Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1216814 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 131 132 133 134 135 136 137  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Wadan

Inca se lucreaza, incet, dar se mai lucreaza :)

Re: Realizarea podului hobanat Ciurel TibiV

Super poze, sss !...

Şi eu tot nu înţeleg de ce zice nenea ăla că îi intră pasajul în casă...
În pozele cu malul stâng se vede că pila podului este chiar pe malul râului.
Beats me....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Am vazut si eu azi ca s-a inceput lucrul la culeea de pe malul stang al Dambovitei. Danes e cam izolat acum  :D

Re: Realizarea podului hobanat Ciurel danielstan

TibiV wrote:
Super poze, sss !...

Şi eu tot nu înţeleg de ce zice nenea ăla că îi intră pasajul în casă...
În pozele cu malul stâng se vede că pila podului este chiar pe malul râului.
Beats me....

- in situatia actuala bulevardul Splaiul Independentei are 3 benzi in dreptul casei Danes (ca de altfel pe toata lungimea lui intre Grozavesti si Lacul Morii)
- in urma construirii pasajului cele 3 benzi ale bulevardului vor urca in totalitate pe pasaj si se vor mai construi 2 benzi la sol pentru cei ce vor sa isi continue drumul pe malul stang al Dambovitei pana unde se termina Splaiul

Se vede in poza publicata pe pagina anterioara ca sunt 2 benzi la sol care ocolesc pila podului prin curtea casei Danes.
Din documentatia tehnica: 3 benzi pe pasaj, 2 benzi la sol prin curtea casei Danes.
11-13-2015 9-13-20 PM.png (184.5 KB; downloaded 3556 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului architengi

andrei@buc wrote:
nu vad astazi nici un motiv sa cred ca strapungerea asta imi da bang for the buck

Este nevoie absoluta de aceasta Highway / Strapungere ori sosea de viteza cu 3 benzi pe sens de la A1 si Centura pana la Virtutii / Splaiul Independentei pentru ca:
1. Bd  Iuliu Maniu (sau cu fostul nume Bd Armata Poporului) este plin de intersectii si de treceri de pietoni si cartierul Armata Poporului are cea mai mare densitate de locuitori din Bucuresti. Acel bulevard este imposibil de circulat si nu se poate face nimic, decat daca s-ar face un bulevard suspendat deasupra lui.

2. Strapungerea NU este pentru centru, Strapungere este in special pentru inelul 2 (Virtutii-Podul Grant-Piata Presei Libere) si inelul 1 (Grozavesti-soseaua de viteza suspendata Orhideea - pasajul Basarab-Sos Stefan cel Mare-Obor-Muncii-Piata Sudului).

3. Nu exista nicio alternativa la Bd. Iuliu Maniu, pentru ca Bd Uverturii cu 2 benzi pe sens, nu duce decat tot in Bd Iuliu Maniu si nu ajunge cu 2 benzi pe sens nicaieri inspe A1. Toate orasele au alternative la bulevardele mari, si anume alte bulevarde paralele cu 3 benzi pe sens, ceea ce nu este cazul aici.

4. Cei care au job in centru tot vor merge in centru, si cu, si fara strapungere, numai ca fara strapungere le va lua 2-3 ore pe zi din viata, iar cu strapungere vor ajunge in 20 de minute, stiu ce vorbesc pentru ca am lucrat in centru si veneam din Armata Poporului, asta inainte de a pleca din tara.

5. Daca nu se doreste trafic pe axa centrala Splaiul Independentei-Splaiul Unirii, se pot pune camere in Piata Unirii si in Piata Universitatii, si cei care trec pe acolo in orele de varf (7am-9:30am si 3pm-5:30pm) sa plateasca un abonament lunar de 20 de lei, sau daca trec rar (sub 3 ori pe luna in orele de varf) sa nu plateasca nimic. Numai astfel se limiteaza traficul, si nu prin oprirea si stoparea infrastructurii de noi pasaje subterane/poduri suspendate/sosele de viteza/inele.

6. Nu prin blocarea lucrarilor de modernizare a infrastructurii se obtine un oras "liveable", un oras prietenos pentru locuitori. Accentul trebuie pus pe modernizarea traficului in paralel cu modernizarea si upgrade-ul liniilor metrou si crearea de trenuri suspendate (care merg pe linii suspendate, la suprafata, acolo unde se poate).

