De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1232093 views

Go to page:  1  ... 132 133 134 135 136 137 138  ... 321

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Nu te priveste defel.Nu stau la dispozitia politrucilor cu informatii despre dorintele mele astfel incat sa-si modifice discursul sa-mi fie pe plac. Nu ma pasioneaza actorii si falseorii. Indiferent din ce tabara sistemica. Eu va spun ce trebuie facut daca mai vreti o tara si un popor, ambele jucate la poker si pierdute pe bucati la fiecare din cele... 26:4 ultime runde jucate. Racolati-va oameni calificati si integri pentru functii, nu caricaturi, scarbe, marionete, rebuturi reciclate si compromisi pe 4 generatii (ca sa nu adaug tradatori de neam si tara). Asta presupunand ca oamenii integri si capabili s-ar alipi la asemenea sleahta.
Daca se continua lansarea de candidaturi pe simpatia prostimii si pe clica ramaneti cu prostimea si cu clica. Mult succes sa va mentineti tara pe harta astfel.  :twisted:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Ba eu citesc postarile lui 133 in integralitate. Din doua motive complet diferite. :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Poate baga si politrucii la cap ca in 1989 erau intr-un popor scarbit de el insusi, de ce s-a lasat singur sa ajunga si care 26 de ani a cautat (si a si reusit) sa se instraineze (de rusine si nu numai) prin cele mai variate (chiar si cele mai acute) metode. Acei politruci care nu inteleg nimic din ce se intampla pe langa clica lor si aparent nici nu vor sa inteleaga de ce li se prabuseste universul clicar si sunt serviti pe tava la canibalizare ca tapi ispasitori DNA-ului, niste bieti puiandrini.  :P Si sistemul e fericit ca acum are o tara a nimanui doar pentru el. Numai ca are niste lacune mari in planuri. SI lacunele au inceput sa se arate.  :twisted:
Orice roman care renunta la nationalitate inseamna informatii despre Romania iesite gratuit "pe poarta". Iar informatii din exterior cine sa aduca? In afara de SIE (acel SIE "decapitat" de Basescu, ca a indraznit sa se tina dupa o fusta pe la Paris si promotor exceptional al "hate speech"-ului) si ambasadori...  :twisted: Perspectivele sunt foarte... stralucite.
Si ajung la acuzele pe care mi le-au adus doi colegi de forum, ca as fi... acoperit. Sa intru in (orice) sistem ar insemna sa ma corup si sa ma pierd pe mine insumi, singura posesiune pe care o am cu adevarat, myself.
Romania nu-si permite sa dea cu tifla integrarii europene si sa se rezume numai la aspectele care o intereseaza (sa-si aduca valuta cu diaspora si investitorii, sa adopte euro si sa intre in Schenghen dar sa dea cu flit (in primul rand) educatiei, sanatatii, salarizarii in general si justitiei, DNA nu este justitie, sistemul judiciar nu inseamna doar procurori ci si judecatori si altele) la fel cum nu-si permite sa joace la 3 capete, dupa cum bate vantul. Aceasta deriva alunga oamenii si investitiile. Un trend nu se da pe 10 ani ca sa fie schimbat complet in urmatorii 10. Daca aia este lista batuta in cuie cu candidati si nu sunt doar momelile in care sa se arunce cu tomate... avem o problema. Una maricica si cam fara solutie. Istoria nu se poate "prescrie" din fata justitiei vesnic. Comunismul a fost "prescris", Iliescu se vrea "prescris"... Pana cand? Pana la mine, ultima generatie a familiei (si) cu cetatenie romana.  :P
P.S. Am uitat sa-l adaug la liste pe Nicusor Dan, ocrotitorul colibelor, cotetelor si ruinelor, doar pana intra "samsarii" cu buldozerul in ele. Dupa care... batista pe tambal, by gones. Esalonul 2, acoperit, din spatele ANRP, in caz ca asta "defecteaza". "Salvati Bucurestiul" indeed... de la stagnare si inghet in timp ce altii progreseaza si avanseaza.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Goldmund

andrei11 wrote:
Ba eu citesc postarile lui 133 in integralitate. Din doua motive complet diferite. :D

