Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2042 posts, 528487 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
subway guru
La modul general expertiza=stiinta de carte!
La modul general expertiza=stiinta de carte!
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Eu am vazut doar spart + pregatit de pus din nou. Nu am vazut sa expertizeze cineva structura.
Eu am vazut doar spart + pregatit de pus din nou. Nu am vazut sa expertizeze cineva structura.
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@guru: just a joke..
@
Pai expertiza nu au facut-o inainte de inceperea lucrarilor?
@guru: just a joke..
@
Pai expertiza nu au facut-o inainte de inceperea lucrarilor?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Iti dai seama ca exista o expertiza...
Altfel contractul ar suna: "Apucati-va de consolidare, vedeti voi ce gasiti nashpa pe acolo, daca e nevoie mai bagati o mistrie de ciment..."
Altfel contractul ar suna: "Apucati-va de consolidare, vedeti voi ce gasiti nashpa pe acolo, daca e nevoie mai bagati o mistrie de ciment..."
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
La ora asta, sinele sunt la pozitie.
De asemenea, a revenit si 'CasaGrande'
La ora asta, sinele sunt la pozitie.
De asemenea, a revenit si 'CasaGrande'
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Sau poate prin absurd al pod nu are nevoie de consolidare, e bine-mersi, lafel ca toate alealalte poduri peste garla.
Sau poate prin absurd al pod nu are nevoie de consolidare, e bine-mersi, lafel ca toate alealalte poduri peste garla.
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Credeti sau nu, azi noapte la ora 3 dimineata, Mari Vila Construct suda liniile.
Astazi de dimineata, CasaGrande era la treaba.
Podul este construit in 1986, ca reper de vechime.
Credeti sau nu, azi noapte la ora 3 dimineata, Mari Vila Construct suda liniile.
Astazi de dimineata, CasaGrande era la treaba.
Podul este construit in 1986, ca reper de vechime.
- lucica
-
Posted:
-
lucica
Ne-am putea astepta ca circulatia masinilor sa se faca doar pe pasajul M.Bravu si doar tramvaiul sa circule pe dedesubt cat lucreaza la pod?
Ne-am putea astepta ca circulatia masinilor sa se faca doar pe pasajul M.Bravu si doar tramvaiul sa circule pe dedesubt cat lucreaza la pod?
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Mai greu sa inchida de tot, pot sa inchida alternativ cate un sens pentru cosmetizare.
Mai greu sa inchida de tot, pot sa inchida alternativ cate un sens pentru cosmetizare.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Si fluxul de masini sa intoarca la Sudului in rond... ah stai...
Si fluxul de masini sa intoarca la Sudului in rond... ah stai...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Reglementarile actuale prevad ca in niciun caz nu poti interveni asupra unei structuri existente fara o expertiza prealabila aprobata de ISC
Contractul e 'anterior' acestei modificari legislative...asa ca e mai dificil sa ne dam seama cine si daca a fost facuta fo' expertiza si in ce baza contractuala...
Cunosti vreun expert ce lucreaza 'pro bono'?...ca m-ar interesa!
TibiV wrote:
Reglementarile actuale prevad ca in niciun caz nu poti interveni asupra unei structuri existente fara o expertiza prealabila aprobata de ISC
Contractul e 'anterior' acestei modificari legislative...asa ca e mai dificil sa ne dam seama cine si daca a fost facuta fo' expertiza si in ce baza contractuala...
Cunosti vreun expert ce lucreaza 'pro bono'?...ca m-ar interesa!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Este plin forumul asta de "experti"...
Si lucram toti "pro bono" !...
Este plin forumul asta de "experti"...
Si lucram toti "pro bono" !...
- lucica
-
Posted:
-
lucica
Foarte bune pozele,felicitari,dar ce-s cu acei saci albi din Dambovita care par ca tin acel pamant ? Foarte probabil la forarile si excavatiile care au loc circulatia sa fie mutata cat mai curand pe liniile de tramvai.De aceea si graba asta...
Foarte bune pozele,felicitari,dar ce-s cu acei saci albi din Dambovita care par ca tin acel pamant ? Foarte probabil la forarile si excavatiile care au loc circulatia sa fie mutata cat mai curand pe liniile de tramvai.De aceea si graba asta...
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Astazi pe la 11.15, in capatul pasajelor dinspre LIDL, era un autobuz de interventie RATB linii si o autoutilitara cu diverse, tot RATB linii.
Semne bune ? Semne rele ? Semne normale ?
Astazi pe la 11.15, in capatul pasajelor dinspre LIDL, era un autobuz de interventie RATB linii si o autoutilitara cu diverse, tot RATB linii.
Semne bune ? Semne rele ? Semne normale ?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)
•
Choose destination