Re: Realizarea podului hobanat Ciurel Adrian Rosca

danielstan wrote:
Se vede in poza publicata pe pagina anterioara ca sunt 2 benzi la sol care ocolesc pila podului prin curtea casei Danes.

Pai ar putea sa faca doar o banda si atunci nu ar mai fi afectata proprietatea omului. Iar returul se poate face prin spate, e o strada paralela cu Piatra Craiului care duce spre Crangasi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului architengi

12-12-2015 9-53-28 AM.png (188.27 KB; downloaded 2936 times)
Problema cu Blvd. Iuliu Maniu este ca sunt foarte multe Super-Marketuri, Big Stores, Piete agro-alimentare si Mall-uri pe bulevard:
* Cora
* in zona Cotroceni Palace Mall
* in zona Sun Plaza Mall
* Lujerului Market-Place (Sir sau nu stiu cum se mai numeste)
* Veteranilor Market Place with lots of stores and a market
* Gorjului Market Place with lots of stores and a market
* Pacii Market Place with lots of stores
* Market de Gresie, cel mai mare Market/Stores Materiale de constructii
* Metro (la iesire spre A1)
* Carrefour (la iesire spre A1)
* in plus Gara de Autobuze Pacii / Autogara
* etc, etc, etc
* mai adaugati voi care mai sunt ca nu mai sunt in tara de ceva ani

Mai mult decat aglomerat acest bulevard Iuliu Maniu.
Fara nici un bulevard paralel, cum exista in alte mari orase.

Cum sa se poata circula atunci pe Blvd. Iuliu Maniu?
Sunt prea multe obiective chiar pe bulevardul Iuliu Maniu si apoi la iesirea spre A1 care pot atrage toti Bucurestenii.

Cum adica sa se stopeze un proiect absolut necesar de infrastructura? NO WAY. We have to speak out we need this infrastructure!!!
Cei care sunt afectati de circulatia proasta si vor infrastructura moderna nu trebuie sa taca, si sa ii lase pe cativa proprietari sa opreasca in justitie aceasta strapungere absolut necesara.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului t530

Din aceasta poza facuta la 2 beri distanta...
1) Nu inteleg cum face un sofer care vine de la Crangasi si vrea sa se duca pe A1 ?!
(O ia prin spate pe la Ford, urca pe pod, coboara pe la SRI si urca pe langa Dambovita)  :popa:

2)  In poza stalpii se unesc sus in varf, in realitate sunt paraleli  :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

# architengi alta poza mai rasarita n-ai gasit ? Lasand la o parte intrebareade ce ai postat-o ?
Eu cred ca desenul a fost facut de un pusti pana-n 10 ani.
Chiar asa, de ce ai postat poza asta care n-are nici o legatura cu textul ? Sincer, eu as  ruga un moderator sa o stearga... :D
t530 wrote:
Din aceasta poza facuta la 2 beri distanta...

Eu cred ca  deja era la a 10 - a, nu la a 2 - a  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

si cei care trec pe acolo in orele de varf (7am-9:30am si 3pm-5:30pm) sa plateasca un abonament lunar de 20 de lei, sau daca trec rar (sub 3 ori pe luna in orele de varf) sa nu plateasca nimic. Numai astfel se limiteaza traficul,

Asta m-a distrat maxim. Cu siguranta, 20 de lei pe luna i-ar opri pe foarte multi sa treaca pe acolo...   :popa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Mama ce idei ... bine ca nu candidezi pe vreo functie publica ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Lăsa ca vine franarul Nicusor Dan și sistează tot. In plus va reconstrui Piața Matache, va avea grijă ca toate clădirile vechi din Capitală să fie consolidate și puse în valoare, nu va mai demola nimic :))). Bucureștiul va sta pe loc la dezvoltare. Ați văzut ca deja e în campanie? Are corturi instalate în centru?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Am decis ca cel mai bine ar fi sa corectez poza, si dupa lupte seculare am reusit, cred ca mi-a iesit destul de bine :mrgreen: .
12-12-2015 9-53-28 AM.png (184.2 KB; downloaded 2856 times)

Go to page:  1  ... 131 132 133 134 135 136 137  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”