Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Construcția de parcări în București

878 posts, 280375 views

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 63

📖 Pagination options
Re: Constructia de parcari in Bucuresti mihai_atanasiu

Ce va mirati ? de exemplu, la Piata Dorbanti fac pariu ca o sa faca parcarea subterana fix sub parcul din rond.

Re: Constructia de parcari in Bucuresti Dominatrix

Apropo de parcajul de la Dorobanti, in atasament aveti PUZ'ul aprobat ca sa fie clar ce si cum se va face.
dorobanti.ZIP
dorobanti.ZIP (1.02 MB; downloaded 227 times)

Re: Constructia de parcari in Bucuresti mihai_atanasiu

deci e clar. se distruge si parcul din centru; oare nu puteau sa faca parcarea pe trei nivele numai in zona stradala ?
Eu am locuit in zona din 1980 pina in 2004; am facut scoala la liceul la Caragiale, pacat de parc.
Sunt curios dupa ce termina de scurmat in pamint citi copaci o sa planteze pe locul parcului;

Re: Constructia de parcari in Bucuresti DocOctavius

mihai_atanasiu wrote:
deci e clar. se distruge si parcul din centru; oare nu puteau sa faca parcarea pe trei nivele numai in zona stradala ?
Eu am locuit in zona din 1980 pina in 2004; am facut scoala la liceul la Caragiale, pacat de parc.
Sunt curios dupa ce termina de scurmat in pamint citi copaci o sa planteze pe locul parcului;

Te rog frumos sa te uiți atent la PUZ-ul postat de Domix mai sus, Parcul va fi afectat doar de o rampă de acces parcarea fiind pe 2(două) nivele sub carosabil. Cel puțin în baza acestei versiuni dacă se schimbă ceva sunt sigur că primul care va afla va posta aici documentele de rigoare. Până atunci arborii rămân în bătaia vântului.

Re: Constructia de parcari in Bucuresti andrei11

Ba se distruge in totalitate parcul. Scrie foarte clar pe desen. Daca in spatiul de sub carosabil scrie "parcaj pe 2 niveluri" in spatiul de sub parc scrie "parcaj pe un nivel, ( minus 2 ). Adica primul nivel al parcajului de sub parc va fi sacrificat pentru a se umple cu pamant pentru copaci. Exact ca si in Piata Unirii / Parcul Eroilor / Parcul Titan si or mai fi si in alte locuri.
10-14-2011 11-54-41 AM.jpg (57.24 KB; downloaded 2738 times)
10-14-2011 11-53-20 AM.jpg (94.03 KB; downloaded 2735 times)

Mea culpa, recunosc că nu am văzut acea etichetă fiind mult mai atent la limitele desenate decât la scris, conform legendei "limita parcaj subteran" este doar partea de sub carosabil indiferent de ce ar scrie in mijlocul parcului. De asemenea diferența de 8 locuri de parcare între cele doua nivele este cel mai probabil explicata de o rampa de acces ca doar nu ar defrisa tot parcul ala pentru doar 8 locuri de parcare in plus.
Aici este o neconcordanta intre zona marcata si eticheta aceea din mijlocul parcului... dacă ne poate lămuri cineva aș fi recunoscător. Până atunci eu rămân la părerea mea că zona aferentă parcării este doar cea marcată sub  carosabil.

Bine ca ai deschis discutia. Limita asta a parcarii nu ti se pare foarte curioasa ? ( perimetrul ei, cum ar veni ) Trece dincolo de niste cladiri ( si nu putine ! ). Asta daca stiu sa citesc desenul respectiv, poate ma insel. Daca nu ma insel inseamna ca subsolurile acelor cladiri este inclus in "parcare" ? Perimetrul parcarii nu este reprezentat de linia aceea intrerupta, hai sa-i spunem de culoare rosie ? La mine pe monitor nu e chiar rosie, mai degraba o culoare rosie spre visiniu.

linia intrerupta rosie este perimetrul PUZ-ului, adica zona pe care au "analizat-o" și unde au permis modificari.
Limita parcajului subteran este data de zona "albastruie" și conturată cu linie întreruptă bleumarin.
De asemenea la colțul liceului se mai vede o trecere "albăstruie" care este un pasaj pietonal subteran ce nu pare să aibă vreo legătură cu parcarea (în afara faptului că a fost aprobat în același PUZ)
Însă acum chiar sunt curios ce este cu acea etichetă din parc... nu este nici o altă limită desenată pe acolo, linia aceea punctată neagră ce întretaie parcul fiind o curbă de nivel.

Da, ai perfecta dreptate in ceea ce ai spus, pe de o parte exista un pasaj pietonal absolut necesar acolo, pe de alta parte se pare ca parcajul nu intra in parc, totusi indicatia aceea de un nivel - minus 2 din parc ma baga putin in ceata.
Avem cel putin doua persoane care au tangenta si cu asa ceva, ma gandeam la Domix si Subway, poate ne dau ei vreo solutie.

Re: Constructia de parcari in Bucuresti Dominatrix

Parcul ramane asa cum e. Mai putin zona pentru rampele de acces si cele pentru instalat lifturile.

Re: Constructia de parcari in Bucuresti shoppy

Deci nu o sa se faca pereti mulati dejurimprejur?

Re: Constructia de parcari in Bucuresti subway guru

Ce te face sa crezi asta??? ca un PUZ nu e decat o poveste frumosa de adormit copiii mici... :mrgreen:

Re: Constructia de parcari in Bucuresti shoppy

Aaa, nimic, vorbeam doar asa ipotetic, daca s-ar putea construii o parcare la nivelul -2 sub parc fara taierea copacilor...

Inca nu ne-a explicat nimeni de ce pe acelasi plan apare si in parc "Parcaj Subteran 1 nivel - minus 2". In lipsa precizarilor de specialitate, putem specula la infinit...

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 63

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2465 forum members have written 438225 posts in 5487 topics and 524 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”