MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Orizont

773 posts, 254261 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 56

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Nightwolf

Ala e un fel de Spheron dar exclusiv topografic??

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont subway guru

Sistemul se numeste 'Centaur' si este exclusiv topografic (e o statie totala complet automatizata).
De regula are amplasament fix pe cladiri. Cel din imagine e pe strada si poate fi mutat, se numeste 'Nomad'.
Darele se transmit wireless...se vede in poza antenutza.

Da, e 3D, masoara in X,Y,Z...in timp real...reperii sunt plasati pe cladirile de vis-a-vis...
A fost o distractie intreaga sa-i lamurim pe cei de la Directia de Informatii a Armatei ca nu-i spioneaza pe ei si nu 'interfereaza' cu comunicatiile NATO...
dar n-am nimic de reprosat, oamenii si-au facut datoria, au verificat si para-verificat pana s-au convins de 'inocenta' sistemului 'civil'...bravo lor, asta e inscris in 'fisa postului' si s-au achitat 'cu brio'...
De altfel 'nomadul' ala e pozitionat chiar sub camerele lor de luat vederi de supraveghere a incintei...avantaj 'noi,' ne pazesc gratuit 'scula'...

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont aztec

Dar cu munca... cu munca pe santier, cam de vara. Cativa muncitori ce mai intind ceva pamant.
Sau au gatat constructorul iarasi bani?

Pentru a continua aici ceva e necesara aprobarea PMB pt devierile de circulatie...
La ce bani te referi ca s-au gatat?
La suta aia de meleoane din certificate verzi ce inca nu a sosit in bugetele Mrex???

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Nightwolf

subway guru wrote:
Da, e 3D, masoara in X,Y,Z...in timp real...reperii sunt plasati pe cladirile de vis-a-vis...
A fost o distractie intreaga sa-i lamurim pe cei de la Directia de Informatii a Armatei ca nu-i spioneaza pe ei si nu 'interfereaza' cu comunicatiile NATO...
dar n-am nimic de reprosat, oamenii si-au facut datoria, au verificat si para-verificat pana s-au convins de 'inocenta' sistemului 'civil'...bravo lor, asta e inscris in 'fisa postului' si s-au achitat 'cu brio'...
De altfel 'nomadul' ala e pozitionat chiar sub camerele lor de luat vederi de supraveghere a incintei...avantaj 'noi,' ne pazesc gratuit 'scula'...

Misto scula... la IGP pt acc aviatice avem ceva ce se numeste Spheron, il pui in centru si face aceleasi lucruri prin date topometrice care apoi sunt descarcate in AutoCad. Partea si mai misto e ca face si foto si iti reproduce 3d la scara toata scena cu cladiri, copaci, boscheti etc. Dureaza intre 4 si 8 ore de "construit" in cazul in care nu se misca nimic in perimetru :)

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Victor92

Maria Andrei sau subway guru: Puteti sa-mi spuneti cum va fi deviata circulatia de la Orizont incepand cu 1 Iunie (din cate am citit pe forum)? Daca ati putea sa-mi faceti o harta in paint ar fi perfect. Va multumesc anticipat  :D

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont laur_visan

La Orizont astazi utilajele erau pregatite pt turnarea asfaltului pt devierea traficului spre Razoare.

Re: POZE Lucrari - statia Orizont George

Si cand o sa vina banii aia?

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont George

Ma refer la banii despre care Utilizator anonim spune odata cu pozele ca trebuie sa vina de la Metrorex pentru devierea traficului...cica era urgenta statia asta...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Utilizator anonim

Sunt banii din timbru de mediu sau ce au alocat lunile trecute, dar incompetentii inca nu au fost in stare sa ii trimita catre metrorex - constructor.
Cu rectificarea nu stiu de ce am impresia ca sunt bancuri, iar cu fondurile UE, tot incompetentii la care ma refer mai sus trebuie sa faca documentatia sa sa inceapa finantarea.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont ByOnu

Cert este ca nu stim exact pe banii cui se lucreaza, pe ai constructorului cel mai probabil. Si mai cert este ca nu mai tine mult si se opreste iar, asta daca nu dau si astia mai cu talent din pixuri sa primim banii europeni. :roll:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Utilizator anonim

Lucrarea va merge asa in continuare, cel putin anul asta nu se mai opreste, doar ca ritmul va fi actualul. Asa pana la sfarsitul anului vom avea cel mult statiile Orizont, Favorit si Tudor Vladimirescu in stare ca Academia Militara si poate un TBM avansat 1-2 statii.

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 56

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433357 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”