Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1808493 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 138 139 140 141 142 143 144  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Saint666

In seara asta la Sf Vineri sensul spre Titan tramvaiele care aveau afisata retragere spre dep. Titan mergeau pe traseul liniei 14 pana la Socului unde reveneau pe traseul de baza. Unele aveau foi scrise iar vatmanii anuntau calatorii ori la capat ori la Hala Traian. Vatmanul zicea ca asa a primit ordin sa faca retragerea. Tramvaiele care aveau afisat 40 sau 56 mergeau normal pe Bd. Basarabia.

Re: Stiri, noutati, perspective Robert24

Ca urmare a ploii de azi care nu se mai opreste, fireste ca au aparut si marile inundatii. Printre zonele inundate se numara si cele renumite: Tineretului / Vacaresti sau Colentina.
Acum vreo 3 ore autobuzele 312, 313 si 381 circulau deviat prin Oltenitei - Serban Voda.
Stiu sigur ca nici 21 sau 66 nu circulau prin Colentina.

Re: Stiri, noutati, perspective bercenicity

Si 634, desi nu stiu unde iesea inapoi pe Mihai Bravu. Probabil pe Splai ca pe O.Goga nu am vazut niciunul cat am asteptat tramvaiul

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB nokia2110

Între orele 7.30 şi 8.15 circulă vreun tramvai low-floor sau P.P.C. dinspre Obor spre Gara de Nord şi Bd. Timişoara? Am voie să mă sui cu bicicleta în el?

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Sunt destule, dar unde oi vrea sa te urci tu cu bicicleta in el atata timp cat e destul de (chiar si foarte) aglomerat?

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB nokia2110

Mă bag şi eu când mai coboară lumea :)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB WAYNEN

Ce ziceti de urmatoarele modificari de trasee RATB?
1 Linia 682 sa circule pe traseul de baza intre ,,CARIER ANDRONACHE" si intersectia Soseaua Colentina-Strada Ziduri Mosi apoi deviat prin  Soseaua Colentina,Bucur Obor,Soseaua Mihai Bravu,Bulevardul Ferdinand apoi pe traseul de baza.Ar crea o legatura intre cei care stau in cartierul Andronache cu metroul.
2 Linia 668 sa circule pe traseul de baza intre ,,VALEA OLTULUI" si intersectia Drumul Taberei-Bulevardul Vasile Milea.apoi sa circule comun cu linia 93 pana la gara.Astfel,oamenii care locuiesc pe ramura nordica a cartierul Drumul Taberei,ar avea o legatura rapida cu gara.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB andrei11

682 e gandita ca o legatura rapida intre Piata si Cartier Colentina.
Dupa ce iese din Colentina spre Andronache se goleste autobuzul.
Cine vrea metrou se duce direct din Andronache in Colentina - ca e aproape, ia 21 si coboara la Bucur la metrou.
Pentru Dr. Taberei spun pass, nu stiu, nu sunt din cartier.

Stiu ca in 2006 linia 682 a circulat pana la Obor asigurandu-se o legatura cu alte linii RATB si cu metroul putand sa-l prelungeasca la Baicului prin Soseaua Mihai Bravu,Bulevardul Ferdinand si Bulevardul Garii Obor,nu inteleg de ce s-a modificat traseul pe Ziduri Mosi.Oare locuitorii cartierului Andronache nu au nevoie sa mearga pana la statia de metrou?Sau le e suficient 21 si 66 pana-n centru.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

WAYNEN wrote:
Stiu ca in 2006 linia 682 a circulat pana la Obor asigurandu-se o legatura cu alte linii RATB si cu metroul putand sa-l prelungeasca la Baicului prin Soseaua Mihai Bravu,Bulevardul Ferdinand si Bulevardul Garii Obor,nu inteleg de ce s-a modificat traseul pe Ziduri Mosi.Oare locuitorii cartierului Andronache nu au nevoie sa mearga pana la statia de metrou?Sau le e suficient 21 si 66 pana-n centru.

Cu 682 au fost multe variante de traseu:

2005 cand a aparut: Cartier Andronache > Sos.Colentiana > Str.Doamna Ghica > Bd.Lacul Tei (capatul lui 17 pe atunci) (Autobaza Floreasca)

2006 modificat de la Doamna Ghica pana la Bucur Obor ( Autobaza Floreasca )

Din 2007 pana in prezent a ramas pe traseul de baza deoarece locuitorii cartierului au cerut primarului ca linia 682 sa ajunga la Halele Obor pentru a face lumea cumparaturile deh cineva din cartier are pila in RATB si a cerut aceasta modificare. :roll:

Aceasta linie a fost plimbata la 3 garaje:
Floreasca 2005-2007
Pipera 2007-2009

Din vara anului 2009 a fost luata de Autobaza Titan cu ultimul lot de 5 masini venite la garaj: 6290-6294
Din pacate anu trecut 6291 si 6294 au fost transferate Autobazei Alexandria pentru linia 407 dar acea linie s-a desfiintat deci normal acele masini ar trebuii returnate  :evil:  :roll:

Linia 682 mai este stiuta si ca LINIA LUI ONTANU la cate modificari a suferit. :evil:  :roll:

Wassy wrote:
WAYNEN wrote:
Ce ziceti de urmatoarele modificari de trasee RATB?
1 Linia 682 sa circule pe traseul de baza intre ,,CARIER ANDRONACHE" si intersectia Soseaua Colentina-Strada Ziduri Mosi apoi deviat prin  Soseaua Colentina,Bucur Obor,Soseaua Mihai Bravu,Bulevardul Ferdinand apoi pe traseul de baza.Ar crea o legatura intre cei care stau in cartierul Andronache cu metroul.

Linia 682 trebuie doar numerotata in linie urbana(gen 153 sau 201) ca nu este linie speciala.
In schimb 254 poate fi modificata de la Doamna Ghica prin str. Doamna Ghica, Pasaj Doamna Ghica, Bd. Chisinau, Bd. Nicolae Grigorescu, Bd. Liviu Rebreanu, Barajul Dunarii

Solutia liniei pe noua artera ar mai fii:
246 prelungit de la Granitul pe noua artera pana la Baicului suplimentat cu 3 ture.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB georgica2704

Se pare ca RATB iar se joaca de alba neagra cu linile 402 si 414. Iar au fost desfintate.  :evil:

Sunteti sigur ca va convine traseul actual la liniei 682?
Dar ce ziceti daca linia 101 sa fie prelungita pana la ,,Dragonul Rosu" iar linia 254 sa se desfiinteze?

WAYNEN wrote:
Sunteti sigur ca va convine traseul actual la liniei 682?
Dar ce ziceti daca linia 101 sa fie prelungita pana la ,,Dragonul Rosu" iar linia 254 sa se desfiinteze?

:?  La ce bine vine 101 asta ar mai trebuii  :roll:
682 e imposibil de scos de la Halele Bucur Obor  :!:
254 a fost infiintata la cererea Magazinului Dragonul Rosu pentru a duce clientii si angajatii la metrou la Obor  :!:  

Daca se v-a modifica odata 101 el va fi introdus pe noua artera apoi Doamna Ghica-Sos.Colentina cu intoarcere la Bucur Obor. :roll:

Go to page:  1  ... 138 139 140 141 142 143 144  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”