De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire

2015 posts, 461419 views

Go to page:  1  ... 138 139 140 141 142 143 144

📖 Pagination options
Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire subway guru

Asta chiar e o prostie, nu poate fi o jignire dacă ești moldovean, ardelean, oltean, bucovinean sau basarabean

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Stefan_79

Unii folosesc astfel de expresii în formă jignitoare, în sensul că o regiune e superioară/ mai cultă/ mai dezvoltată ca alta. Ceea ce a spus Ciolacu este un copilărism care nu ar trebui acceptat în politică, doar conduce o țară nu un butic de colțul blocului.

Altă gafă, făcută de data asta de dragostea Mihaelei (despre cine nu cunoaște, Mircea Geoană). Într-un interviu care a avut loc acum, Geoană a zis:
Mă întorc la ceea ce spunea Regele Mihai în 2011 când a făcut 90 de ani, Dumnezeu să-i dea sănătate, am fost şi în Senat când a avut ultimul discurs. A acut un discurs şi a spus ceva foarte important: Ţara are nevoie de cârmuitori drepţi şi pricepuţi. Astăzi. România nu are cârmuitori nici drepţi nici pricepuţi”, a spus Mircea Geoană, la Știrile PRO TV. (Sursa)

Până acum, sunt numai candidați de nota 10 la președinție, când Ciolacu nu știe cât a luat în examenul de BAC, Geoană nu știe cine trăiește și cine nu (probabil i s-a urcat la cap NATO ăla), Ciucă săracul mai iese și el din casă ca un copil care nu are deloc prieteni, și restul sunt mahalagioi cu care ți-e rușine și să deschizi televizorul să te uiți la ei.
Mai trebuie să candideze alde Bunicuța sau Țapu, ori cireașa de pe tort Zeus  :rofl: , de dragul vremurilor bune  :bleah:

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire ByOnu

Pareri pe tema aceasta?
Screenshot_20241005_102540_X.jpg (525.41 KB; downloaded 633 times)
20241005_102514.jpg (1.91 MB; downloaded 633 times)

În ziua de azi nu mai umblă copiii cu cheia de gât ca pe vremuri…

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire cris_m

Asta e nimic comparat cu ce este in zona scolii 195. Si da, de multe ori m-am intrebat ce lucreaza oamenii astia (nu putini) care sunt pe strazi sau in magazine la orele pranzului...

Eu mă întreb ce caută Iohannis la francofonie în loc de germanofonie!
Doar ca să-și plimbe nevestica la Paris?

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire reiny2000

Din păcate așa se pare. Poate așa se mai trezește poporul la realitate și realizează cât de pesedizată e justiția, de la mic la mare.

Lasă dom'le că a ieșit Ciolacu cu tovarășii lui să cumpere pastramă de la producătorii locali, a furat dar a și făcut, pe el îl votăm. Ce am eu nevoie de autostrăzi la ai mei 80 de ani? Nu mă plimb eu pe ele, să se ducă  :evil:  cu autostrăzile lor. Și mai zice nea Marcel sau copilul singuratic (Ciucă) că dom'le la ruși corupere totală, l-au otrăvit pe Navalnîi să nu urce la putere, când ei fac aproape la fel, doar că nu otrăvesc pe nimeni.

Voi sunteți agenți KGB?

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire reiny2000

De unde ai tras concluzia asta?

Din relaționarea voastră cu Şoşoaca

Suntem agenți dublii FSB-SRI, tot ceea ce zice nea Klaus (când vorbește) îi spunem lu nea Vlad a lu` Putin(ă)! :lol:
Trageți niște concluzii, cum nici nea Nicu nu le trăgea!  :lol: Faceți exact cum făcea Cârmaciu (sau COdoiu`): „dacă nu ești cu mine ești dușmanul meu!” :lol:  :lol:

Go to page:  1  ... 138 139 140 141 142 143 144

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433186 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”