Topic: Discuții până la începerea lucrărilor
2393 posts, 472164 views
📖 Pagination options
- George
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
George
Inaugurarea şantierului e uşoară mai greu e să scapi de el...
Inaugurarea şantierului e uşoară mai greu e să scapi de el...
- orex
-
Posted:
-
orex
Domnu! Crezi ca nu stiu? Zilnic fac slalom pe deasupra santierului M5.1 si nu de voie ci de nevoie!
Domnu! Crezi ca nu stiu? Zilnic fac slalom pe deasupra santierului M5.1 si nu de voie ci de nevoie!
- George
-
Posted:
-
George
Atunci nu-ti inteleg optimismul, nesimtirea si delasarea sunt fix aceleasi. Vezi Academia Militara zilele acestea!
Atunci nu-ti inteleg optimismul, nesimtirea si delasarea sunt fix aceleasi. Vezi Academia Militara zilele acestea!
- orex
-
Posted:
-
orex
Noroc ca am alternativa pentru Academia Militara. Dar, cu siguranta, va mai iesi cel putin o generatie de absolventi de pe bacile Universitatii Carol I care nu cred ca se vor plimba cu metroul!
PS
N-am uitat ca suntem pe segmentul M6 si pentru a nu fi admonestati de "arbitri", eu ma rezum la a spune ca e inca o provocare M6, abia la inceput de drum. Sper sa fi invatat cei care-si iau luna de luna veniturile din Metrorex cum sa faca, sa poata, sa se incadreze intr-un termen rezonabil si sa PIF cei 6km aferenti M6.1, in termenii asumati. Despre M6.2 om vedea!
Noroc ca am alternativa pentru Academia Militara. Dar, cu siguranta, va mai iesi cel putin o generatie de absolventi de pe bacile Universitatii Carol I care nu cred ca se vor plimba cu metroul!
PS
N-am uitat ca suntem pe segmentul M6 si pentru a nu fi admonestati de "arbitri", eu ma rezum la a spune ca e inca o provocare M6, abia la inceput de drum. Sper sa fi invatat cei care-si iau luna de luna veniturile din Metrorex cum sa faca, sa poata, sa se incadreze intr-un termen rezonabil si sa PIF cei 6km aferenti M6.1, in termenii asumati. Despre M6.2 om vedea!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
As vrea sa va atag atentia ca e o licitatie in doi pasi, cu preselectie, deci va dura ceva pana la declararea castigatorului.
As vrea sa va atag atentia ca e o licitatie in doi pasi, cu preselectie, deci va dura ceva pana la declararea castigatorului.
- orex
-
Posted:
-
orex
Licitatie restransa, ca si la M5.1.
Si pe SICAP evaluarea candidaturii este datata pe 17.01.2020.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Cristy, arhiva aia babana e <defecta>
Cristy wrote:
Am descarcat toata documentatia si am creat o arhiva, daca vreti sa o descarcati accesati linkul de mai jos:
https://we.tl/t-7TlAzdK6mP (Atentie! Are 418 MB)
Pun mai jos si documentele cele mai importante:
Cristy, arhiva aia babana e <defecta>
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Eu am descărcat-o destul de repede, a durat aprox. 1 minut.
Eu am descărcat-o destul de repede, a durat aprox. 1 minut.
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor
andrei11
Notă. Revin :
De descărcat s-a descărcat, dar e defectă, nu conține niciun fișier !!
Notă. Revin :
De descărcat s-a descărcat, dar e defectă, nu conține niciun fișier !!
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
@Cristy
Poti sa pui documentatia pe Google Drive?
@Cristy
Poti sa pui documentatia pe Google Drive?
- sab
-
Posted:
-
sab
Repet intrebarea. Daca avem planurile amanuntite ale statiilor , ce proiectare se mai liciteaza acum ?
Repet intrebarea. Daca avem planurile amanuntite ale statiilor , ce proiectare se mai liciteaza acum ?
- subway guru
-
Posted:
-
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
8 luni de analizat? E de predispus că au loc și întâlniri cu ofertanții pe timpul ăsta, clarificări, lista lungă, lista scurtă... Tot e foarte mult, trebuie umblat la cadrul legislativ, aproape că faci un copil în timpul ăsta...
orex wrote:
8 luni de analizat? E de predispus că au loc și întâlniri cu ofertanții pe timpul ăsta, clarificări, lista lungă, lista scurtă... Tot e foarte mult, trebuie umblat la cadrul legislativ, aproape că faci un copil în timpul ăsta...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La M5 a durat peste un an de zile, peste 50000 de pagini de lins, analizat, clarificat, justificat, punctat, descalificat, si tot tacamul...
Inainte de a va <lansa> in aprecieri si diatribe mai si <ganditi> oleaca la <problematica>!
La M5 a durat peste un an de zile, peste 50000 de pagini de lins, analizat, clarificat, justificat, punctat, descalificat, si tot tacamul...
Inainte de a va <lansa> in aprecieri si diatribe mai si <ganditi> oleaca la <problematica>!
📖 Pagination options