Topic: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.
620 posts, 225788 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.
subway guru
Urmeaza o stationare la intrarea in statie...
Urmeaza o stationare la intrarea in statie...
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Puteti sa ne spuneti ce probleme sunt de rezolvat ?
Puteti sa ne spuneti ce probleme sunt de rezolvat ?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Păi inca nu e gata statia, aici incluzand si zona macazelor. Inca e pamant acolo unde ar trebui sa fie deja gol.
Păi inca nu e gata statia, aici incluzand si zona macazelor. Inca e pamant acolo unde ar trebui sa fie deja gol.
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Am inteles, nu stiu de ce aveam impresia ca intrarea in statie este gata. Mea culpa ...
Am inteles, nu stiu de ce aveam impresia ca intrarea in statie este gata. Mea culpa ...
-
- survola
-
Posted:
-
survola
31 iulie - Filofteia se afla la inelul 561 din 579, 97%.
Varvara - nemişcată la 565 din 580, tot 97%.
Cine clipește prima? Cine sparge... peretele stației? Și, foarte important, când?
31 iulie - Filofteia se afla la inelul 561 din 579, 97%.
Varvara - nemişcată la 565 din 580, tot 97%.
Cine clipește prima? Cine sparge... peretele stației? Și, foarte important, când?
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Pai, poate fac o liniuta, si vedem noi cine castiga
Pai, poate fac o liniuta, si vedem noi cine castiga
-
- survola
-
Posted:
-
survola
3 august - Filofteia se afla la inelul 573 din 579, 99%.
Varvara - nemişcată la 565 din 580, 97%.
3 august - Filofteia se afla la inelul 573 din 579, 99%.
Varvara - nemişcată la 565 din 580, 97%.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Varvara nu e moarta, da semne de viata, se antreneaza 'pe tusa' pentru calificarile in tunelul de legatura...
Varvara nu e moarta, da semne de viata, se antreneaza 'pe tusa' pentru calificarile in tunelul de legatura...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Hai ca m-ati enervat / suparat rau de tot. Uite, o sa iau forumul la rand sa gasesc data unde mai marii M-rex / MT sau cine[bip] - ul lor de magari dadeau din gura si ne amenintau sa nu-i mai pisăm* cu lucrarile de la Eroilor 2 ( si conexe, PSS - urile, etc ) ca nu sunt pe drumul critic. Uite na, ca sunt pe drumul critic si sunt intarziate rau de tot.
La ora asta Varvara si Filofteia trebuiau sa fie in drum spre PLS Pantelimon, nu sa stea in pamant nemiscate la Eroilor.
Daca aia desteptii cu teoria drumului critic nu se aflau in treaba.
PISÁ, pisez, vb. I. Tranz. 1. A zdrobi, a sfărâma o substanță, un corp solid prin loviri repetate (cu pisălogul, cu ciocanul etc.), pentru a le face mai mărunte sau a le preface în praf. 2. A bătători, a bătuci, a frământa cu picioarele zăpada, pământul etc.;p.ext. a dansa, a juca.3. Fig. A bate tare, a snopi în bătaie. 4. Fig. A plictisi, a bate la cap, a sâcâi pe cineva, repetându-i același lucru; a pisălogi. – Lat.pi(n)sare.
Hai ca m-ati enervat / suparat rau de tot. Uite, o sa iau forumul la rand sa gasesc data unde mai marii M-rex / MT sau cine[bip] - ul lor de magari dadeau din gura si ne amenintau sa nu-i mai pisăm* cu lucrarile de la Eroilor 2 ( si conexe, PSS - urile, etc ) ca nu sunt pe drumul critic. Uite na, ca sunt pe drumul critic si sunt intarziate rau de tot.
La ora asta Varvara si Filofteia trebuiau sa fie in drum spre PLS Pantelimon, nu sa stea in pamant nemiscate la Eroilor.
Daca aia desteptii cu teoria drumului critic nu se aflau in treaba.
PISÁ, pisez, vb. I. Tranz. 1. A zdrobi, a sfărâma o substanță, un corp solid prin loviri repetate (cu pisălogul, cu ciocanul etc.), pentru a le face mai mărunte sau a le preface în praf. 2. A bătători, a bătuci, a frământa cu picioarele zăpada, pământul etc.;p.ext. a dansa, a juca.3. Fig. A bate tare, a snopi în bătaie. 4. Fig. A plictisi, a bate la cap, a sâcâi pe cineva, repetându-i același lucru; a pisălogi. – Lat.pi(n)sare.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Drumul critic nu e deloc 'teorie' e 'praftica' si fiecare dintre noi ne 'lovim' de aceasta cruda realitate chiar daca nu o constientizam intotdeauna...e o chestiune de prioritizare a actiunilor de indeplinit, dinspre mic spre mare, pentru atingerea unui obiectiv, si nici macar nu e ceva high-tech, e un concept vechi de cand lumea si pamantul...si se actualizeaza permanent, ce era valabil ieri poate sa nu mai fie pe drumul critic azi...e un concept dinamic, in evolutia lucrurilor...
