De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1232637 views

Go to page:  1  ... 135 136 137 138 139 140 141  ... 321

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

In alta ordine de idei si nu chiar (ca tot era cineva suparat pe prostie)... pana unde poate merge prostia institutionala in Romania.  
Am sa va las sa ghiciti locatia (nu-i foarte greu).
IMG974.jpg (113.65 KB; downloaded 2493 times)
IMG975.jpg (110.64 KB; downloaded 2492 times)
IMG978.jpg (115.99 KB; downloaded 2491 times)

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" BodoMinea

Nu se încadrează altundeva dar poate e interesant pentru unii, deci sper că nu se supără nimeni că pun asta în „Club”.

Fiind foarte frustrat că nu am găsit pe Google Play aplicație cu „Mersul Trenurilor” când aveam nevoie și a trebuit să mă lupt cu interfața CFR, n-șpe taburi noi și răsfoit prin pagini cu diferite URLuri, m-am gândit să realizez eu una, chiar în timp ce mergeam cu trenul.

După cum scrie și în banner-ul de mai sus, a avut destul succes din prima săptămână și a ajuns în clasament lângă Moovit, Uber, Wizzair, etc.

Proiectul fiind unul făcut mai mult de fun (o interfață și niște shortcuturi către paginile deja existente ale InfoFer) am zis să încerc ceva mai serios dacă tot am realizat prima aplicație de acest gen din România, și să lansez UnoRail: dintr-o singură căutare se poate naviga printre rutele mai multor operatori feroviari (inclusiv cei privați) naționali, se poate găsi varianta optimă și cea mai avantajoasă.

Aplicația UnoRail oferă în același timp toate informațiile despre trenurile CFR Călători (prin urmare și toate opțiunile primei aplicații, afișate ca atare din InfoFer și neprelucrate -de unde și interfața puțin stângace din această cauză- pentru a evita scrapingul pe care ei îl consideră ilegal), dar și informații dintr-un motor de căutare propriu care indexează site-urile (paginile cu rutele, orarul și comunicatele) operatorilor privați care nu au un sistem propriu de calcul al rutelor. Există și posibilitatea de a salva traseele favorite pentru vizualizare offline (generează automat fișiere PDF din pagini) și sistem de notificări în caz de anulări sau întârzieri mari, e în procesul de implementare pentru toți operatorii din aplicație.

Sper să nu se încadreze ca reclamă sau ceva această postare, ambele aplicații sunt proiecte personale (menționez aici și că sunt elev în clasa a10-a și am 15 ani..), la care am lucrat singur și pe care le distribui gratuit și fără niciun fel de reclame sau altă modalitate de monetizare, strict în folosul călătorilor (spre o informare mai rapidă).

Dacă vreți să încercați, eventual să lăsați un review sau să o dați mai departe cuiva care circulă des pe calea ferată v-aș rămâne recunoscător -> Aplicație UnoRail și Aplicație Mersul Trenurilor CFR

Aplicația e prezentă și pe Facebook. Mulțumesc,

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Colega, sa avem pardon, treaba aceea nu e prostie,e opera de arta.
3-16-2016 11-16-30 AM.png (680.84 KB; downloaded 2573 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Postmodernism?  :twisted:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

Felicitari BodoMinea!

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" BodoMinea

Mulțumesc.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Am inteles io bine? In 2012 e austeritate si criza si in 2016 statul vrea sa dea fo' 11.000.000 euro pentru un cataroi chipurile cioplit de Brancusi?  :twisted:
Asa se spala mai nou banii pentru "interceptari"? Nu s-a gasit inca nici un minister sa cumpere si tezaurul de la Moscova?  :twisted:  :twisted:
Well... daca vreodata am ocazia... o sa infig un baros in cataroiul in cauza in speranta ca este plin cu aur la interior si nu este doar o alta spalare de bani dezgustator de mizerabila.
P.S. Daca SRI vrea acum sa pozeze in salvarea nationala impotriva coruptilor poate ar trebui sa spuna si ce pazea prin 1990-2010. Ce facea pe vremea embargoului pentru Serbia... Ce facea pe vremea FNI, SAFI, GERALD... de exemplu. Pe vremea Bancorex, Columna... ce face pe vremea legii darii in spaga...   :twisted:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" mcosmin

Ca sa fie societatea civila (aka agenti SRI infiltrati in diverse organizatii) (sic) si intelectualii fericiti cu noul, preainteleptu' guvern.

