Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)
1996 posts, 343546 views
📖 Pagination options
-
- mindmasster
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului
mindmasster
Am asteptat pana acum , poate puneam 40 da ramanem la 38.
subway guru wrote:
@mindmasster:
Cred ca poti pune absolut linistit 38/60...
Am asteptat pana acum , poate puneam 40 da ramanem la 38.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
40 doar atunci cand suntem siguri ca e complet terminat...
40 doar atunci cand suntem siguri ca e complet terminat...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Maine cel mai probabil vor fi 40 finalizate si cu tecile vor fi pe la 42-43.
Maine cel mai probabil vor fi 40 finalizate si cu tecile vor fi pe la 42-43.
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Ce inseamna "???"?
lucianho wrote:
Marian circulatia tramvaielor pe pasaj va fi pusa in functiune odata cu ceea auto???
Ce inseamna "???"?
- elloyy
-
Posted:
-
elloyy
Mersi Marian pentru detaliile de pe Orhideelor![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
evolutia e impresionanta, dar din pacate nu prea vad cum ar putea sa dea drumul la circulatie pe orhideelor/dinicu golescu pana la 1 dec....
Mersi Marian pentru detaliile de pe Orhideelor
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
evolutia e impresionanta, dar din pacate nu prea vad cum ar putea sa dea drumul la circulatie pe orhideelor/dinicu golescu pana la 1 dec....
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
E
, nu se inchide nimic, la Pipera au inceput gropile pentru pile si incepe si Ciurel - A1, doar ne mutam, mai e si penetratia Poligrafiei - Centura cu pod peste Herastrau, nici nu vreau sa ma gandesc cati km pe bicicleta inseamna toate astea
.
E
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
A fost montata si teaca #41, deci am ajuns la nivelul 11
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Nici ca se putea mai bine . Acum sa recunoastem ca si vremea a tinut cu noi ca daca era ca anu trecut cand pe 15 noiembrie au cazut primi fulgi de nea si acum sunt 19 grade .
Utilizator anonim wrote:
Nici ca se putea mai bine . Acum sa recunoastem ca si vremea a tinut cu noi ca daca era ca anu trecut cand pe 15 noiembrie au cazut primi fulgi de nea si acum sunt 19 grade .
- earthchild
-
Posted:
-
earthchild
Excelent!
In alta ordine de idei, chiar nu inteleg, se amenajeaza locuri de parcare sub pasaj in zona Giulesti ?!
Nu sunt acolo parcarile Carrefour si Bricostore ?
Excelent!
In alta ordine de idei, chiar nu inteleg, se amenajeaza locuri de parcare sub pasaj in zona Giulesti ?!
Nu sunt acolo parcarile Carrefour si Bricostore ?
- catalinm
-
Posted:
-
catalinm
da, se amenajeaza; in principiu ar mai fi nevoie de ceva locuri de parcare- vezi zona hotel sir, salariati de prin carrefour, club bavaria, adiministratia pietelor si ce mai e pe acolo; n-o sa fie nici pe departe pline, da' mai bine sa fie locuri in plus decat sa vezi bulevardele ocupate cu masini parcate.
da, se amenajeaza; in principiu ar mai fi nevoie de ceva locuri de parcare- vezi zona hotel sir, salariati de prin carrefour, club bavaria, adiministratia pietelor si ce mai e pe acolo; n-o sa fie nici pe departe pline, da' mai bine sa fie locuri in plus decat sa vezi bulevardele ocupate cu masini parcate.
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Uite ce frumos si corect e cu un singur "?"
Hai ca nu e greu...te dezobisnuiesti tu.
Eu te felicit pentru efort!
lucianho wrote:
Te cheama Marian?
Uite ce frumos si corect e cu un singur "?"
Hai ca nu e greu...te dezobisnuiesti tu.
Eu te felicit pentru efort!
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
de telvanni » Mie Noi 17, 2010 10:51 pm
"Marian, imi dai voie sa pun pe Google Earth o parte din pozele tale?"
Mai ales ca domnul Utilizator anonim este de acord:
O idee excelenta! Asa am inceput odissea de cautat poze cu santierul Pasajului Basarab pe google earth, dar din pacate nu am gasit mare lucru pana cand cineva m-a indemnat pe blogul acesta.Dar am stat pe google luni de zile(aproape tot 2009!) in speranta sa gasesc ceva poze si acum acest blog minunat- pentru care eu va multumesc din suflet
de telvanni » Mie Noi 17, 2010 10:51 pm
"Marian, imi dai voie sa pun pe Google Earth o parte din pozele tale?"
Mai ales ca domnul Utilizator anonim este de acord:
O idee excelenta! Asa am inceput odissea de cautat poze cu santierul Pasajului Basarab pe google earth, dar din pacate nu am gasit mare lucru pana cand cineva m-a indemnat pe blogul acesta.Dar am stat pe google luni de zile(aproape tot 2009!) in speranta sa gasesc ceva poze si acum acest blog minunat- pentru care eu va multumesc din suflet
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@mindmasster:
Daca se anunta ca s-a ridicat teaca '#N' poti sa pui linistit ca s-a terminat hobana '#N-2'!
@mindmasster:
Daca se anunta ca s-a ridicat teaca '#N' poti sa pui linistit ca s-a terminat hobana '#N-2'!
- mihai_tomaro
-
Posted:
-
mihai_tomaro
daca tot suntem la capitolul multumiri, si eu va anunt ca intru zi de zi de cateva ori pe acest forum. Iubesc ideea de infrastructura dezvoltata la nebunie!
daca tot suntem la capitolul multumiri, si eu va anunt ca intru zi de zi de cateva ori pe acest forum. Iubesc ideea de infrastructura dezvoltata la nebunie!
📖 Pagination options