Zona metropolitană BucureștiIstoria transportului în comun din București şi IlfovIniţiative nematerializate de achiziţie, construcţie sau modernizare vehicule

Topic: Redesign Bucur LF (2020)

212 posts, 24661 views

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16

📖 Pagination options
  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) anndrei

Asteapta decembrie anul urmator  :lol:  Sau asteapta sa cumpere vatmanii titulari vopsea si cateva componente.

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) oc7avian

Dacă interpretez corect informațiile din SEAP, în 14 ianuarie s-a făcut o nouă plată în cadrul contractului cadru.

https://e-licitatie.ro/pub/notices/ca-no ... 00262996
Screenshot 2022-01-31 at 16.52.20.png (93.69 KB; downloaded 6108 times)

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) PTMZ

Da, s-a semnat un contract subsecvent nou.

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) 1689

Plata pentru ce ?!?

Piese care sa zaca prin magazie pentru un tramvai despre care nimeni nu poate spune cum va arata si cind/daca va iesi pe poarta URAC...

Bani aruncati de pomana in bunul stil *TB...

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) shoppy

Ce contează când iese, banii trebuie să circule.

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) micutzu

Care mai este stadiul acestui proiect? Se mai continua productia sau se va merge pe achizitia de tramvaie noi si modernizatea celor existente?

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) TrainWrecker

#417 mai este in constructie sau a ajuns o legenda urbana?  :shock:

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) Cezar210

Nu a ajuns legenda urbana...Dar cred ca inca este schelet, adica doar sasiul. Daca nu se aude nimic despre un tramvai o buna perioada de timp, nu inseamna ca devine legenda. De exemplu, 3007 a stat 7 ani pe bara, si a revenit in cele din urma. Asa si cu 417, de mult timp sta in URAC in constructie, dar asta nu inseamna ca nu va mai fi finalizat vreodata sau ca a devenit legenda.

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) TrainWrecker

Cand o iesi el, va avea capul si spatele simetrice (proiect "seria 2020") sau vor merge cu designul actual (401-416)?

Utilizator anonim wrote here:
...Noutatea este ca designul va fi simetric fata-spate.

• AlexTB
  • Posted:
  •  

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) AlexTB

Eu sunt de părere ca va arata tot ca celelalte vagoane (406-416).
Aceleasi bot,aceleasi motor.

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) REDX

Doar că nu va mai avea schema de culoare galben-lăcustă,ci va fi verde,va avea si scaune precum tramvaiele CH-PPC ieșite de la RK(informațiile astea le citisem de pe forum), și poate și afișaj Bustec(asta presupun eu)

• AlexTB
  • Posted:
  •  

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) AlexTB

La cum arata 406-416,cred ca asa va rămâne :rofl:

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) Cezar210

Nu știu ce e atât de greu de înțeles. Cel puțin la partea de schemă nu va fi la fel ca seria anterioară, va fi în noua temă verde. Din informațiile scrise anterior în topic, nici design-ul nu va fi identic...

Re: Bucur LF-CA (seria 2020) joker

Se mai stie ceva de #417? Sau tot ca ultima oara a ramas

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Iniţiative nematerializate de achiziţie, construcţie sau modernizare vehicule  • 
Choose destination

Since our 2707 forum members have written 464638 posts in 5799 topics and 542 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”