tarasenie ajunsese fieful lui nea nicu, care la sfarsit era bolnav, sau nebun, sau cum vreti. Si nea nicu avea dreptate cand facea metrou, unea surse(cartiere de blocuri) cu destinatii(uzine), care toate erau facute de el, acolo unde arata el cu degetu, ca doar el stia cel mai bine, si toate erau bune, ca asa zicea el.
Problema e ca in capitalism dupa cum nu se garanteaza locuri de munca si mancare pentru oricine, nici sursele si destinatiile nu stau unde le arata vreun nebun cu degetu, si nici sistemul nu e bun doar ca asa zice un nebun, daca nu esti in stare sa ai o viziune ti-o iau alte orase inainte, si dupaia vin toti expertii sa-ti explice savant lipsa de viziune care te-a adus aici.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
shoppy !
Glumeam cu nea' Nicu, ce naiba ?...
De atâtea ori am ajuns acasă în ianuarie ca să aflu că mama era la coadă la ulei şi am fugit să îi iau locul... Şi m-am întâlnit cu ea pe drum, ea cu ochii plini de lacrimi... "Mai erau doar 3 persoane în faţa mea, şi au anunțat că s-a terminat uleiul !.. "
Sau zahăr, sau ce naiba mai era pe raţie...
Chiar crezi că cineva care a trăit vremurile alea are vreo nostalgie ?!..
Ah, da... Sunt unii. Aveau tătici "secretari de partid" la nush ce întreprinderi... Cunosc vreo două exemplare. Nu mă întreba cu cine votează la fiecare scrutin....
"I've been there"...
Dar nu m-aş întoarce acolo pentru nimic în line.
shoppy !
Glumeam cu nea' Nicu, ce naiba ?...
De atâtea ori am ajuns acasă în ianuarie ca să aflu că mama era la coadă la ulei şi am fugit să îi iau locul... Şi m-am întâlnit cu ea pe drum, ea cu ochii plini de lacrimi... "Mai erau doar 3 persoane în faţa mea, şi au anunțat că s-a terminat uleiul !.. "
Sau zahăr, sau ce naiba mai era pe raţie...
Chiar crezi că cineva care a trăit vremurile alea are vreo nostalgie ?!..
Ah, da... Sunt unii. Aveau tătici "secretari de partid" la nush ce întreprinderi... Cunosc vreo două exemplare. Nu mă întreba cu cine votează la fiecare scrutin....
"I've been there"...
Dar nu m-aş întoarce acolo pentru nimic în line.
- Florinds
-
Posted:
-
Re: Clubul "Flacara Rosiatica"
Florinds
Eh, am stat si eu la cozi din astea... Si mai erau alte lucruri mult mai rele, securitatea, prigonirea oamenilor de valoare de catre muncitori cu doua clase.
Dar am si o nostalgie pentru timpul liber pe care il aveam, prieteniile sincere, iesirile la iarba verde, lipsa invidiei, siguranta zilei de maine. Nea Nicu asta in prostia lui ne tinea departe de nocivitatea tehnicii si ororile capitalismului.
Eh, am stat si eu la cozi din astea... Si mai erau alte lucruri mult mai rele, securitatea, prigonirea oamenilor de valoare de catre muncitori cu doua clase.
Dar am si o nostalgie pentru timpul liber pe care il aveam, prieteniile sincere, iesirile la iarba verde, lipsa invidiei, siguranta zilei de maine. Nea Nicu asta in prostia lui ne tinea departe de nocivitatea tehnicii si ororile capitalismului.
-
- andrei11
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Un film de văzut acum cu scandalul Panam(e)a: „License to kill” ,1989.
P.S. Ce diferentă domnule, de la postNoriega la post Ceaușescu.
Un film de văzut acum cu scandalul Panam(e)a: „License to kill” ,1989.
