MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Favorit

832 posts, 273577 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 60

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Favorit andrei11

Ha ? Ce, se anunta ceva bazine la vara ? Si eu nu stiu ?

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit George

sadic mic! sau sa zic mare?!  :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit danutzu_2910

Eu zic sa ne gandim si la niste piscicultura /acvacultura...., mai scoatem niste bani sa platim TBM-urile care stau....

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit subway guru

Puah...da noi ce suntem pe aicea, popandai???
Na, ca iar am dat-o in off-topic!

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit subway guru

danutzu_2910 wrote:
Eu zic sa ne gandim si la niste piscicultura /acvacultura...., mai scoatem niste bani sa platim TBM-urile care stau....

Vezi ca gura pacatosului adevar graieste...cand 'negociam' scoaterea din namol a liniei Grigorescu-Centura, un bancher mai hatru de la BEI tot asa m-a luat la misto...daca tot dadeau pustanii din cartier cu undita la peste prin statiile abandonate...de ce n-am face crescatorii de peste in sisteme de acvacultura ecologice!
Si nu esti prea departe de ideile cretze stil Coana Leana care ne recomanda sa facem depozit de cartofi la depoul Pantelimon...
De ce n-am incerca acum sa depozitam barabulele la Valea Ialomitzei??? :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit earthchild

subway guru wrote:
Azi Astaldi a dat in functiune o autostrada inainte de termen...dar nimeni nu pomeneste un cuvintzel daca a si primit integral banii pentru lucrare...in schimb ne 'asasineaza' cu Nelu Iordache...si ce buni sunt austriecii de la Strabag...

... sau Alpine Bau?

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit Nightwolf

Hahahaha!!:):lol:

Ha ha ha la ce ?  :o
Nightwolf, oricum vezi ca nu ti-au iesit omuletii veseli dupa Hahaha, sau oricum eu nu-i vad.
Cum nu pot citi documente Zip / RAR pe forumul acesta, si asta de multe ori (  :twisted:  :twisted:  :twisted: ), si nimeni nu-mi spune de ce  :twisted:

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit danutzu_2910

subway guru wrote:
danutzu_2910 wrote:

Vezi ca gura pacatosului adevar graieste...cand 'negociam' scoaterea din namol a liniei Grigorescu-Centura, un bancher mai hatru de la BEI tot asa m-a luat la misto...daca tot dadeau pustanii din cartier cu undita la peste prin statiile abandonate...de ce n-am face crescatorii de peste in sisteme de acvacultura ecologice!
Si nu esti prea departe de ideile cretze stil Coana Leana care ne recomanda sa facem depozit de cartofi la depoul Pantelimon...
De ce n-am incerca acum sa depozitam barabulele la Valea Ialomitzei??? :lol:

Eu am "punctat" mingea ridicata la fileu de Andrei...

P-asta cu "recomandarea" lu` tzatza Leana n-am stiut-o....  :lol:  :lol:
Cred ca nu ne-ar ajunge productia interna ca sa umplem la Valea Ialomitei....drept pentru care trb sa apelam la importuri....  :D

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit Nightwolf

andrei11 wrote:
Ha ha ha la ce ?  :o
Nightwolf, oricum vezi ca nu ti-au iesit omuletii veseli dupa Hahaha, sau oricum eu nu-i vad.
Cum nu pot citi documente Zip / RAR pe forumul acesta, si asta de multe ori (  :twisted:  :twisted:  :twisted: ), si nimeni nu-mi spune de ce  :twisted:

1. hahaha la Alpine Bau
2. da stiu.. nu am lasat io spatii  :lol:
3. daca are protectie la zip/rar nu le poti citi ... da-mi un exemplu sa vad daca mie-mi merge ...

S- a rezolvatcu Zip - ul / RAR - ul  ;)

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit icee

poate s-a mai discutat, dar favorit din ce motiv e mai mare?  :ugeek:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit Utilizator anonim

icee wrote:
poate s-a mai discutat, dar favorit din ce motiv e mai mare?  :ugeek:

Pe aici se discuta, e o a treia linie si un X. viewtopic.php?f=234&t=2213&start=56#p93386

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit icee

Are o remiza pt punerea in circulatie la deschiderea programului sau rezerva de circulatie .  :D

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433553 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”