De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1230743 views

Go to page:  1  ... 141 142 143 144 145 146 147  ... 321

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa cris_m

Ieri la Unirii 2 pe peron am vazut si eu 2 agenti de la jandarmerie inarmati... au inspectat un tablou mic electric (usor deschis) de sub una din scari...

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. Cristian

subway guru wrote:
Craciun fericit...si linistit!
E treaba de 'tehnocrati' aici nu de bagatori de seama...de la romstal...
;)

From: [email protected]
To: tehnocrat_de_tehnocrat@tehnocratia_salveaza_romania.com
Cc: [email protected]

Sunt de-a dreptul impresionat, ba mai mult, ma gandesc cu incredere si optimism la faptul ca vin alea 3 meciuri si din cauza (sau datorita) lor o sa avem si noi metrou pana la Otopeni...yupiii.  :mrgreen:

Paste Fericit...si linistit si tie!

Re: Stiri si articole din presa aztec

VIDEO EXCLUSIV| Mascați cu arme de asalt în metroul bucureștean! Libertatea a surprins trupe speciale de luptători cu puști semiautomate

Operatiuni de imagine...
Sa stii ca la o adica e posibilitaea sa dai nas in nas cu ei...teoretic.
Ca sa fie bine...zicem  ca e bine asa...dar nu am convingerea ca e eficient

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. 133 313

1 Aprilie a trecut băi... și cu greu ne mai arde de glume la cum se prezintă DT. Și unii s-au prins și în loc de glume au băgat pe metafore... Vedeți să nu vă ia euforia spoielii preelectorale mințile.

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. andrei11

Lasa 133, Cristian s-a prins târziu ca a trecut 1 Aprilie.
Cristi(an) acum pe bune, meciurile alea ( daca or sa se tina ) or sa se tina fara metrou la Otopeni. Nici macar cu metrou la Electroaparataj.

Nu stiu de unde ati tras concluzia ca glumeam; doar raspundeam, exact cum mi s-a raspuns si mie.
Totul este sa fii rabdator si sa astepti momentul potrivit.  :mrgreen:

Si apropo, chiar daca e offtopic si pare la prima vedere contra politicii forumului, de incurajare a investitiilor in infrastructura de transport; daca spui ca nu-ti permiti ca tara sa faci metrou pana la Otopeni bicoz sunt 3 meciuri, sau daca spui ca planurile si proiectele, de pe hartie si din virtual, presa, site-uri, fb & stuff like that, o iau inaintea posibilitatii concrete de a le indeplini, asta nu inseamna ca esti impotriva incurajarii investitiilor. Doar daca esti rauvoitor poti interpreta astfel, in rest...in rest sa vindem si discutam planuri.

P.S. @133, candva, prin toamna, ma "amenintai" (la figurat adica) ca te duci la DNA sa depui o plangere penala pentru VW; sper ca n-ai amanat, nu te-ai luat cu treaba, ci chiar ai actionat.  :evil:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. 133 313

Dacă erai și matale pe acolo pierdut prin povestea falswagen... cred că ai uitat că era vorba de garda de mediu, iar de DNA era vorba în privința RAR... și aparent ai ratat deznodământul de ceva vreme la fel cum aparent l-ai ratat și la M5 și la M6... De fapt este o chestiune „globală” legată de comerț și mai apoi o chestiune locală, legată de UE în ce privește calitatea nemțească alterată cu ceva made în China și de statica supradimensionată donată nemților de colegul Goldmund.  :mrgreen:  Ghinionul vizitelor rare (bănuiesc efect al „activărilor” din an în Paște). E greu să ții tot mediul de socializare online cu puțini posta... pardon, oameni. :twisted: Orișicum chiar dacă vizitele sunt rare ar fi de bunsimț să te informezi citind ce ai ratat înainte să trâmbițezi. Pentru detalii... la club. Îmi fac timp pentru toate, rând pe rând.
P.S. Cu lobby pentru M6... la discuții generale pls. Că n-oi fi tu nici primul nici ultimul. Și nu facem excepții pentru nimeni. Aici în zona M5 vorbim de DT momentan. Și dacă pentru DT nu sunt bani tare aș vrea să sară sponsorii cu bani pentru M6 într-un parteneriat public privat Metrorex-FRF-popovicieni-becalieni-țânțăreni-etc. Ba pe M6 l-aș face din start prima rută de metrou privată. Îl execuți... îl ai în concesiune 50 ani. Timp să-l amortizezi și să scoți și profit, dacă îl gestionezi bine. :lol:   Hai, așteptați și voi alegerile spoiți acolo un tramvai, un bloc, o locomotivă și pe urmă mai vedem cu daydream-ul.
Acum să nu mă înțelegeți greșit, aș adora să-i văd pe riveranii nordici chinuiți  vreo 10-15 ani de niște șantiere d-ale metroului trântite în DN1.  :twisted:  Dar până una alta chiar vreau să se termine DT și pe urmă alte vise preelectorale. Apropo de data de lansare a M5...  :twisted:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa 133 313