P.S. Ce diferentă domnule, de la postNoriega la post Ceaușescu.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pe domeniul privat îți iei câte amenzi poftești și te ține punga să plătești. În caz că te cheamă NEPI și vii cu banii de peste mări și oceane cu atât mai bine.
Noi vorbim de lucrări publice. Unde abaterile sunt pe banul meu și al tău și al tuturor. Problema nu se pune sa bagi un heirup preelectoral ci să cadă capetele vinovate de inconveniențe.
Ca altă dată să nu se mai întâmple. Căci dacă nu au căzut... tocmai a început o nouă repriză de cacealma. Pe Brătianu.
Adrian Rosca wrote:
Vorbiti sa nu adormitiAltii au lucrat la (Mega) mall zi si noapte, cu doar cateva plangeri din partea locatarilor din blocurile vecine.
Pe domeniul privat îți iei câte amenzi poftești și te ține punga să plătești. În caz că te cheamă NEPI și vii cu banii de peste mări și oceane cu atât mai bine.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
De la moderator :
Am facut curatenie.
Va rog frumos in continuare sa nu va mai atacati, chit ca aici este Club.
Raspundeti ideilor scrise de colegi si nu mai practicati atacul la persoana.
Multumesc.
De la moderator :
Am facut curatenie.
Va rog frumos in continuare sa nu va mai atacati, chit ca aici este Club.
Raspundeti ideilor scrise de colegi si nu mai practicati atacul la persoana.
Multumesc.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Da... păi depinde cât bulls*it ajunge să treneze în zonă... Dacă ajungem un forum de propagandă de două parale pro-heirup preelectoral taman de la... mă lipsesc.
Da... păi depinde cât bulls*it ajunge să treneze în zonă... Dacă ajungem un forum de propagandă de două parale pro-heirup preelectoral taman de la... mă lipsesc.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Fiţi băieţi de trabă. Multumesc
Referitor la aspectele politico - electorale va astept aici unde fiecare isi poate exprima punctul lui de vedere. Nu si ce crede el despre altul.
Fiţi băieţi de trabă. Multumesc
Referitor la aspectele politico - electorale va astept aici unde fiecare isi poate exprima punctul lui de vedere. Nu si ce crede el despre altul.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Tu singur ai alimentat discutiile in directia respectiva
133 313 wrote:
Dacă ajungem un forum de propagandă de două parale pro-heirup preelectoral
Tu singur ai alimentat discutiile in directia respectiva
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Da sigur... hai repede acum, zi și noapte, sâmbătă duminică, Paște sau 1 mai să lucrăm la Pantelimon, că n-ajung votanții la secție, că stau blocați în trafic...
Că 4 ani au stat bernaioții cu s**a la soare. Și primesc contracte și în insolvență, deși teoretic sunt incababili să le onoreze în situația amintită.
Și te mai uiți și de unde vine propaganda asta, de la aplaudacii grețoși ai vinovaților... Să borăști pe ei nu alta. Pute scârba și demagogia din ei de la o poștă. Te întrebi cum pot să trăiască cu ei înșiși... Out of pure spite maybe.
Da sigur... hai repede acum, zi și noapte, sâmbătă duminică, Paște sau 1 mai să lucrăm la Pantelimon, că n-ajung votanții la secție, că stau blocați în trafic...
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
I-am mai spus ca nu tin cu nimeni si nu suport politica, dar degeaba.
In fine, nu vreau sa fie suspendat, pentru ca sunt zone unde nu ajung si ma intereseaza actualizarile, dar sa santajezi ca sa primesti indulgenta mi se pare aiurea.
I-am mai spus ca nu tin cu nimeni si nu suport politica, dar degeaba.
In fine, nu vreau sa fie suspendat, pentru ca sunt zone unde nu ajung si ma intereseaza actualizarile, dar sa santajezi ca sa primesti indulgenta mi se pare aiurea.
- 133 313
-
Posted:
-
📖 Pagination options