Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 694605 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 140 141 142 143 144 145 146  ... 166

📖 Pagination options

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Sa marcăm un moment istoric.... :)
Nu, nu au fost reluate lucrarile in schimb, la intrarea pe breteaua Spali Hateganu a DISPARUT semnul ala de drum infundat..
:lol: : lol:
Au mai aparut si ceva semne de drum care se ingusteaza... Da, era o echipa de la marcaje rutiere care facea treburile astea.. :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

Am trecut si eu prin zona (avand adeverinta la purtator bineinteles :) ) si am observat 3 veste pe rampa Titan care pareau ca fac curatenie (sper ca nu erau de la salubritate). Totusi stiu ca Firea a suspendat santierele de care se ocupau cei de la trust. Aici nu stiu ce companie ar trebui sa finalizeze ce mai e de finalizat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului punmeister

Parca Delta ACM se ocupa de lucrare, nu mai stiu exact.

Da, Delta ACM, dar parca i-a preluat Negoita, nu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreiiul

Asa este. Delta ACM are ca actionar majorita PS3.
Dar cum beneficiarul lucrarii este PMB probabil ca lucrarile vor continua dupa relaxarea restrictiilor sau dupa trecerea crizei.
Desi mai mult de 2 luni nu cred ca poate dura sa finalizeze rampa de coborare eu consider ca vom mai avea de asteptat.
Si cum alegerile locale probabil se muta in toamna, pana atunci mai e timp sa termine aici si pe alte santiere.
De faza 2 a proiectului nu-mi pun sperante prea mari ca ar avea sanse de finalizare (dar nici de incepere)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Lucrarea de inaltare LEA a fost realizata de ISPE si ELMO Constanta. Mi-a spus o cunostinta inginer la ISPE.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

V-am spus asta inca din februarie:

TibiV wrote:
Muncitorii sunt de la o firma din Constanta, Pe sistemul UMB, lucreaza 2 saptamani, dupa care un week-end liber (pleaca vineri, se intorc luni).

Sincer mi se pare absurda inchiderea acestui santier. Daca va plimbati un pic pe strazile din proximitatea acestei zone cum ar fi Lunca Cetatii, Lunca Priporului, Lunca Bisericii, podul de la Teclu cu Splai o sa vedeti santiere super active cu zeci poate chiar sute de muncitori la treaba (algorithm s3 scrie pe ei). Ori oprim toate santierele ori nici unul. Si asa suntem in urma cu toate.

Se lucreaza pe rampa Titan. Am numarat vreo 12 veste. Mutau niste stive de borduri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Albert

URANUS wrote:
Sincer mi se pare absurda inchiderea acestui santier. Daca va plimbati un pic pe strazile din proximitatea acestei zone cum ar fi Lunca Cetatii, Lunca Priporului, Lunca Bisericii, podul de la Teclu cu Splai o sa vedeti santiere super active cu zeci poate chiar sute de muncitori la treaba (algorithm s3 scrie pe ei). Ori oprim toate santierele ori nici unul. Si asa suntem in urma cu toate.

Pai Algorithm S3 sunt de-ai lui Negoita. S-au oprit doar santierele PMB.

A aparut si un buldozer la baza rampei Titan.....  :o  :o
Treaba este serioasa....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Chiar daca vor rezolva rampa cu bucluc si vor da in exploatare pasajul ma intreb cum vor rezolva conflictul de mai sus, spre Hateganu...
Ar fi fost bine sa se apuce de largire si de giratoriu.

Solutia cea mai rapida ar fi cu giratoriu. Largirea mai asteapta mult si bine desi daca s-ar apuca de ea (exceptand pasaj denivelat inferior) nu le-ar lua mai mult de 4 luni, mari devieri de retele nu cred ca sunt de facut prin zona.

Go to page:  1  ... 140 141 142 143 144 145 146  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463823 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”