Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2709 posts, 534728 views
📖 Pagination options
-
- bercenicity
-
Posted:
-
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia
bercenicity
Ce idioti, stalpi numai buni sa te impiedici de ei si sa stranguleze fluxul de calatori. O tampenie gen P-ta Sudului sau Camil Ressu/Mihai Bravu
Ce idioti, stalpi numai buni sa te impiedici de ei si sa stranguleze fluxul de calatori. O tampenie gen P-ta Sudului sau Camil Ressu/Mihai Bravu
- Druida
-
Posted:
-
Druida
Azi puneau stilpi si la refugiul de la Parvan (intersectia Plevnei-Berzei).
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Au muncit si sambata pe tronsonul 3 (Vulcanescu - Grivitei). Este escavata calea de rulare de la giratoriu pana la fabrica "Cehoslovaca". In plus se betonasera cele doua "diguri" (ca nu stiu cum se cheama tehnic) de la giratoriu Vulcanescu vreo 200 m catre fabrica.
Druida wrote:
Au muncit si sambata pe tronsonul 3 (Vulcanescu - Grivitei). Este escavata calea de rulare de la giratoriu pana la fabrica "Cehoslovaca". In plus se betonasera cele doua "diguri" (ca nu stiu cum se cheama tehnic) de la giratoriu Vulcanescu vreo 200 m catre fabrica.
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Ultima data cand am trecut pe acolo giratoriul de la Vulcanescu era un maidan (vegheat din departare de Hala
), azi arata ca un santier, asa cum trebuia sa fie de acum 1-2 ani, isi va implini menirea si strapungerea spre Ministerul Transporturilor, care a stat degeaba, doar pista de asfalt pentru parcari sau teren de fotbal. Odata cu deschiderea completa a circulatiei pe acolo, liniile Ratb vor fi directionate spre Gara pe noua artera (mai degraba 178, pentru 133 putandu-se opera modificari astfel incat sa circule in ambele sensuri pe Grivitei), sau vor ramane la fel, ocolitor? - indiferent pe unde o ia ajunge tot la Gara, insa cu neajunsul ca nu mai face statie "la autogara" de la Dinicu Golescu, acolo putand opri autobuzele care acum au statie la "Piata Virgiliu".
Ultima data cand am trecut pe acolo giratoriul de la Vulcanescu era un maidan (vegheat din departare de Hala
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Cand darama zidul Berlinului? Nu de alta, dar in curand o sa avem proteste impotriva demolarii lui...
Cand darama zidul Berlinului? Nu de alta, dar in curand o sa avem proteste impotriva demolarii lui...
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Buna intrebare. Si ar mai fi si cladirea roz (fostul bordel de langa fosta hala), care am observat ca a ramas fara acoperis, oricum nu a mai ramas aproape nimic din ea.
ByOnu wrote:
Buna intrebare. Si ar mai fi si cladirea roz (fostul bordel de langa fosta hala), care am observat ca a ramas fara acoperis, oricum nu a mai ramas aproape nimic din ea.
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Survola multumim de poze! Tie si sursei tale!
Vad ca au venit cu asfaltul pana la rond la Vulcanescu. Daca termina si rondul se poate da drumul la trafic si pe Tronsonul 4 si chiar si pe breteaua catre B-dul Garii de Nord. S-ar mai degreva intersectia aia nenorocita de la statuia lui Dinicu Golescu...
Survola multumim de poze! Tie si sursei tale!
Vad ca au venit cu asfaltul pana la rond la Vulcanescu. Daca termina si rondul se poate da drumul la trafic si pe Tronsonul 4 si chiar si pe breteaua catre B-dul Garii de Nord. S-ar mai degreva intersectia aia nenorocita de la statuia lui Dinicu Golescu...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Intr-adevar foarte bune pozele de la Survola, multumim.
Vasile Parvan ieri...
Intr-adevar foarte bune pozele de la Survola, multumim.
Vasile Parvan ieri...
DSC_1501.JPG (295.11 KB; downloaded 2367 times)
- Tavi
-
Posted:
-
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic

Bordura asta delimiteaza centrul viitorului giratoriu ?

Bordura asta delimiteaza centrul viitorului giratoriu ?
- francezu72
-
Posted:
-
francezu72
mi-as dorii sa se planteze copaci multi pe marginile trotuarelor+spatii verzi decente
mi-as dorii sa se planteze copaci multi pe marginile trotuarelor+spatii verzi decente
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Casa aia nu e orice casă, a fost coborîtă bordura ca să intre limuzina în curte...
Victor92 wrote:
Baietii s-au apucat de lucru la trotuar, dar se pare ca o casa nedemolata din zona le va pune probleme in trasarea lui.
DSC_0169.JPG (343.83 KB; downloaded 1920 times)
Casa aia nu e orice casă, a fost coborîtă bordura ca să intre limuzina în curte...
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Chiar si asa, ce e dincoace de gard e musai sa aiba o intrevedere amicala cu un buldozer
Chiar si asa, ce e dincoace de gard e musai sa aiba o intrevedere amicala cu un buldozer
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
te rog nu il concura pe "neicusor". Monumentilii trebuie pastrate. Daca pe Traian s-a pastrat nu vad care e problema aici.

te rog nu il concura pe "neicusor". Monumentilii trebuie pastrate. Daca pe Traian s-a pastrat nu vad care e problema aici.

📖 Pagination options