Te compatimesc, sincer.
numai de bine

• 133 313
  • Posted:
  •  

Tu parca erai cu propaganda proGermany...? S-a taiat macaroana, e concurenta pe emigrare acolo, s-a dus vopseaua de pe cioara? Io v-am spus...  :twisted: Daca mai este unul care are ceva de compatimit... sa-si compatimeasca viitorul propriu daca nu si-a gandit un back-up bun (iar in back-up bun exclud "emigrarea in Germania" sau "postacul de partid ca second job", care apare din an in paste in general cam odata la 4 ani sa faca recomandari "de bine", in principal politice  :twisted: ). Domnule "statica supradimensionata"...  :P Imi cer scuze celor carora le-am luat fata asa timpuriu in campanie si acum trebuie sa-si regandeasca strategia la postaceala pe internet (ar trebui in primul rand sa inteleaga ca internetul nu-i televizor). Mai bine ar schimba candidatii asa cum s-a cerut pe strada anul trecut in loc sa schimbe strategii expirate cu altele la fel.  :twisted: Daca tot continua sa ignore strada or sa se trezeasca intr-un final cu ea peste ei inauntru. Se mai intampla din cand in cand.
P.S. Nu pot sa nu ma marturisesc curios cum o sa treaca sistemul alegerile de anul asta ca "valide" pe sub nasul UE si nu numai.  :twisted:
P.S. 2. Consider ca a meritat prelegerea asta in ideea sa ne scutim de palavrageala inutila si ales bal bal-ul cu raul mic si raul mare luni de-a randul cand Bucurestiul este blocat pe cateva directii. Tot ce candideaza trebuie sa fie nou si integru still. Reciclarea gunoiului won't do. Nu stiu unde sa-i caute, unde sa-i gaseasca, cum sa-i convinga sa accepte si cu ce sa-i sustina. Dar este singura sansa. RATB si RADET nu pot da faliment decat o singura data. Si nu numai ele. Odata declansata avalansa nu vad cum si cand se va opri. Iar candidatii actuali nu propun solutii reale (si implicit nici ei nu sunt solutii), propun ce-au visat ei la betie si ce au copiat unii de la altii.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Goldmund wrote:
Te compatimesc, sincer.

:?:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" florin

Probabil ești singurul care mai citește maculatura asta fără sens. România Mare s-a mutat pe Internet.

• 133 313
  • Posted:
  •  

(Waspish) Well... am "citi" cu totii mai multe poze... pacat ca ducem lipsa de membri adevarati si ne scaldam in politruci mascati... Pe care uite ce usor ii scot eu din sarite taman acum cand se pregatesc sa intre in paine (sau branza). :twisted:
P.S. Poze M5 pending. Sper sa se gaseasca vreunul sa invarta contorul de posturi pe seama lor...  :P Faptul ca se sapa la pereti mulati vad ca este o necunoscuta chiar si pana la ora 17:00. Asta denota cat de interesati sunt colegii de infrastructura... si transport. De transport nu, de maculatura nu... Ma intreb de ce or fi interesati...  :twisted:
P.S. Romania Mare s-a mutat in RATB. Sa vezi ce grohaie aghiotantii politici cu respiratie de borhot prin autobuze... tot ce-au visat intre doua betii. Cred ca pana dupa alegeri o sa ma transport numai pe individual.  :popa:
Sa nu uitam dragi colegi cu ce ne ocupam aici. In principal. Daca unii prefera sa-si consume energia... promovand nulitati... in loc sa si-o consume sa promoveze stadiul in care au adus nulitatile spuse orasul...
IMG637.jpg (121.76 KB; downloaded 3124 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

In alta ordine de idei...  :twisted:
"Legea dării în plată a fost votată în unanimitate de senatori. Prima casă, inclusă în lege"

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/legea-darii-i...z41ZnnD5A9
Follow us: @realitatea on Twitter

Sa vedem daca deponentii se vor declara dispusi sa li se dea case supraevaluate in locul banilor depusi. Sper ca bancile vor iesi pe sticla cu nume de renume...  :twisted:
Oricat m-as stresa nu pot sa-mi gasesc compasiunea pentru fraierii care au dat in 2008 pe un apartament de 3-4 ori mai mult decat a costat el in 1970. Poate sunt de piatra dar daca nu s-au infomat este doar problema lor.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Goldmund

133 313 » Dum Feb 28, 2016 8:36 pm

"Tu parca erai cu propaganda proGermany...? "