cris_m wrote:
Ieri la Unirii 2 pe peron am vazut si eu 2 agenti de la jandarmerie inarmati... au inspectat un tablou mic electric (usor deschis) de sub una din scari...

Tabloul electric de sub scări cred că era hidrant... E o modă la noi în RO ca ușile/capacele de la orice firidă să stea crăpate, căscate, lipsă...

Re: Stiri si articole din presa mcosmin

aztec wrote:
Operatiuni de imagine...
Sa stii ca la o adica e posibilitaea sa dai nas in nas cu ei...teoretic.
Ca sa fie bine...zicem  ca e bine asa...dar nu am convingerea ca e eficient

Sunt curios cum ar fi in urmatoarele 2 situatii...

a) Patrula pe M 2 nu are loc sa intre in tren la ora de varf

b) Patrula nimerste intr-un CAF care apoi crapa intre statii.

Eu "eram pe acolo" doar ca sa-ti dau o informatie care la acea vreme nu prea era publica. Nu in sensul ca era secreta, doar ca nu se gandise la nimeni la ea, asa cum nu te gandesti la o mie de alte lucruri pentru ca nu te intereseaza. Anume ca RAR-ul nu da nimic, omologarea vehiculelor noi se face pe baza omologarii de tip din Germania, bicoz UE si toate alea. Pur si simplu Midocar sau orice alt dealer nu se duce pe la RAR atunci cand vinde o masina.

De aici si pana la ce concluzii ai tras, si continui sa tragi, tu e cale ca de aici pana la...Otopeni, cu metroul. Dar stii cum e, abia astept sa faci tu plangere penala la DNA nu stiu carei prevederi din tratatul de aderare la UE ratificat de parlamentul Romaniei.  :mrgreen:  O fi sexy DNA-ul asta, dar nici prea sexy nu e bine sa fie.

P.S. Cand vorbesti tu asa, patruns, ca si cum ai sti, despre "electorale" si "posta..." mie mi se pare foarte funny; abia atunci imi dau seama cum arata aia care vorbesc despre elicopetere negre cand au coifuri de staniol in cap.  :mrgreen:

O sa vin mai des, promit.  :evil:  Desi citesc in fiecare zi, daca nu la 2-3 zile, ceea ce se scrie; doar ca, nefiind de meserie, nu prea am ce sa postez la obiect. Asta inseamna bun simt, acelasi care insa nu ma impiedica sa nu observ o directie, sau postarile geniale ale oamenilor geniali, sau alte lucruri.  :twisted:

Re: Stiri si articole din presa aztec

Nu conteaza... Important e sa crezi ca pot fi acolo...si sa inspire incredere pe deoparte sau frica pe partea cealalta. Restul sunt aspecte din cotidian..ca pot fi si in IVA

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Cristian wrote:
Eu "eram pe acolo" doar ca sa-ti dau o informatie care la acea vreme nu prea era publica. Nu in sensul ca era secreta, doar ca nu se gandise la nimeni la ea, asa cum nu te gandesti la o mie de alte lucruri pentru ca nu te intereseaza. Anume ca RAR-ul nu da nimic, omologarea vehiculelor noi se face pe baza omologarii de tip din Germania, bicoz UE si toate alea. Pur si simplu Midocar sau orice alt dealer nu se duce pe la RAR atunci cand vinde o masina.

De aici si pana la ce concluzii ai tras, si continui sa tragi, tu e cale ca de aici pana la...Otopeni, cu metroul. Dar stii cum e, abia astept sa faci tu plangere penala la DNA nu stiu carei prevederi din tratatul de aderare la UE ratificat de parlamentul Romaniei.  :mrgreen:  O fi sexy DNA-ul asta, dar nici prea sexy nu e bine sa fie.