Intre timp nu construim 3 spitale regionale a 500 milioane euro bucata dati de la UE, ca nu ne trebuie sistem de sanatate, atata timp cat avem SRI si DNA. A da si dreptul la viata e un lux teoretic. Am uitat.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Mda... e cu dus si intors. Eu nu mai tin minte cand a votat vreodata forul legislativ o lege in unanimitate pana la legea darii in spaga... Si atunci stai si te intrebi... daca nu cumva este vorba de aceeasi entitate care joaca la doua capete. De fapt... nu stai si te intrebi ca stii din start, dar doar te faci ca nu stii ca sa mai mimezi democratia inca 4 ani, sa nu se trezeasca careva ca nu prea-i diferenta intre duma rusa si parlamentul Romaniei si sa te expulzeze, izoleze in coltul UE, si ca nu prea-i diferenta intre fsb si servitiili noastre. Sa mai mimezi... dar pana cand.  :twisted:
Cel mai rau este cu prostovanii intaratati, care se musca precum cainii intre ei asmutiti de fitescine, ba ca serviciile sociale le iau banii de metrou, ba ca arafatul le ia banii de consolidari... numa' de furaciunile la care au fost martori (poate si complici) si despre care tac malc nu amintesc nici cu o fraza.  :twisted: Ca primesc ajutoare de stat constant ca sa supravietuiasca in "economia de piata functionala" nu vad. Ei vad gauri mereu in pantoful altora, mereu vad ciunga in parul altora. Pana primesc o oglinda in cap de la DNA.  :lol: Care sta si ea la mila... denunturilor si interceptarilor. Oricum un salt major fata de "justitia" din 1990-2010, care nici nu stiu practic la ce a avut bugete anuale pe vremea lu' Stanoiu, Macovei... etc.
In orice caz, nu disperati, ca robinetul nu se slabeste curand. Nu dam drumul la conducta cu bani pana nu se clatina serios piramida. Ca pica o caramida din varf nu-i mare lucru, n-o sa planga nimeni, dar cand ti-o ia toata baza la vale...  :twisted:  :lol: Daca nu se ating chestiunile dureroase si grele din trecut care au distrus vieti si familii... n-o sa se miste nimic. Si sper sa nu creada cineva ca toti oamenii pot fi mituiti sau cumparati. Banii nu cumpara nici timpul trecut, nici sanatatea pierduta, nici demnitatea si mai ales nici mortii.  
Degeaba faci spitale daca esti lasat sa mori in ele ca n-ai bani de spaga. Degeaba faci biserici daca se dau sacosele cu mita in curtea lor. Degeaba faci propaganda daca n-are cine s-o asculte. Asta apropo de televiziunile insolvente.
E cam nasol sa ai niste zeci pe ani pe care nu prea stii cum sa-i bagi in cartea de istorie. Ca oricat i-ai cosmetiza... tot sunt urati cu spume.  :lol:  :mrgreen: SI ai ridica si semne de intrebare cu privire la altele, mai vechi.

Au mai fost legi votate in unanimitate. Nu stiu daca s-au si aplicat pana la urma. Ideea de baza a legii darii in plata nu este rea, chiar este necesar un control mai mare asupra bancilor, dar nu cred actuala posibila implementare este buna la ceva. Mai degraba pot fi ajutati cei care au probleme sa plateasca prin alte modalitati, gen prelunginrea creditului (dar nu si marirea dobanzii), sau alte modalitati asemanatoare. Plus criterii mai stricte la evauarea imobilelor, cea ce ar forta si dezvoltatorii sa puna niste preturi mai apropiate de realitate (acum banca efectiv evalueaza la pretul dat de producator, ca ii convine sa dea credite cat mai mari).

Ca tot veni vorba de banci, cica la clasa a 2a se preda despre imprumut si cat de avantajoase sunt ele.
Priamida o sa se clatine doar prin procedee naturale: Ca de bagat la inchisoare nu cred ca vor fi bagati toti.

• 133 313
  • Posted:
  •  

:P Nu este rea... doar spala niste spagi.  :twisted: Numai ca nu prea inteleg ce treaba au spagile in cauza sa fie spalate iar gaura umpluta cu banii adusi de multinationale. Care multinationale ne-au mai aratat si noua ce-i viata, ca altfel tot cu merindele de la buticul/aprozarul din apartamentul de la parter si cu chilotii cumparati din portbagajul oltcitului stateam si acum.
N-am inteles pana la urma care-i treaba cu bancile, care -i vina lor in faptul ca ANEVAR, ANRP, NOTARII si alte "entitati" statale s-au gandit ce haios ar fi sa faca un cartel si sa supraevalueze bunurile imobiliare pe hartie, ca sa para jaful ceva mai mic raportat la total.  :twisted:  A... ca au fost complici si nu le-au spus prostovanilor ca sunt prostovani si se inhama la o (dez)iluzie... Perhaps. Dar asta tot nu motiveaza umplerea gaurii cu banii investiti de straini.
P.S. Vreau exemple de legi votate in unanimitate. Inafara de legile bugetelor servitiilor, de alea stiu.  :twisted:

Deci pe scurt... hai sa o lasati moarta cu "inamicitia" politica - DNA&SRI. Ca miauna.  :twisted: Miauna... de mult timp si mai tare de cand s-a tras de coada cu votul prin ciordrespondenta.

Alea cu marirea alocatiilor si cu concediul maternal parca. Intrarea in NATO si UE.

Si scamatoria cu majorarea salariilor profesorilor cu 50% in 2009.

Votul prin ciordrespondenta nu mai este necesar, a fost doar o chestie de fatada ca sa se simta romanasii din diaspora bagati in seama (asta pentru ca nici macar nu se stie exact nr lor, nici macar o estimare cat de cat buna, deci premisa ca poti organiza un vot pentru romanii din diaspora este efectiv nula). Nu e nevoie sa fraudezi alagerile cand poti manipula prostimea pe facebook/TV/ziare. Si uite asa supravietuiesc televiziunile in insolventa - sunt platite ca sa manipuleze in campania electorala, si banii le ajung 2 ani, la cat de dese sunt alegerile in Romania.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu e nevoie de votul prin ciordrespondenta... dar pentru siguranta... nu care cumva sa ne prezentam la UE cu primari si deputati votati de nici 10% din populatie.. Si aia 10% in buna parte morti si ingropati.  :lol: Gradinita. Doamna invatatore, imi dati voie la toaleta?   :lol:
P.S. Ma io nu stiu ce vi se pare voua ca manipulati cu tv/feztebuci/presa. Ca din ce trece timpul parca tot mai putini oameni sunt in tara asta. A... ca se mai darama cate un guvern cu fetzebuci... problema este sa nu devina obisnuinta si va ia prin surprindere la un momentdat ce se intampla ca fetzebuci in fond este o platforma gandita de straini. Dar oamenii tot se imputineaza. Si imputinarea inseamna constant scaderea consumului. Si de aici calculati voi ce decurge. :lol: Motiv pentru care se si tine orasul blocat, cu santiere de 10 ani, cu semafoare stricate cand ti-e lumea mai draga, fara trenuri de metrou, fara tramvaie, cu masini inmatriculate toate in Ilfov parcate aparent fara un motiv logic prin diverse intersectii la ore de varf sa gatuiasca traficul...  :twisted:  Totul sa para si orasul mai aglomerat sa nu se sperie lumea cat de gol este daca s-ar tranzita normal. Si sa nu succombe Petrom cu brio.  :lol:  :lol: Lucru care se va intampla oricum, indiferent de dorinta sistemica.  :twisted:
P.S.Cat despre "artificii" cu majorari de alocatii si concedii maternale. Daca voi credeti ca aia care au fost copii in scoala pe vremea "tranzitiei" or sa fete de dragul alocatiei si concediului...  :popa: Medicamenteeeeee! Familie, iubire... chestii straine de "interceptori". Avaritia, influenta, inumanitatea. Bagi fisa iese sclavul. Pardon, copilul.  :lol: Doar ce v-am spus ca sunt niste chestii, destul de multe, pe care banii nu le pot cumpara. Doar pute massmedia de "horoscopul dragostei" si "de cate ori e bine sa faci sex intr-o luna" si "bancul zilei numai cu sotul sotia si amanta" si " a prins-o pe fi-sa in pat cu unul" si "Borcea s-a cotarlit la parnaie" si "Anca Serea fata a 15-a oara" si si si... Si tot degeaba, iar a iesit incrementul negativ in statistici.  :lol: Cam asta e "marea" voastra manipulare cu tv, ziar, fetzebuci...  :twisted: Aia n-au dupa ce bea apa si voi ii indemnati sa se impuieze.  :lol: Si fata si-i baga la congelator.  :shock:  :popa:  Poate va loveste realitatea curand in cap sa va treziti. Ca de deflatie nu scapi cu propaganda, tv, fetzebuci, ziare... cata-i lumea si pamantul.  :popa: Mizati pe DNA, ca acolo este o unica sansa, si aia mica si firava.  
P.S. Acum judecand dupa absorbtia fondurilor europene chiar ma intreb care a fost chestia cu UE. Daca aia intelegeau ceva din UE la momentul cand votau. Sau au votat si ei intai urmand sa se prinda din mers.  :lol: Si nu s-au prins.

Nu prea are importanta cati romani sunt efectiv in Romania. Romanii sunt folositori doar ca sa voteze. Si ca sa votezi nu trebuie efectiv sa fi in Romania (cum cer nenorocitii aia de greci - auzi la ei, grecii nu voteaza din diaspora, clar nu stiu ce-i aia democratie), ci doar sa te prezinti la un vot care sa legitimizeze niste lideri.

Si aici intervine evident manipularea facebook/radio/tv/ziare. Ti se pare tie ca un roman care e in diaspora, (presupunand ca are un creier functional - vezi mai jos) poate sa stie efectiv care este situatia in tara, si sa voteze in cunostinta de cauza? evident ca nu, asa ca el se duce la momeala, adica la cea ce crede el ca poate sa ii dea o idee (adica facebook/tv/radio/ziare) si citeste, ca na, omul are toata bunavointa in el sa faca ce e bine. Doar ca el habar nu are ca de fapt este manipulat, pentru ca el nu vede niciodata decat un singur punct de vedere, si anume acela al grupului mai vocal pe facebook/tv/ziare/radio.

Tu chiar vrei sa imi spui mie ca aia care o ardeau (no pun intended) prin cluburi suspecte au miscat in cunostinta de cauza? evident ca nu, au fost manipulati. Ei nu aveau nici suficient creier sa isi dea seama ca acele cluburi pe care le frecventeaza sunt efectiv capcane ale mortii, deci ei nu aveau nici macar instinctul animalier natural de baza al supravieturii si autoconservarii, d-apoi capacitatea de a evaluaza corect si obiectiv o situatie despre care nu stiu mai nimic? Adica cand ai puterea intelectuala a unei amibe, e clar ca vei fi manipulat de oricine. Cea ce s-a intamplat la Colectiv a fost tragic (dar vina este impartita, si in nici un caz nu doar la ISU/guvern/patroni, ci si la clientela in general), insa nu mi se pare OK modul in care societatea romaneasca a raspuns la acest eveniment. Si intre timp amibele au reusit sa isi intoxice bebelusii, dar bineinteles ca acum nu misca nimeni nimic, ca nu exista un castig politic in toata asta. Paramecii (da, am ceva cu regnul Protista azi) de la guvern nu sunt in stare sa gaseasca o cauza, se grabesc in declaratii si pana la urma de 3 luni de zile bebelusii mor pe capete.

Si aici ne intoarceam la problema de baza, si anume tinerii frumosi si liberali, o fraza asemanatoare celor spuse de parinti ca sa isi faca progenitura sa creada ca e cel mai perfect si cel mai destept si ca nu poate gresi. Cine a inventat fraza asta a fost evident un geniu, pentru ca a stiut ca amibele or sa prinda de ea. Problema nu sunt politicienii ci romanii de rand, politicienii nu sunt decat un exponent al societatii per ansamblu, iar societatea per ansamblu are mai multe amibe (sau in general membrii ai regnului Protista) decat primate (sau in general membrii ai regnului Animalia).

Populatie in Romania va fi, chiar cateva sute de ani de acum inainte, poate nu majoritar romana, dar va fi, si cat timp va fi populatie se va putea fura.

Go to page:  1  ... 135 136 137 138 139 140 141  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463917 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”