MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5565 posts, 1207516 views

Go to page:  1  ... 136 137 138 139 140 141 142  ... 398

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse despre Metrorex cris_m

Măi nu stiu ce sa zic de problema vibratiilor. O fi nu o fi de fapt traficul de vina, nu stiu. De exemplu, la mine intre Titan si N.G vibratiile de la metrou isi spun putin cuvantul...

Imi povesteau bunicii mei, atat din partea lui tata cat si a mamei, care stau in blocurile de la strada, ca au prins si cu si fara metrou... Concluzia lor dupa aproape 50 de ani de locuit in aceleasi apartamente: se simt ceva vibratii...

In schimb la randul 3 de blocuri (cum este al meu) nu prea am simtit fenomenul... poate indirect din cauza ca am vazut tablourile de prin casa usor miscate, fara sa le fi atins (pot fi si din cauza de microseisme, dar nu prea cred).

Mister partial elucidat :mrgreen:

Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

Eu v-am spus ce zic studiile si masuratorile, nu va faceti ganduri negre, nu se darama blocurile din cauza circulatiei metroului...
Si va citez din 'clasici'...a vazut cineva 'fo gara daramata din cauza ca trece trenul pe langa ea???
In alta ordine de idei, dupa atentatele de azi, reuniune de urgenta privind masurile de siguranta la metroul nostru...nu ma intrebati ce si cum, chiar daca as stii nu v-as spune, ca n-am idee cat de 'jihadisti' sunt unii de pe acilisea...vedea-i-as morti, cu dric la poarta, mama lor, eu ma 'baricadez' in tabara cealalta, aia a 'oamenilor buni'...
:bere:

Re: Discutii diverse despre Metrorex mcosmin

Sa inteleg ca paznicii vor primii pistoale cu capse?  :lol:

Intelegi ce vrei, doar sa nu fi 'cu capsa pusa' pe lucruri atat de grave...e vorba de 'noi', oricum ne-ar chema...la treburi din astea, mistocareala e de prost gust... :twisted:

Re: Discutii diverse despre Metrorex alexxd_31

Stati calmi, clădirea cade daca intra in rezonanta.
Vibratii si oscilatii pot apare si de la vant ( la cladirile inalte elastice) Nu credeam pana nu am vazut cu ochii mei. In intersectia de la Potcoava se simt vibratiile de peste 30 de ani si nu a căzut nici un bloc.
Legat de nenorocirea de astăzi. Nu e cazul si momentul sa facem bascalie.

Pana azi decat am urmarit forumul de cel putin 6 ani. Nu m-am abtinut sa nu scriu cand am vazut asocierea restrictiei de viteza cu trenurile CAF. E ca in pamfletul lui Florin Piersic cu castravetele. Facem ce facem si revenim la CAF, vibratii etc..

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. O seara buna tuturor!

Cladirea cade doar la cutremur, la bombardament sau la 'jihad'...restul sunt cel mult senzatii de 'inconfort'...
Nu inseamna ca nu trebuie luate in seama si 'senzatiile de inconfort', nelinistile si 'idiosincraziile', dar toate la nivelul lor de 'importanta/pericol potential'...
:ugeek:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex 133 313

Apropo de vibratii si zgomot, ultima curba (aia crancena) la intrarea in Titan cand vii dinspre Georgian ce are? Suna ca si cum s-a completat ciuperca sinei cu material si n-au polizat!  :lol: Cum fac aia de la RATB cu tramvaiele.

Aia de la RATB nu fac nimic la capitolul intretinere...e un subiect mult prea 'delicat' dar universal valabil in Romania, facem investitii de miliarde dupa care...ne bagam picioarele in banii investiti...si incercam sa rezolvam lipsa de lucrari de intretinere cu...noi investitii!!!
E ca in bancul ala despre tzigani...ce facem fa, spalam copilul sau mai bine facem altul???
:twisted:

Re: Discutii diverse despre Metrorex andrei11

Stau in Piata Iancului la strada fix pe Mihai Bravu si sunt un maaaaaareeeeeee nesimtit.
Chestia cu tablourile miscate si metrou tine de SF. E de la inventii.
In alta ordine de idei am mers sute de kilometri pe jos cu metroul sub mine si iarasi sunt nesimtit.
Frate-miu sta pe Mihai Bravu vizavi de fostul Miraj si la fel, si el e un mare nesimtit. Si are si tablouri in casa. Si eu am.

Buna seara! Va rog nu mai postati despre vibratii si metrou.  Poate vede cineva de la b365 si scrie vre-un articol si ne trezim cu Anpc-ul ca inchida metrou. Eu deocamdata nu m-am mutat in Piata Iancului si ajung doar cu tramvaiul in Pipera.

In zona Piata Iancului ( blocul cu farmacia Dona Mihai Bravu colt cu Pache ) nu se simte nici un metrou desi cred ca este foarte aproape de statie.

Am mai spus pe aici, dar o repet...ai ceva curiozitati sau 'temeri' cu vibratiile cand vrei sa te muti in apartament nou?
Iei un pahar de sticla 'cat mai gros in carne', il umpli cu apa chioara si-l asezi pe podea (nu in alta parte), fix la mijlocul camerei, ca sa fie amplitudinile planseului cat mai mari, si te uiti la 'suprafata apei', sa vezi cat si cum 'tremura'...nu e accelerometru, nu e stiintific si nici exact, e doar 'o idee'...si nici nu inseamna ca daca are ceva 'tremurici' se darama blocul...si nici nu-ti da vreo indicatie privind 'sursa', o fi microseism, o fi traficul stradal, o fi metroul ori tramvaiul, o fi o rafala de vant sau ascensorul 'neechilibrat' ori hidroforul...ori isi bate vecinul nevasta 'ceva mai energic'!
Dupa care 'negociezi' cu vanzatorul sa mai lase ceva la pretul de vanzare...ca tremura planseul!!!
Sfat 'gratis', nu cer comision la 'chilipirul castigat'!!!
:bere:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex 133 313

subway guru wrote:
Aia de la RATB nu fac nimic la capitolul intretinere...e un subiect mult prea 'delicat' dar universal valabil in Romania, facem investitii de miliarde dupa care...ne bagam picioarele in banii investiti...si incercam sa rezolvam lipsa de lucrari de intretinere cu...noi investitii!!!
E ca in bancul ala despre tzigani...ce facem fa, spalam copilul sau mai bine facem altul???
:twisted:

Cat adevar in cateva cuvinte. Cam asa si cu metroul de sub Balcescu. Bine in schimb ca urmeaza M6.
P.S. Mai fac si aia de la RATB niste incropeli unde-i crancen sau grav, de exemplu curba de la Constantin Istrati cu Progresului, incarca acolo cu material nu-l polizeaza si iti macini dintii in Tatre, pe langa faptul ca pierd tot stratul de rugina prin vibrare.  :lol:

Cel mai dureros e la CFR...tragedie antica...Sofocle si Euripide erau mici copii...

Go to page:  1  ... 136 137 138 139 140 141 142  ... 398

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433714 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”