Daca revenim in meandrele concretului avem acum tot trei puncte critice, Eroilor, Parc, PS Eroii Sanitari...plus altele secundare...tertiare, quaternare...
Stai calm, daca nu poti judeca 'la rece' nu o sa poti niciodata sa ai o imgine corecta a 'realitatii'...
Drumul critic nu e deloc 'teorie' e 'praftica' si fiecare dintre noi ne 'lovim' de aceasta cruda realitate chiar daca nu o constientizam intotdeauna...e o chestiune de prioritizare a actiunilor de indeplinit, dinspre mic spre mare, pentru atingerea unui obiectiv, si nici macar nu e ceva high-tech, e un concept vechi de cand lumea si pamantul...si se actualizeaza permanent, ce era valabil ieri poate sa nu mai fie pe drumul critic azi...e un concept dinamic, in evolutia lucrurilor...
Daca revenim in meandrele concretului avem acum tot trei puncte critice, Eroilor, Parc, PS Eroii Sanitari...plus altele secundare...tertiare, quaternare...
Stai calm, daca nu poti judeca 'la rece' nu o sa poti niciodata sa ai o imgine corecta a 'realitatii'...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Azi. In incinta AM nimic foarte interesant asa ca trecem mai departe. Continutul postarii nu are prea mare legatura cu metroul in sine, mergea mai mult la "aspecte negative in circulatia bucuresteana". Dar asa cum spuneam, aici vede mai usor guru ca pandurii nu-s fumati.
Si goldmund are ocazia sa vada de ce e traficul un iad pentru corporatisti.
Azi. In incinta AM nimic foarte interesant asa ca trecem mai departe. Continutul postarii nu are prea mare legatura cu metroul in sine, mergea mai mult la "aspecte negative in circulatia bucuresteana". Dar asa cum spuneam, aici vede mai usor guru ca pandurii nu-s fumati.
Muntele osandei scade. Car for scale again.
IMG904.jpg (72.32 KB; downloaded 3711 times)
Bonus. Gazarii dit it! Traficul de pe Panduri limitat la o banda. Numarul de autobuze prinse in ambuteiaj este greu de retinut. Cert este ca 368 a ajuns la trenulete deja.
IMG905.jpg (75.58 KB; downloaded 3709 times)
Nenii pazesc santul sa nu se arunce vreun bezmetic in el la nervi.
IMG906.jpg (107.14 KB; downloaded 3710 times)
IMG907.jpg (84.54 KB; downloaded 3713 times)
IMG908.jpg (79.37 KB; downloaded 3711 times)
IMG909.jpg (70.11 KB; downloaded 3717 times)
Eu imi vad de drum spre Eroilor, in contracurent, he he.
IMG910.jpg (129.24 KB; downloaded 3710 times)
POC! In dreapta mea un nene disperat sa se uite printre masini n-a observat ca fix masina din fata lui a oprit iar. Rezultatul... e clar. Ce hilar, poza 911. Nu-i treaba mea asa ca imi vad de drum.
IMG911.jpg (115.68 KB; downloaded 3709 times)
Era ora 15:30.
IMG912.jpg (94.37 KB; downloaded 3711 times)
Hopa... un client pentru Nightwolf. Doar el si un scuterist s-au incumetat. Si imbecilul nici macar nu a luat-o la prima la dreapta, s-a postat langa un autobuz sa-l frece pe ala la ridiche sa-l lase sa se bage in...
IMG913.jpg (111.86 KB; downloaded 3709 times)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Partea 2.
Partea 2.
IMG914.jpg (107.86 KB; downloaded 3708 times)
Si aia care vin din stanga dinspre palat tot in sus nene. Zici ca-s... Si eu i-am avertizat. Dar nuuu...
IMG915.jpg (94.88 KB; downloaded 3708 times)
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Discutiile despre gaze si gazari... s-au dus la locul lor.
Discutiile despre gaze si gazari... s-au dus la locul lor.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
8 septembrie:
- Varvara a avansat pana la inelul 573 din 580, 99%,
- Filofteia - nemişcată la inelul 573 din 579, 99%.
8 septembrie:
- Varvara a avansat pana la inelul 573 din 580, 99%,
- Filofteia - nemişcată la inelul 573 din 579, 99%.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination