Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2709 posts, 535997 views
📖 Pagination options
- ilie_v
-
Posted:
-
Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus
ilie_v
Salutari,
Cred ca ar fi interesante niste poze aici: viewtopic.php?f=121&t=2521
Sunt ceva modificari din august 2012 si pana acum, dimineata am observat un interzis la straduta care iese direct inspre cladirea bandajata si mult comentata plus deviatia cea nou aparuta plus marcajele pe care personal nu le prea inteleg (eu personal) de la Virgiliu....
Salutari,
Cred ca ar fi interesante niste poze aici: viewtopic.php?f=121&t=2521
Sunt ceva modificari din august 2012 si pana acum, dimineata am observat un interzis la straduta care iese direct inspre cladirea bandajata si mult comentata plus deviatia cea nou aparuta plus marcajele pe care personal nu le prea inteleg (eu personal) de la Virgiliu....
-
- Victor92
-
Posted:
-
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia
Victor92
S-au pus marcajele pentru pietoni si benzile de circulatie in zona Piata Virgiliu. Revin maine cu poze.
S-au pus marcajele pentru pietoni si benzile de circulatie in zona Piata Virgiliu. Revin maine cu poze.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Diseară, poze proaspete din zona fierbinte. Se trage tare...
Diseară, poze proaspete din zona fierbinte. Se trage tare...
-
- DanCld
-
Posted:
-
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Nu. Se asfalteaza intre Pata Virgiliu si Strada Mircea Vulcanescu.
DanCld wrote:
O dau jos?
Nu. Se asfalteaza intre Pata Virgiliu si Strada Mircea Vulcanescu.
- ilie_v
-
Posted:
-
ilie_v
Stie cineva cum se va desfasura circulatia in zona in viitorul apropiat?
Aseara, de pilda am observat un semn de interzis pe o strada care pana acum era cu ses unic iar circula se desfasura chiar in acel sens (a se vedea in foto atasat).....
Stie cineva cum se va desfasura circulatia in zona in viitorul apropiat?
Aseara, de pilda am observat un semn de interzis pe o strada care pana acum era cu ses unic iar circula se desfasura chiar in acel sens (a se vedea in foto atasat).....
Berthlot.jpg (185.31 KB; downloaded 2250 times)
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Be Berthelot circulatia va ramane la fel, doar ca in intersectia cu Berzei va fi obligatoriu dreapta.
Be Berthelot circulatia va ramane la fel, doar ca in intersectia cu Berzei va fi obligatoriu dreapta.
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
Si care este sensul cu facutul la dreapta , cind strada asta asigura returul centru spre Eroilor ??????
Robert24 wrote:
Si care este sensul cu facutul la dreapta , cind strada asta asigura returul centru spre Eroilor ??????
- LArSON
-
Posted:
-
LArSON
Returul se face pe Mircea Vulcanescu sau pe Regina Elisabeta.
- ilie_v
-
Posted:
-
ilie_v
Iata...
Iata...
Interzis.jpg (204.59 KB; downloaded 2069 times)
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Hmmm... Alea nu erau acolo. Circul saptamanal pe strada asta si nu le-am vazut ultima data (pe 15 martie).
Or inversa sensul, desi mi se pare foarte aiurea...
Hmmm... Alea nu erau acolo. Circul saptamanal pe strada asta si nu le-am vazut ultima data (pe 15 martie).
Or inversa sensul, desi mi se pare foarte aiurea...
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Indicatoarele acelea au ramas abandonate de cand au inceput lucrarile in zona Piata Virigiliu astfel incat soferii sa nu o mai ia pe Berthelot, apoi prin Temisana si sa iasa din nou in Popa Tatu.
Nu cred ca vor face sens unic pe Berthelot (sens Piata Virgiliu - Popa Tatu). Nu o sa le convina celor din SRR
. Credeti ca vor ocoli ei atunci ca vor cobora din masina ca sa intre in cladirea statului ?
Indicatoarele acelea au ramas abandonate de cand au inceput lucrarile in zona Piata Virigiliu astfel incat soferii sa nu o mai ia pe Berthelot, apoi prin Temisana si sa iasa din nou in Popa Tatu.
Nu cred ca vor face sens unic pe Berthelot (sens Piata Virgiliu - Popa Tatu). Nu o sa le convina celor din SRR
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
Numai o minte bolnava si rupta de realitate putea sa gindeasca asa ceva . Strada era absolut necesara , tocmai ca era perechea apropiata cu sens invers la Stirbei . " Trimiterea traficului pe alte strazi va duce la aglomerarea lor inutil .
Se va ajunge la topicul : " largire Mircea Vulcanescu " .......
Clar ca nu traim intr-o lume de oameni normali la scufie .
LArSON wrote:Extrem de inteligent !
Numai o minte bolnava si rupta de realitate putea sa gindeasca asa ceva . Strada era absolut necesara , tocmai ca era perechea apropiata cu sens invers la Stirbei . " Trimiterea traficului pe alte strazi va duce la aglomerarea lor inutil .
Se va ajunge la topicul : " largire Mircea Vulcanescu " .......
Clar ca nu traim intr-o lume de oameni normali la scufie .
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Am fost astazi prin zona. Sub acele doua indicatoare apare mentionat: "Cu exceptia riveranilor". Iata ca am rezolvat misterul.
Am fost astazi prin zona. Sub acele doua indicatoare apare mentionat: "Cu exceptia riveranilor". Iata ca am rezolvat misterul.
📖 Pagination options