Am răspuns aici, va ajunge și mesajul tău în curând oricum, offtopicul e offtopic oricum l-ai lua.
Deci vehicule, lasă-mă cu omologarea de tip că am trecut de mult de asăpectul ăsta de atunci, io cred că întrebam la data respectivă cum de RAR nu sesisează ce intră la SH în țară. Că dacă sesiza ce intră la SH în țară se prindeau că și alea noi trebuie puricate. Faptul că Falswagen a trișat în hârtii la el acasă nu are nici un fel de legătură. Niște scarbe sunt scârbe oriunde ar origina, ar sălășlui și s-ar deplasa.  
Înțeleg ca în repezentanțe și service-urile agreate să bage ăia softul în acțiune să modifice carburația când se face ITP-ul. Dar la RAR și chiar la control trafic cum de n-au sesizat ce scot alea pe țeavă. Asta era povestea.
La fel de cert este că reprezentanțele de peste tot, inclusiv la noi și service-urile agreate lansau soft-ul de măsluit carburația când fumigenele veneau pentru ITP. Deci are DNA o listă luuuungă de verificat. Bașca niște certificate verzi vândute ca să se facă depoul șmecher al metroului la aeroport.  :twisted:
P.S. Dacă matale îți faci vânt rar pe la noi și în răstimpul ăsta vrei să învârți contorul de posturi la nimereală chiar și cu offtopic măcar străduiește-te să ai memoria bună.
P.S. La centrul de postăceală ce vă spune, o fi bine să atacați așa din prima la nimereală ideea lăsată baltă de „ăla dinainte”?  :twisted:
Cu M6 (aka metrou la aeroport pentru ăia care urăsc matematica până într-acolo unde încurcă cifrele 5 și 6)... mulți vorbește, puțini cunoaște.
Dacă M5 s-a lansat tras de păr în an electoral (primele betoane efectiv la stații în 2012) slabe șanse să se repete șmecheria. Hai fiți cuminți si găsiți-vă altă muzicuță. Dacă pe fonduri europene nu se poate (măcar parțial) din motiv de corupție nu se face decât după înființarea Agenției pentru Recuperarea Prejudiciilor. Și după înființarea ei trebuie să vină și prejudiciile adevărate, nu șpăgi în termopane și colibe expirate puse gaj pe la bănci pentru spălarea șpăgii.

Cristian wrote:
P.S. Cand vorbesti tu asa, patruns, ca si cum ai sti, despre "electorale" si "posta..." mie mi se pare foarte funny; abia atunci imi dau seama cum arata aia care vorbesc despre elicopetere negre cand au coifuri de staniol in cap.  :mrgreen:

O sa vin mai des, promit.  :evil:  Desi citesc in fiecare zi, daca nu la 2-3 zile, ceea ce se scrie; doar ca, nefiind de meserie, nu prea am ce sa postez la obiect. Asta inseamna bun simt, acelasi care insa nu ma impiedica sa nu observ o directie, sau postarile geniale ale oamenilor geniali, sau alte lucruri.  :twisted:

Vino mai des dar să ai memoria țeapănă că ai cam dat-o în bară rapid. Sper că nu din amnezie selectivă. Sau mai rău... dezinformare selectivă  :twisted:
P.S. Voi concentrați-vă acolo pe electorale doar să mai aibă cine să vă voteze. Sau vă bazați pe Hristos să mai învie niște votanți? Dacă mai are influență. :twisted:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Eu sunt mai curios ce fac cu armele semiautomate (sau de oricare fel). Omoară juma” de stație până au țintă directă la binladeni și pe urmă le zboară creierii ca să pice grămadă pe detonator?  :| Cât despre urcatul în tren... frate dacă nu i-ai depistat la peron șansele să mai faci ceva sunt... low.

• 133 313
  • Posted:
  •  

shoppy wrote:
Nu, daca intra binladenii cu automatele lor si impusca juma de statie, atunci au si ei cu ce sa il impuste.

Uite la metode din astea cu randament „mic” nu m-am gândit...

Go to page:  1  ... 141 142 143 144 145 146 147  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463806 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”