Poti face propaganda la Mercedes, Porsche, Bosch, grupul Schwarz(din care fac parte Lidl, Kaufland), gigantul software SAP, concernul Züblin(ala cu multe macarale si nu numai), Boss (imbracaminte, cosmetice, etc.), grupul ZF(piese auto si in Romania prezent), concernul Südzucker(alimentar)sau constructorul de masini agricole John Deere, multe alte concerne (Heidelberger Druck, EnBW etc, etc)? Aceste firme sunt doar firme  cu sediul principal in Baden -Württemberg, landul(judetul)in care locuiesc si muncesc de 30 de ani neintrerupti!
o lista cu cele mai mari firme din landul nostru si cu cifra de afaceri - ce propaganda sa fac?!
http://www.stuttgarter-zeitung.de/media...inal.media
Landul nostru exporta pe an(2014) in jur de 181,4 miliarde euro. Pe 2015 exporturile au crescut cu cel putin 3%...
Landul in care traiesc are in jur de 10,7 milioane locuitori...Sa nu-l dau ca un exemplu bun pentru Romania?
De ce?!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Spare me. Propaganda pe selectii merge unde exista o lacuna de informatii. Din pacate nu imi permit sa stau sa dezbat tot ce imi parvine sau imi ajunge la cunostinta pe internet. Sa zicem doar, for now, ca va agatati de un prezent that is almost gone.
De salmonela de la LIDL din fericire n-am avut parte cum n-am intrat acolo myself niciodata. Iar de Kaufland... as putea sa-ti spun cateva dar ma cam doare in cot ca autoritatile sunt oarbe si de ce sa dau din casa pe gratis... Daca era sa stea ele in baza calitatii de la raft...  :popa:
N-au avut tupeu balcanicii sa intre serios in "calitatea nemteasca" (in unele cazuri oricum n-au avut ceva mai bun).  :twisted:
Daca continuati propaganda cu munca munca munca... o sa va incurcati in directiile in care vi se duc banii.  :twisted:
Cat despre cele 1000 de "stele" pentru Bucuresti cumparate la cateva luni dupa lichidarea Rocarului... o sa mai auziti vesti. Cand ajunge cutitul la os si vor trebui recuperate prejudiciile cu adevarat. Deocamdata Romania inca se preface foarte neconvingator.
P.S. Data viitoare cand mai astepti o zi intreaga sa ti se furnizeze ceea ce trebuie sa-mi pui in farfurie poti sa n-o faci din start. Doar daca nu doresti sa incepi cu grupul Falswagen. Care are in primul rand o problema de moralitate (tragand dupa el si marci, pe care le-a cumparat ca fiind necompetitive inclusiv pe segmentul poluare  :twisted: , dar inca sunt simboluri nationale pentru alte tari) pe langa faptul ca face de kko propaganda antinucleara atat de trambitata a Germaniei.
Ca sa folosesc una dura din popor... "stai cu fata ca sa nu-ti vad c***l".
P.S.2  Nu sunt eu omul care sa accepte prelegeri si sfaturi si observatii si exemple si morala de la cei care au ales what's easy si nu what's right. Care au ales sa se care si nu sa stea aici sa duca tranzitia si reforma in carca cu anumite sacrificii personale astfel incat Romania sa mai existe si azi. Atat cat m-am priceput si am putut, fara sa ma corup.  :twisted: Aia care umplu internetul cu opiniile lor politice de trei bani despre supereroii si salvatorii politici (cam tradatori de neam si tara pe fata) care le-au facut lobby-ul si le-au cumparat produsele si... altele.  :twisted: Si asta dupa colectivizare si demolare. Remember this.

• 133 313
  • Posted:
  •  

"Filozofia" zilei: 4 lei zambila... La Big... A ratat ANAF si anul asta o recolta buna...  :twisted: In schimb pe aia cu branza in galeata ii amenda politia locala in draci. De frica sa nu dea e-coli la bebei probabil...  :twisted: Daca o tinem tot asa pe discriminare rasiala... ajungem departe.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Doar o poza sa-ti mai pun: "Micile satisfactii ale vietii pe drumuri, DN1 gol si peisajul".  :lol:
snapshot7.jpeg (56.94 KB; downloaded 3040 times)

Go to page:  1  ... 132 133 134 135 136 137 138  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”