De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Orizonturi roșii...

937 posts, 171806 views

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 67

📖 Pagination options
Re: Orizonturi rosii... orex

Nu mi-e rusine nici cu derbedeii astia!
Rez Ucraina 2022.png (1.01 MB; downloaded 2537 times)

Re: Orizonturi rosii... subway guru

Parerea unui general adevarat

Re: Orizonturi rosii... aztec

Profund greșită.
Nu e luata in calcul pactul de la Varșovia...un Anti-NATO.
Si NATO nu e URSS, oricat ar vrea unii sa compate.
Sa nu uitam Budapesta. 1956
Praga 1968.
Si asta pana in 89.
Nu punem alte tari...

Orex..ce vrei sa spui cu bookingul ala?

PS. Parca in NATO am intrat cu un referendum...printre altele.
In sfera rosie au intrat altii cu tancul peste noi...

Re: Orizonturi rosii... orex

PS
Fiecare dintre dumneavoastra va decela cu celeritate fiecare dintre videouri si va concluziona in consecinta!

O fi adevarat?
600 de pușcași marini s-au răzvrătit și n-au coborât de pe vase”/Mărturia unui prizonier ar putea explica retragerea bizară a navelor ruse de lângă Odesa
https://www.comisarul.ro/articol/600-de- ... 125.html

Re: Orizonturi rosii... andrei11

Hai să vă mai enervez odată...( nu şi ultima oară ).
https://www.facebook.com/watch/?v=478696170504223

Andrei
Cu cea mai mare seriozitate.

Tu stii ce inseamna bula informationala?
Tu stii ce inseamna algoritm al retelelor sociale?

Tu realizezi si constientizezi ca esti captiv al acestora?
Tu realizezi cat de manipulat esti?
Tu faci macar minimul efort de a incerca sa scapi si sa fi proactiv?
Tu incerci sa pui la indoiala orice stire ce o vezi sa sa incerci sa afli mai mult.
Sau sa o filtrezi.

Si iti spune unul care are 26 de ani lucrati in media...Si nu am cont de Facebook.

Asa cum am realizat si cu covidul, acum imi este extrem de evident ca cercul inforational in care esti... nu e unul echilibrat.
Poate as spune mai mult, dar ma limitez la atat.
Si poate doar eu vad asta...
Din pacate doar eu, nu si tu.

Si oricat am incerca sa te echilibram, suntem prea putini si nu atat de in redere fata de ce iti serveste cercul social .

PS. Mai as spune si de rutina aia umana de a extrage din ce informații primim doar ce se modeleaza pe ce vrem sa credem....

Ma repet, sincer, fa minimul efort.
Macar realizeaza ce vreau sa iti spun.

Eu as vrea sa imi spuna cineva ca gresesc profund la acest nivel.
Si nu doar sa ma combata cu o stire contrara.

Urmăresc   multe  ştiri din surse foarte diverse.
Ştiu să le filtrez.
Ce postez pe forum cred că reprezintă 1 la mie din cât citesc / mă informez.
Dacă toată lumea "trage stânga" îmi place să văd şi argumentele celor care  ''trag dreapta''
De destule ori majoritatea se îndreaptă spre o direcţie greşită.
99,9 % din ştiri ( din diverse domenii ) sunt greşite, false, denaturate, inventate, prost prezentate, deformate, etc, etc.
Din moment ce habar nu am ce înseamnă o bulă informaţională / algoritm al reţelelor sociale şi  din moment ce am o părere extrem de proastă despre ştirile care ne sunt prezentate nu pot fi captiv / manipulat / etc.
Faptul că mi-ai spus că lucrezi  de mult timp în media iar eu am o impresie - repet - profund negativă despre cei ce lucrează în media - asta nu înseamnă că nu putem conlucra pe forum ( sau în altă parte ) sau că ai un tratament discrimionatoriu pentru că eu sunt moderator.
Am auzit atâtea idioţenii spuse în media despre subiecte pe care le cunosc în detaliu încât am ajuns ( de mult ) la concluzia că cei care le prezintă sau sunt complet idioţi sau nu se pot opune a citi o informaţie evident falsă. Spusă tedenţios să amplifice nişte aspecte care s-ar putea nici să nu existe. NU este vorba de Războilul actual, este vorba despre orice altceva, de la vreme, la accidente sau la creşterea puilor de carne.
Am văzut şi eu acum ce înseamnă  bulă informaţională / algoritm al reţelelor sociale. Nu e cazul, nu mă încadrez în definiţii. Reanalizează-mă, te rog. Asta dacă ai urmat cursuri unde ai învăţat să manipulezi prin informaţia oferită. Pe mine nu  mă prinzi. :bere:

....
2022-03-13_13-16-57.jpg (111.45 KB; downloaded 2352 times)

Ce spui tu pare foarte corect.
Doar cand trag linie...pare ca directia e gresita.
Dar asta nu inseamana ca nu pot gresi eu.

PS. Discutia ..este discutabil daca isi are rostul aici sau la alta rubrica.

:bere:
La club ?

O analiza exceptionala din partea unui reputat analist, fondatorul STRATFOR, George Friedman.

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 67

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463872 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”