Topic: Discutii - Lucrari statia Favorit
832 posts, 273577 views
📖 Pagination options
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Favorit
andrei11
Ha ? Ce, se anunta ceva bazine la vara ? Si eu nu stiu ?
Ha ? Ce, se anunta ceva bazine la vara ? Si eu nu stiu ?
- George
-
Posted:
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Eu zic sa ne gandim si la niste piscicultura /acvacultura...., mai scoatem niste bani sa platim TBM-urile care stau....
Eu zic sa ne gandim si la niste piscicultura /acvacultura...., mai scoatem niste bani sa platim TBM-urile care stau....
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Puah...da noi ce suntem pe aicea, popandai???
Na, ca iar am dat-o in off-topic!
Puah...da noi ce suntem pe aicea, popandai???
Na, ca iar am dat-o in off-topic!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Vezi ca gura pacatosului adevar graieste...cand 'negociam' scoaterea din namol a liniei Grigorescu-Centura, un bancher mai hatru de la BEI tot asa m-a luat la misto...daca tot dadeau pustanii din cartier cu undita la peste prin statiile abandonate...de ce n-am face crescatorii de peste in sisteme de acvacultura ecologice!
Si nu esti prea departe de ideile cretze stil Coana Leana care ne recomanda sa facem depozit de cartofi la depoul Pantelimon...
De ce n-am incerca acum sa depozitam barabulele la Valea Ialomitzei???
danutzu_2910 wrote:
Vezi ca gura pacatosului adevar graieste...cand 'negociam' scoaterea din namol a liniei Grigorescu-Centura, un bancher mai hatru de la BEI tot asa m-a luat la misto...daca tot dadeau pustanii din cartier cu undita la peste prin statiile abandonate...de ce n-am face crescatorii de peste in sisteme de acvacultura ecologice!
Si nu esti prea departe de ideile cretze stil Coana Leana care ne recomanda sa facem depozit de cartofi la depoul Pantelimon...
- earthchild
-
Posted:
-
earthchild
... sau Alpine Bau?
subway guru wrote:
Azi Astaldi a dat in functiune o autostrada inainte de termen...dar nimeni nu pomeneste un cuvintzel daca a si primit integral banii pentru lucrare...in schimb ne 'asasineaza' cu Nelu Iordache...si ce buni sunt austriecii de la Strabag...
... sau Alpine Bau?
- Nightwolf
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ha ha ha la ce ?
Nightwolf, oricum vezi ca nu ti-au iesit omuletii veseli dupa Hahaha, sau oricum eu nu-i vad.
Cum nu pot citi documente Zip / RAR pe forumul acesta, si asta de multe ori ( ), si nimeni nu-mi spune de ce
Ha ha ha la ce ?
Nightwolf, oricum vezi ca nu ti-au iesit omuletii veseli dupa Hahaha, sau oricum eu nu-i vad.
Cum nu pot citi documente Zip / RAR pe forumul acesta, si asta de multe ori ( ), si nimeni nu-mi spune de ce
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Eu am "punctat" mingea ridicata la fileu de Andrei...
P-asta cu "recomandarea" lu` tzatza Leana n-am stiut-o....
Cred ca nu ne-ar ajunge productia interna ca sa umplem la Valea Ialomitei....drept pentru care trb sa apelam la importuri....
subway guru wrote:danutzu_2910 wrote:
Eu am "punctat" mingea ridicata la fileu de Andrei...
P-asta cu "recomandarea" lu` tzatza Leana n-am stiut-o....
Cred ca nu ne-ar ajunge productia interna ca sa umplem la Valea Ialomitei....drept pentru care trb sa apelam la importuri....
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
1. hahaha la Alpine Bau
2. da stiu.. nu am lasat io spatii
3. daca are protectie la zip/rar nu le poti citi ... da-mi un exemplu sa vad daca mie-mi merge ...
andrei11 wrote:
Ha ha ha la ce ?
1. hahaha la Alpine Bau
2. da stiu.. nu am lasat io spatii
3. daca are protectie la zip/rar nu le poti citi ... da-mi un exemplu sa vad daca mie-mi merge ...
- andrei11
-
Posted:
-
- icee
-
Posted:
-
icee
poate s-a mai discutat, dar favorit din ce motiv e mai mare?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pe aici se discuta, e o a treia linie si un X. viewtopic.php?f=234&t=2213&start=56#p93386
icee wrote:
Pe aici se discuta, e o a treia linie si un X. viewtopic.php?f=234&t=2213&start=56#p93386
- icee
-
Posted:
-
icee
Are o remiza pt punerea in circulatie la deschiderea programului sau rezerva de circulatie .
Are o remiza pt punerea in circulatie la deschiderea programului sau rezerva de circulatie .
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination